- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun muradına erdiğinde bi tedavi olur inşallah canım hamile haberlerini verirsin insallah burdan evet demiştim zaten semra hoca anlatimaz derecede muhteşem ama dedigim gibi kahraman hocada harikadır rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah allah onlardan da razı olsun ne diyimSaat 6 da çıktık hastaneden karar verdik orda yaptırcaz inşallah. Benim rahim filmini tekrar istedi semra hanım. Çünkü bu çektirdiğimde detaylı bişey yokmuş. Ecomara gidicem oraya yönlendirdiler. Diğer testlerde herkesfen istedikleri testler. Şuan yanımda yok yazarım tekrar. Onları devlette yaptırabilirsiniz dediler. Çok bekledik valla ama deydi. Çok beğendim çok ilgileniyolar. Kahraman beyde çok iyi. Gitmek isteyenler mutlaka bi gidin görüşün. Ön görüşme olmasına rağmen çok ilgilendiler saolsunlar
İnşallahhayırlısıyla bebişiniz tutar ve rabbimisteyenherkese nasipteydin inşallah mecbur günlük evkiralayacaz başagelençekilir zaten yengemlerde pek gitmemizi istemiyorlar insan dara düşünce her kesi tanıyo özelikle aile ve akrabaları tek destekçimcanımdan çok sevdiğim eşim rabbim ona güç kuvvet versinEvet canim 3 tane başka başka yerlerde 4 . Memorial de 5. Yine orda yapıcam
Silivri den hastaneyede epey var ama napalim kismet canım hayırlısı olsun inşallah
İnşallahhayırlısıyla bebişiniz tutar ve rabbimisteyenherkese nasipteydin inşallah mecbur günlük evkiralayacaz başagelençekilir zaten yengemlerde pek gitmemizi istemiyorlar insan dara düşünce her kesi tanıyo özelikle aile ve akrabaları tek destekçimcanımdan çok sevdiğim eşim rabbim ona güç kuvvet versin[/Q UOTE]
Akrabalarhep iyi gun dostu oluyo bende dogum yaptigimda gorumcemler eltimler hepsinin arabasi varken ben diger hastaneye oglumu gorebilmeye elimizde bavullarla daha yeni dogum yapan biri metrobusle gittik kimse yardimci olmadi sende en iyisi pansiyon yada gunluk ev kirala yada bize gel esim ve ben variz misafir ederiz seni
Bencede kal bir gece eger ozel arabanla yolculuk edeceksen et gerci ben transfer sonrasi metrobus ve minibisle eve dondumŞişli memorialde transfer sonrası istanbulda kaç gün kalmak gerekir?ben sordum aynı gün dönebilirsiniz dediler 7 saat otobüsle yol uzun değil mi? Bence 1gün kalmak daha mantıklı gibi sizce ne yapılmalı? Tabi transfer olursa
Teşekkür ederim canımBencede kal bir gece eger ozel arabanla yolculuk edeceksen et gerci ben transfer sonrasi metrobus ve minibisle eve dondum
Canım benim bu durumda en iyisi bir pansiyon misafirhane bulmak. Rabbim inşallah eşini her daim yaninda destekçi tutar. Boşver akrabaları... Allah muhabbetinizi bozmasın. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarla taçlandirir yuvanızı...İnşallahhayırlısıyla bebişiniz tutar ve rabbimisteyenherkese nasipteydin inşallah mecbur günlük evkiralayacaz başagelençekilir zaten yengemlerde pek gitmemizi istemiyorlar insan dara düşünce her kesi tanıyo özelikle aile ve akrabaları tek destekçimcanımdan çok sevdiğim eşim rabbim ona güç kuvvet versin
canim 3-4 saate kadar mesafelerde aynı gün ama daha uzun yolculuklarda ertesi gün yola çıkın. Bir gece kalin istirahat edin. Ertesi gun akşam da yola çıkın. Riske etmeye gerek yok.Şişli memorialde transfer sonrası istanbulda kaç gün kalmak gerekir?ben sordum aynı gün dönebilirsiniz dediler 7 saat otobüsle yol uzun değil mi? Bence 1gün kalmak daha mantıklı gibi sizce ne yapılmalı? Tabi transfer olursa
Hayırlı olsun canımSaat 6 da çıktık hastaneden karar verdik orda yaptırcaz inşallah. Benim rahim filmini tekrar istedi semra hanım. Çünkü bu çektirdiğimde detaylı bişey yokmuş. Ecomara gidicem oraya yönlendirdiler. Diğer testlerde herkesfen istedikleri testler. Şuan yanımda yok yazarım tekrar. Onları devlette yaptırabilirsiniz dediler. Çok bekledik valla ama deydi. Çok beğendim çok ilgileniyolar. Kahraman beyde çok iyi. Gitmek isteyenler mutlaka bi gidin görüşün. Ön görüşme olmasına rağmen çok ilgilendiler saolsunlar
Allah
Canım benim bu durumda en iyisi bir pansiyon misafirhane bulmak. Rabbim inşallah eşini her daim yaninda destekçi tutar. Boşver akrabaları... Allah muhabbetinizi bozmasın. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarla taçlandirir yuvanızı...
canim 3-4 saate kadar mesafelerde aynı gün ama daha uzun yolculuklarda ertesi gün yola çıkın. Bir gece kalin istirahat edin. Allah gun akşam da yola çıkın. Riske etmeye gerek yok.
