Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar garip gelebilir size ama kafam çok Karışık. 25 000 ile bu işin altından kalkanilirmiyim? Yoksa daha fazlamı gerekir? Benim 1 tane yumurtam varmış

canim ben hala adet olacagimi hissediyorum. Bir de 3.gunden itibaren p belitiler vardi. Ayaklarimin alti yaniyor resmen 3 gündür. Göğsümde ara ara sizlama var. Bir de 5.gun ve 6.gun kasigima agri giriyordu. O da yok dünden beri. Ama ayaklarimin alti cidden yaniyor. Umitsiz olma canim. İnşallah swnden de pozitiffff haberi alacagiz. Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin insallah

Kızlar sevinç hanımla ön gorusme yapacağım hafta ya nasıl bir doktor yada onerebileceginiz doktor varmı

Çok sevindim canım. Dr un

çok sevindim canım. Dr un kimdi
canim doktorum Ayşe hanimdi. Ayse Karahasanoglu. Cok hos bir bayan. Bana göre onceliginiz bu doktor olsun. Arada zaten diğerleri bakiyor.

Kızlar garip gelebilir size ama kafam çok Karışık. 25 000 ile bu işin altından kalkanilirmiyim? Yoksa daha fazlamı gerekir? Benim 1 tane yumurtam varmış
canim 25bin cok fazla. Yapilacak islemler önemli. 10 bin lira ortalama gidiyor. Ameliyat yada başka bir uygulama olursa artar fiyat.

B
enim 1 tane yumurtam varya ilk seferde Döllenme olmayabilir, onu döllenene kadar deneyeceğiz denildi. O zamanda ilaçlarla beraber 6000 oluyor

Beni
Kızlar sevinç hanımla ön gorusme yapacağım hafta ya nasıl bir doktor yada onerebileceginiz doktor varmı
benimde tercihim ayse hanimdi randevumu da ona aldim ama malesef degistirdiler betul hanıma verdiler on gorusmede muhakkak Semra hanima göre ayarlayin inşallah sonra yine ayse hanimi isticem arkadasin da dediği gibi ara ara degisiklik mecbur oluyor

Ne bileyim ya şansım diğer hastalara göre az dediler bana. Her seferinde de 6000 tl verince çok para yapıyor
Haklısın canim. Transfer olmayinca da ayni parayi alıyorlar mi ya? Bence almamalılar. Diger topikte arkadasta 1 yumurta döllendi ve sonuc ne biliyormusun? Ikiz gebelik:))) . Rabbim onunkini de saglikla tamamina erdirsin. Darisi da inşallah sana olur. Yani demem o ki sakın umutsuz olma. Inan Rabbime. Bol bol dua et. Kullandigin birsey var mi? Ilac vitamin desteği. Yumurta kalitesini artirmak icin. Beslenmene dikkat et. Avokado tuket. Sigara cay kahve bunlari tuketmemeye calis. Omega al. D vitamini eksikligi varsa bu sorunu gider. Kansızlık varsa ayni sekilde. İnşallah pozitifff bir tedavi olur canim

Canım valla benim de bitek beşinci gün ve ondan önceki gece sol kasığım ağrıdı bu gece de çok fena adet sancısı girdi başka hiç bir belirti yok artık günler de geçmemeye başladı hastaneye haber verdin mi

Canım çok tebrik ederim. Rabbim sağlıkla sonuna kavuştursun inşallah. Kucağına sağlıkla al inşallah. Umut oldun bana gerçekten işlemlerimiz benziyor. Çok sevindim tekrar tebrikler.

Ne bileyim ya şansım diğer hastalara göre az dediler bana. Her seferinde de 6000 tl verince çok para yapıyor
Canim rezervi az olanlara havuz sistemi uygulaniyo baska yerlerde sen gittiginde bunu bir sor sana uygulamazlarmi bunu biraz dahada fiyat azalir oyle olursa

insallah canim pozitif olur Allahin izniyle. Haber verdim. Az once beni aradilar. C.tesi tekrar test yapin dediler. 3 hafta sonra da ultrason istediler. Bakalım artık inşallah sorunsuz devam ederiz

Canım çok tebrik ederim. Rabbim sağlıkla sonuna kavuştursun inşallah. Kucağına sağlıkla al inşallah. Umut oldun bana gerçekten işlemlerimiz benziyor. Çok sevindim tekrar tebrikler.
Aminnnnn canim inşallah. Senin de pozitiffff olacak Allahin izniyle İnşallah ... Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin

Hayırlı olsun çok sevindim.Rabbim kucağına almayıda nasib etsin.

Merabalar benimde bir yumurtam oluyo ben almanyada iğne yaptırdım iki kez tek yumurtada kaldı burda yapmadılar tek yumurtayla türkiyeye gelicem size ne dediler bir kez olmaz derken onu anlayamadım

Âmin canım. Arısütü, omega3 q10, kara üzüm Kökü verdi .

Canim tebrik ederim. Saglicakla devam eder insaAllah gebeligin. Cok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…