Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bebek_dostuu canım test günün yarın mıydı Allahım inşallah hayırlısı ile bir evlat nasip etsin daha fazla uğraştırmadan bize güzel haberler ver
kan verdim yarim saat önce. İnşallah sonuc çıkınca yazacagim buraya.

Kızlarr gece öyle bi adet ağrım başladı ki çok kötüydü kan ter içinde kaldım sonra geçti bu kadar şiddetli olunca dedim tamam oluyorum şuan yok ama sanırım olmam çok yakın
canim benim de adet ağrılarım cok fazla ve adet tarihim gecti. Rahat ol sen. Sıkıntı olmayacak. İnanıyorum minik kuzucuk seninle canim. Sen de inan lütfen

Canım hadi bakalım dualarım seninle..
Benimde bu zamana kadar hiç adet ağrım olmadı ya gece de uyandırcak kadar ağrı olunca dedim tamam oldum şuan bişey yok artık bakalım...

Sağol canımallah razı olsun inşallah rabbim hepimizi hep mutludaydın inşallah evet 12 saatlik yol daha fazlada olabilir ama uçakla genellikle geliyoruz
Canim benim seni ne ailen.ne kardeslerin.nede baskalari bizim gibi anlamaz seni en iyi biz anliyoruz ben.bebegimi.kaybettigimde topraga verdik geldim eltim ikinciyi kirkin cikinca koydur hemen.dedi daha bebegimin bedeni sogumamisti.kaynanam aglamama izin.vermedi cunku onlar anne ve kolay anne oldular seni suan yasadiklarini su topiklerdeki herkes anliyo ve yasiyo birimiz daha az oburumuz daha cok sakin uzulme kendinide yalniz hissetme bizler variz sahabelerden birine demislerki su adam senin hakkinda kotuluk dusunuyo oda cevap vermis yok demis ben.ona iyilik yapmadimki o bana kotuluk.yapsin hak senin helal etme bende bir cok seyde etmiyorum.ama madem tedaviye baslicaksin sakin hic kimse hic birsey icin uzulme paran.varsa herkes sana dost heryer sana ev oluyo Allah cumlemize hayirli evlatlar versin saglikli vede rizkimizi cogaltsin kimseye muhtac etmesin

Canımmmm o kadar hissettim ki sonucunun pozitif olacağınııı süperr gözünn aydın çok mutlu oldum. Darısı başımıza inşalaaahhh

canıımmm çok sevindimm bende hissettim pozitif çıkacağını. Allah tamamına erdirsin inşallah. çok mutlu oldum senin adına. sen kendinde neler hissettin belirtilerin oldumu canım? benim 2-3 gündür hiç ağrım kalmadı. bugün biraz adet olcak gibi hissediyorum. yarın belli olucak benimki de ama çok ümitsizim çok korkuyorum

Yazdıklarını okuyunca Gözlerim yaşardı arkadaşım. Ne güzel ifade etmişsin

Çok sevindim canım. Dr un
çok sevindim canım. Dr un kimdi

Kızlar memorialde kiminle irtibata geciyorsunuz ve ön gorusmefe semra hanımla gorusebiliyormuyuz bu teli 314 66 66 arıyoruz şimdiden teşekkürler

Kızlar memorialde kiminle irtibata geciyorsunuz ve ön gorusmefe semra hanımla gorusebiliyormuyuz bu teli 314 66 66 arıyoruz şimdiden teşekkürler
Evet canim bu noyu ariyorsun sonra dahili no var 3149 bi kac tane varda ben bunu biliyorum orda birileri cikiyir yardimci olurlar on bilgileri alabilirsin

Hayirli ugurlu olsun cok guzel bi haber rabbim tamamina erdirsin inşallah burdaki isteyem tum arkadaslara ve banada nasip etsin inşallah

Tebrikler canım gozun aydın allah tamamına erdirsin insallah

Canım tebrikler Allah tamamına erdirsin.Darısı başımıza inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…