Akraba yok artık akrep varmalesefSağol canımallah razı olsun inşallah rabbim hepimizi hep mutludaydın inşallah evet 12 saatlik yol daha fazlada olabilir ama uçakla genellikle geliyoruz
Canım benim bu durumda en iyisi bir pansiyon misafirhane bulmak. Rabbim inşallah eşini her daim yaninda destekçi tutar. Boşver akrabaları... Allah muhabbetinizi bozmasın. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarla taçlandirir yuvanızı...
canim 3-4 saate kadar mesafelerde aynı gün ama daha uzun yolculuklarda ertesi gün yola çıkın. Bir gece kalin istirahat edin. Ertesi gun akşam da yola çıkın. Riske etmeye gerek yok.
İnşallahcanım cümlemiziinşallahCanım benim bu durumda en iyisi bir pansiyon misafirhane bulmak. Rabbim inşallah eşini her daim yaninda destekçi tutar. Boşver akrabaları... Allah muhabbetinizi bozmasın. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarla taçlandirir yuvanızı...
canim 3-4 saate kadar mesafelerde aynı gün ama daha uzun yolculuklarda ertesi gün yola çıkın. Bir gece kalin istirahat edin. Ertesi gun akşam da yola çıkın. Riske etmeye gerek yok.
Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder inş Amin Can'ım hepimize inş ikiz bebişler nasip etsineşimtekçocuk hep diyo dört tane çocuğumolsun benim 7tane kardeşimvar Can'ım sıkıldıkça arıyorum ama hepsininçocuğu olduğu için beni kimse anlamıyor annem çok üzülüyobabamda ben hepsiiçin çok fedakarcadavranıyorım ama onlar bu durumu yaşamadıklarıiçinbeni hiçbir Zaman'da anlamayacaklar Allahım yardımcımız ol yaranınİnşallahcanım cümlemiziinşallah
Canim yaa bunları düşünüp kendini neden üzüyorsun boşver canım yaaa bence yengen değil abin süçlü bu konuda farkında degilmi eşinin tavırlarının yani eğer yengen böyle bi durumda olsaydı onun da yengesi böyle yapsaydı nasıl olurdu aceba neyse yaaa bosver canım yaa takma hamd olsun bu günümüzede bin şükür allah annene babana uzun ömür nasip etsin ama herkes kapısını kapattığı an sen niye eşinle baş başa kalıcan allah eşini sana bagislasin canım ne diyim insallah inşallah sende evlat sahibi olursun da muradına erersin kaç yıllık evlisin canimRabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder inş Amin Can'ım hepimize inş ikiz bebişler nasip etsineşimtekçocuk hep diyo dört tane çocuğumolsun benim 7tane kardeşimvar Can'ım sıkıldıkça arıyorum ama hepsininçocuğu olduğu için beni kimse anlamıyor annem çok üzülüyobabamda ben hepsiiçin çok fedakarcadavranıyorım ama onlar bu durumu yaşamadıklarıiçinbeni hiçbir Zaman'da anlamayacaklar Allahım yardımcımız ol yaranın
Canim yaa bunları düşünüp kendini neden üzüyorsun boşver canım yaaa bence yengen değil abin süçlü bu konuda farkında degilmi eşinin tavırlarının yani eğer yengen böyle bi durumda olsaydı onun da yengesi böyle yapsaydı nasıl olurdu aceba neyse yaaa bosver canım yaa takma hamd olsun bu günümüzede bin şükür allah annene babana uzun ömür nasip etsin ama herkes kapısını kapattığı an sen niye eşinle baş başa kalıcan allah eşini sana bagislasin canım ne diyim insallah inşallah sende evlat sahibi olursun da muradına erersin kaç yıllık evlisin canimRabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder inş Amin Can'ım hepimize inş ikiz bebişler nasip etsineşimtekçocuk hep diyo dört tane çocuğumolsun benim 7tane kardeşimvar Can'ım sıkıldıkça arıyorum ama hepsininçocuğu olduğu için beni kimse anlamıyor annem çok üzülüyobabamda ben hepsiiçin çok fedakarcadavranıyorım ama onlar bu durumu yaşamadıklarıiçinbeni hiçbir Zaman'da anlamayacaklar Allahım yardımcımız ol yaranın
İnş olmazsın canım ya inşKızlarr gece öyle bi adet ağrım başladı ki çok kötüydü kan ter içinde kaldım sonra geçti bu kadar şiddetli olunca dedim tamam oluyorum şuan yok ama sanırım olmam çok yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?