canim ben hala adet olacagimi hissediyorum. Bir de 3.gunden itibaren p belitiler vardi. Ayaklarimin alti yaniyor resmen 3 gündür. Göğsümde ara ara sizlama var. Bir de 5.gun ve 6.gun kasigima agri giriyordu. O da yok dünden beri. Ama ayaklarimin alti cidden yaniyor. Umitsiz olma canim. İnşallah swnden de pozitiffff haberi alacagiz. Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin insallahcanıımmm çok sevindimm bende hissettim pozitif çıkacağını. Allah tamamına erdirsin inşallah. çok mutlu oldum senin adına. sen kendinde neler hissettin belirtilerin oldumu canım? benim 2-3 gündür hiç ağrım kalmadı. bugün biraz adet olcak gibi hissediyorum. yarın belli olucak benimki de ama çok ümitsizim çok korkuyorum
canim doktorum Ayşe hanimdi. Ayse Karahasanoglu. Cok hos bir bayan. Bana göre onceliginiz bu doktor olsun. Arada zaten diğerleri bakiyor.Çok sevindim canım. Dr un
çok sevindim canım. Dr un kimdi
canim 25bin cok fazla. Yapilacak islemler önemli. 10 bin lira ortalama gidiyor. Ameliyat yada başka bir uygulama olursa artar fiyat.Kızlar garip gelebilir size ama kafam çok Karışık. 25 000 ile bu işin altından kalkanilirmiyim? Yoksa daha fazlamı gerekir? Benim 1 tane yumurtam varmış
enim 1 tane yumurtam varya ilk seferde Döllenme olmayabilir, onu döllenene kadar deneyeceğiz denildi. O zamanda ilaçlarla beraber 6000 oluyorcanim doktorum Ayşe hanimdi. Ayse Karahasanoglu. Cok hos bir bayan. Bana göre onceliginiz bu doktor olsun. Arada zaten diğerleri bakiyor.
canim 25bin cok fazla. Yapilacak islemler önemli. 10 bin lira ortalama gidiyor. Ameliyat yada başka bir uygulama olursa artar fiyat.
Evet 6000 oluyor. İnşallah dollenir de gerek kalmaz diger islemlere. Bebek icin bir yumurta bir sperm yetiyor. Rahat ol.B
enim 1 tane yumurtam varya ilk seferde Döllenme olmayabilir, onu döllenene kadar deneyeceğiz denildi. O zamanda ilaçlarla beraber 6000 oluyor
Semra hm ve kahraman ülker şimdiki doktorlarımH
hayırlısı olsun arkadaşım. Şimdi hangi Dr ile tedavine devam ediyorsun
Ne bileyim ya şansım diğer hastalara göre az dediler bana. Her seferinde de 6000 tl verince çok para yapıyorEvet 6000 oluyor. İnşallah dollenir de gerek kalmaz diger islemlere. Bebek icin bir yumurta bir sperm yetiyor. Rahat ol.
benimde tercihim ayse hanimdi randevumu da ona aldim ama malesef degistirdiler betul hanıma verdiler on gorusmede muhakkak Semra hanima göre ayarlayin inşallah sonra yine ayse hanimi isticem arkadasin da dediği gibi ara ara degisiklik mecbur oluyorKızlar sevinç hanımla ön gorusme yapacağım hafta ya nasıl bir doktor yada onerebileceginiz doktor varmı
Haklısın canim. Transfer olmayinca da ayni parayi alıyorlar mi ya? Bence almamalılar. Diger topikte arkadasta 1 yumurta döllendi ve sonuc ne biliyormusun? Ikiz gebelik:))) . Rabbim onunkini de saglikla tamamina erdirsin. Darisi da inşallah sana olur. Yani demem o ki sakın umutsuz olma. Inan Rabbime. Bol bol dua et. Kullandigin birsey var mi? Ilac vitamin desteği. Yumurta kalitesini artirmak icin. Beslenmene dikkat et. Avokado tuket. Sigara cay kahve bunlari tuketmemeye calis. Omega al. D vitamini eksikligi varsa bu sorunu gider. Kansızlık varsa ayni sekilde. İnşallah pozitifff bir tedavi olur canimNe bileyim ya şansım diğer hastalara göre az dediler bana. Her seferinde de 6000 tl verince çok para yapıyor
Canım valla benim de bitek beşinci gün ve ondan önceki gece sol kasığım ağrıdı bu gece de çok fena adet sancısı girdi başka hiç bir belirti yok artık günler de geçmemeye başladı hastaneye haber verdin micanim ben hala adet olacagimi hissediyorum. Bir de 3.gunden itibaren p belitiler vardi. Ayaklarimin alti yaniyor resmen 3 gündür. Göğsümde ara ara sizlama var. Bir de 5.gun ve 6.gun kasigima agri giriyordu. O da yok dünden beri. Ama ayaklarimin alti cidden yaniyor. Umitsiz olma canim. İnşallah swnden de pozitiffff haberi alacagiz. Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin insallah
