Canım yumurta döllenmezse bir kere daha yumurta toplanıyor ve Döllenme olana kadar toplanmaya devam ediyor. Sanırım onların belirlediği bir Say'ıvar. Yeterli sayıya erişincede transfer oluyor Anladığım kadarıyla yazdım ama bu işte yeni Olduğum için çok da bilgim yokMerabalar benimde bir yumurtam oluyo ben almanyada iğne yaptırdım iki kez tek yumurtada kaldı burda yapmadılar tek yumurtayla türkiyeye gelicem size ne dediler bir kez olmaz derken onu anlayamadım
Teşekkür ederimCanım yumurta döllenmezse bir kere daha yumurta toplanıyor ve Döllenme olana kadar toplanmaya devam ediyor. Sanırım onların belirlediği bir Say'ıvar. Yeterli sayıya erişincede transfer oluyor Anladığım kadarıyla yazdım ama bu işte yeni Olduğum için çok da bilgim yok
sen nerde yaptıracaksın canım memorialda mı?Canım yumurta döllenmezse bir kere daha yumurta toplanıyor ve Döllenme olana kadar toplanmaya devam ediyor. Sanırım onların belirlediği bir Say'ıvar. Yeterli sayıya erişincede transfer oluyor Anladığım kadarıyla yazdım ama bu işte yeni Olduğum için çok da bilgim yok
Merhaba, havuz yöntemini Memorial mi önerdi, onlar yapmıyor diye biliyorum. Bu arada durumumuz aynı benimde tek yumurta çıkıyor ve şansınız çok az diyorlar.Evet havuz uygulanacak. Her bir havuz için 3900 + ilaçlar yaklaşık 6000 tutuyor
Merhaba, havuz yöntemini Memorial mi önerdi, onlar yapmıyor diye biliyorum. Bu arada durumumuz aynı benimde tek yumurta çıkıyor ve şansınız çok az diyorlar.
Ben Bahçeci ile görüştüm. Havuz yöntemi orda varmışsen nerde yaptıracaksın canım memorialda mı?
Sen nereyle görüştün arkadaşım?Merhaba, havuz yöntemini Memorial mi önerdi, onlar yapmıyor diye biliyorum. Bu arada durumumuz aynı benimde tek yumurta çıkıyor ve şansınız çok az diyorlar.
İşte evet böyle bakınca baya pahalıya çıkıyor. Bir de tutmazsa haydi bir daha baştan. Inanın moralim çok bozuldu daha başlamadanAynen canım bana acıbadem önermişti havuz yöntemini. Memorial önermedi bana da çok mantıklı gelmedi açıkçası ama maddi anlamda daha hesaplı olacaksa bilemiyorum. Bana denen yumurtayı alacaklar eşden spermi döllenirse ve 5. güne giderse dondurcaklar böyle böyle 3 kere yapılacak ve sonunda toplanan 5. gün embiryon kaç tane ise biyopsi ve genetik inceleme yapılacak dendi ve bir tane transfer edilecek. Onun yerine ilk yumurta aldıklarında 5. güne giden olursa biyopsi ve genetik tanı yapılıp varsa içinden uygun transfer olan yapılsın. Olmazsa ikinci üçüncü belki ilkinde olacak neden 3 kere toplansın ki hiç transfer yapılmadan belki ikinci de olacak. Ama bu şekilde 3 kere denemek yerine havuz yapmak daha hesaplı ise bilmiyorum acıbadem bana havuz ve genetik tanı dondurma falan filan 30 bine yakın bi hesap çıkarmıştı aynı kapıya geliyor aslına bakarsan bir tüp bebek ve genetik tarama ile 10 bin rahat var 3 de 30 bin yani belki olacak 3.ye gerek kalmadan. Rabbim ol derse bir yumurta da yeter o demedikten sonra 10 yumurta toplansın ne fayda. Sen içine sineni yap tabi elinden geleni yap gerisi tevekkül hep diyorum yine diyorum :)
Hangi Acıbadem ile görüştün sen ve 1 tanemi yumurta var sendede?İşte evet böyle bakınca baya pahalıya çıkıyor. Bir de tutmazsa haydi bir daha baştan. Inanın moralim çok bozuldu daha başlamadan
Hangi Acıbadem ile görüştün sen ve 1 tanemi yumurta var sendede?