canim ben hala adet olacagimi hissediyorum. Bir de 3.gunden itibaren p belitiler vardi. Ayaklarimin alti yaniyor resmen 3 gündür. Göğsümde ara ara sizlama var. Bir de 5.gun ve 6.gun kasigima agri giriyordu. O da yok dünden beri. Ama ayaklarimin alti cidden yaniyor. Umitsiz olma canim. İnşallah swnden de pozitiffff haberi alacagiz. Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin insallah
Canim rezervi az olanlara havuz sistemi uygulaniyo baska yerlerde sen gittiginde bunu bir sor sana uygulamazlarmi bunu biraz dahada fiyat azalir oyle olursaNe bileyim ya şansım diğer hastalara göre az dediler bana. Her seferinde de 6000 tl verince çok para yapıyor
insallah canim pozitif olur Allahin izniyle. Haber verdim. Az once beni aradilar. C.tesi tekrar test yapin dediler. 3 hafta sonra da ultrason istediler. Bakalım artık inşallah sorunsuz devam ederizCanım valla benim de bitek beşinci gün ve ondan önceki gece sol kasığım ağrıdı bu gece de çok fena adet sancısı girdi başka hiç bir belirti yok artık günler de geçmemeye başladı hastaneye haber verdin mi
Aminnnnn canim inşallah. Senin de pozitiffff olacak Allahin izniyle İnşallah ... Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinCanım çok tebrik ederim. Rabbim sağlıkla sonuna kavuştursun inşallah. Kucağına sağlıkla al inşallah. Umut oldun bana gerçekten işlemlerimiz benziyor. Çok sevindim tekrar tebrikler.
Kizlarrr sonucum çıktı. Çok şükür 134. Cok mutluyum. Rabbim hayirla saglikla hepinize nasip etsin inşallah. Ayağımı sürüyerek tahlil sonucumu aldim. Siz de arkamdan geleceksiniz pozitiffff sonuçlarla inşallah Rabbimin izniyle....
Evet havuz uygulanacak. Her bir havuz için 3900 + ilaçlar yaklaşık 6000 tutuyorCanim rezervi az olanlara havuz sistemi uygulaniyo baska yerlerde sen gittiginde bunu bir sor sana uygulamazlarmi bunu biraz dahada fiyat azalir oyle olursa
Cevabınız için teşekkürler, faydalı oldu benim içinde. Bişey sorucam amh nedir acaba??
Merabalar benimde bir yumurtam oluyo ben almanyada iğne yaptırdım iki kez tek yumurtada kaldı burda yapmadılar tek yumurtayla türkiyeye gelicem size ne dediler bir kez olmaz derken onu anlayamadımNe bileyim ya şansım diğer hastalara göre az dediler bana. Her seferinde de 6000 tl verince çok para yapıyor
Âmin canım. Arısütü, omega3 q10, kara üzüm Kökü verdi .Haklısın canim. Transfer olmayinca da ayni parayi alıyorlar mi ya? Bence almamalılar. Diger topikte arkadasta 1 yumurta döllendi ve sonuc ne biliyormusun? Ikiz gebelik:))) . Rabbim onunkini de saglikla tamamina erdirsin. Darisi da inşallah sana olur. Yani demem o ki sakın umutsuz olma. Inan Rabbime. Bol bol dua et. Kullandigin birsey var mi? Ilac vitamin desteği. Yumurta kalitesini artirmak icin. Beslenmene dikkat et. Avokado tuket. Sigara cay kahve bunlari tuketmemeye calis. Omega al. D vitamini eksikligi varsa bu sorunu gider. Kansızlık varsa ayni sekilde. İnşallah pozitifff bir tedavi olur canim
Canim tebrik ederim. Saglicakla devam eder insaAllah gebeligin. Cok sevindim senin adınainsallah canim pozitif olur Allahin izniyle. Haber verdim. Az once beni aradilar. C.tesi tekrar test yapin dediler. 3 hafta sonra da ultrason istediler. Bakalım artık inşallah sorunsuz devam ederiz
Aminnnnn canim inşallah. Senin de pozitiffff olacak Allahin izniyle İnşallah ... Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?