Coook sevindim. Allah tamamina erdirsin. Bizleri unutma dualarini eksik etme lutfenKizlarrr sonucum çıktı. Çok şükür 134. Cok mutluyum. Rabbim hayirla saglikla hepinize nasip etsin inşallah. Ayağımı sürüyerek tahlil sonucumu aldim. Siz de arkamdan geleceksiniz pozitiffff sonuçlarla inşallah Rabbimin izniyle....
Kizlar anti hbs yaptiranlar sonucunuz ne cikmusti negatif mi olması lazim pozitif mi
Maddi yönden çok bir fark olmuyor, ama içsel olarak çok embriyo olunca bir rahatlama olabilir, hani bir tane değil misal 3 tane gibi..pgt işine pek sıcak bakmıyorum, bana hep önerildi fakat benim gibi birisine pek cazip gelmedi. Zaten az embriyom oluyor, tutarsa ne güzel ama tutmazsa bir embriyo başına nerden baksan 1,500 TL gözden çıkarmak gerek. Zaten transfer parası veriyorsun, ek ücret ödemek bana mantıklı gelmedi. Ama diyelimki 8-10 embriyon olur, sen içlerinde en sağlıklısını seçmek için yaptırırsın,bu daha mantıklı, benim fikrim bu yönde.Aynen canım bana acıbadem önermişti havuz yöntemini. Memorial önermedi bana da çok mantıklı gelmedi açıkçası ama maddi anlamda daha hesaplı olacaksa bilemiyorum. Bana denen yumurtayı alacaklar eşden spermi döllenirse ve 5. güne giderse dondurcaklar böyle böyle 3 kere yapılacak ve sonunda toplanan 5. gün embiryon kaç tane ise biyopsi ve genetik inceleme yapılacak dendi ve bir tane transfer edilecek. Onun yerine ilk yumurta aldıklarında 5. güne giden olursa biyopsi ve genetik tanı yapılıp varsa içinden uygun transfer olan yapılsın. Olmazsa ikinci üçüncü belki ilkinde olacak neden 3 kere toplansın ki hiç transfer yapılmadan belki ikinci de olacak. Ama bu şekilde 3 kere denemek yerine havuz yapmak daha hesaplı ise bilmiyorum acıbadem bana havuz ve genetik tanı dondurma falan filan 30 bine yakın bi hesap çıkarmıştı aynı kapıya geliyor aslına bakarsan bir tüp bebek ve genetik tarama ile 10 bin rahat var 3 de 30 bin yani belki olacak 3.ye gerek kalmadan. Rabbim ol derse bir yumurta da yeter o demedikten sonra 10 yumurta toplansın ne fayda. Sen içine sineni yap tabi elinden geleni yap gerisi tevekkül hep diyorum yine diyorum :)
Ben Memorial da tedavi gördüm, oradaki ikinci denemem iptal oldu, transferim olmadı. Benim deneme sayım çok tedavi olmayı bıraktık artıkSen nereyle görüştün arkadaşım?
Sen kafaní takma %98 hamilesin.çünkü döllenme sayısı çok iyi olmuş.bugün hamilelik haberini veren arkadaş gibi seni de duycaz.içini ferah tut.Kızlar yine felaket bi ağrı saplandı bana ter içinde kaldım öldüm acıdan neden böyle oluyor anlamıyorum
Hayırlı olsun canım, rabbim sorunsuz bir şekilde tamamına erdirsin inşallah, darısı bizlerin başınaKizlarrr sonucum çıktı. Çok şükür 134. Cok mutluyum. Rabbim hayirla saglikla hepinize nasip etsin inşallah. Ayağımı sürüyerek tahlil sonucumu aldim. Siz de arkamdan geleceksiniz pozitiffff sonuçlarla inşallah Rabbimin izniyle....
Öyle mi diyosun bende o acılardan sonra eksilerdeyim hadi normal sancı olsa tamam dicem ama tam adetin ilk gün sancısıSen kafaní takma %98 hamilesin.çünkü döllenme sayısı çok iyi olmuş.bugün hamilelik haberini veren arkadaş gibi seni de duycaz.içini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?