Bende pozitif cikti canim deger 600 lerdeydi peki diger sorum fsh hastane istemedi fe acaba kendileri mi yaptırıyor amh ile birlikteCanım ben yaptırdım pozitif çıktı.eşimde negatif çıktı.
dr pozitif çıkması iyi dedi.o hastalığa karşı dirençli olduğunu gösterir dedi.hamilelikte bu hastalığın çıkması bebek için zararlıymış.
Aşı olanlarda da pozitif çıkarmış.
Sende nasıl çıktı?
Canim amh testi fsh yerine geçiyor ve daha dogru anlamlı bir testmis. Amh bakildiginda fsha geeek yok dedi dr.Kizlar istenen testler icinde fsh yazmiyor bu test istenmiyir mu yoksa memorial amh testini yaparken buda içinde mi oluyor bilen var mi diger tum testlerim yapıldı
canim nasil bir agri. Adet ağrısı hala cekiyorum. Biraz azaldi. Korkma. 3.gunden beri hic olmadığı kadar çektim bu agriyi. Rahat ol sen. Pozitif birsey bu. Negatif olma geek yokKızlar yine felaket bi ağrı saplandı bana ter içinde kaldım öldüm acıdan neden böyle oluyor anlamıyorum
Canım ağlatcak kadar büyük bir acı giriyoCanim amh testi fsh yerine geçiyor ve daha dogru anlamlı bir testmis. Amh bakildiginda fsha geeek yok dedi dr.
canim nasil bir agri. Adet ağrısı hala cekiyorum. Biraz azaldi. Korkma. 3.gunden beri hic olmadığı kadar çektim bu agriyi. Rahat ol sen. Pozitif birsey bu. Negatif olma geek yok
Bende pozitif cikti canim deger 600 lerdeydi peki diger sorum fsh hastane istemedi fe acaba kendileri mi yaptırıyor amh ile birlikte
Ben de hep dua ediyorum bizler için isteyen herkes için inşallah biz de pozitif sonucu görür mutlu oluruzV Violet_79saydin78 aminebusra O Ozmusoz M mona_roza20 ve diger arkadaslar dualarım sizinle. Ilk sonucu öğrendiğimde ilk yaptığım sey sizlere dua etmekti. İnşallah Rabbim tez zamanda hayirla sağlıkla nasip eder
Ay ay ayyyy SuperrrrrrrrrKizlarrr sonucum çıktı. Çok şükür 134. Cok mutluyum. Rabbim hayirla saglikla hepinize nasip etsin inşallah. Ayağımı sürüyerek tahlil sonucumu aldim. Siz de arkamdan geleceksiniz pozitiffff sonuçlarla inşallah Rabbimin izniyle....
Benim 4 negatif anti rubella pozitif doktor bsy demedi baktida normalKizlar anti hbs yaptiranlar sonucunuz ne cikmusti negatif mi olması lazim pozitif mi
Yokkk bende sasirdim amh devlette yaptirip gittim fsh gerek demediler amh yetiyo demekki anlamadimkiBende pozitif cikti canim deger 600 lerdeydi peki diger sorum fsh hastane istemedi fe acaba kendileri mi yaptırıyor amh ile birlikte
Hoc öyle dusunme canım benim 16 tane dollendi 5. Güne 4 tane gitti superdi herseyNe bileyim ya şansım diğer hastalara göre az dediler bana. Her seferinde de 6000 tl verince çok para yapıyor
Canım ya bizim de morfoloji ve hız problemi var .şu an tedavideyiz.22 yumurta toplanmıştı.10 tanesi döllenmiş.ben de seviniyodum döllenme çok oldu diye.senin tedavi memorialde miydi.embriyoların kalitesi nasıldı ve morfoloji ve hız % kaç sizde.aslında çok iyiymiş de neden tutmadı acaba?bi açıklama olmadı mıHoc öyle dusunme canım benim 16 tane dollendi 5. Güne 4 tane gitti superdi hersey
2 defa tüp denedim tutmadı rabbim ol desin yeterki bir yumurta bir sperm yeter biliyorsun umidim izi yitirmeyelim:)
Canım ya bizim de morfoloji ve hız problemi var .şu an tedavideyiz.22 yumurta toplanmıştı.10 tanesi döllenmiş.ben de seviniyodum döllenme çok oldu diye.senin tedavi memorialde miydi.embriyoların kalitesi nasıldı ve morfoloji ve hız % kaç sizde.aslında çok iyiymiş de neden tutmadı acaba?bi açıklama olmadı mı
Bu arada embriyolar 5aa olmuştu hepİkiside memorialda oldu nedenini söylemedi ler sadece kromozom teŞti isyediler sonuç temiz çıktı .
Bix başka uroloji Dr. Na gittik hepside varikosel var dedi nedenini buna bağladılar varikosel kaliteyi etkiler döllenme olsa dahi tutmaz şeklinde konuştular
Ameliyat olduk 2 hafta önce beklemedeyiz bakalım hayırlısı artik
T Tuna_nehir yemin ediyorum senin mesajını okurken birsey içime cuk diye oturdu. Boğazim düğümlendi. Cok üzüldüm canim. Ama hayırlı zaman değilmiş. Emin ol vakti zamano gelince kolaylikla oluveriyor. Evet canim hamilelerin dualari kabul olur derler. Ve ilk öğrendiğimde direk dua ettim sizlere ve isteyen dileyen herkese. Umudunu kaybetme. Inaniyorum sonunda anne olacaksın Allahin izniyle. Ve senin mujdeli haberini buradan öğrenmeyi cok istiyorum.Bende aldım.ama negatif malesef. senin adına çokkkkkk sevindim..allah güzel, mutlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirme ni nasip etsin.sonrada sağlıklı bir kuzucuk inşallah.hamilelerin duaları kabul olurmuş bizim içün dua et olur mu
İnşallah arkadaşım.buradaki dualar hepimizin üzerine olsun.zamanımız gelicek inanıyorum.allah bana da senin gibi ikiz vericek galiba hep tek koyduruyoduk bundan sonra ikiye geçicez.ikiz dimi senin değerin yüksek çünkü.maşallahT Tuna_nehir yemin ediyorum senin mesajını okurken birsey içime cuk diye oturdu. Boğazim düğümlendi. Cok üzüldüm canim. Ama hayırlı zaman değilmiş. Emin ol vakti zamano gelince kolaylikla oluveriyor. Evet canim hamilelerin dualari kabul olur derler. Ve ilk öğrendiğimde direk dua ettim sizlere ve isteyen dileyen herkese. Umudunu kaybetme. Inaniyorum sonunda anne olacaksın Allahin izniyle. Ve senin mujdeli haberini buradan öğrenmeyi cok istiyorum.
Bakalım. Simdilik varikosel sorunundan tutmadigi düşünülüyor ameliyat iyi geçti 4 ay sonra kontrolde düzelme varmi bakılacak normal gebelik olabilir belki de rabbim bilir olmazsa tekrar tüp deneyecegizBizde de kromozom testi temiz çıktı.dna hasar analizi yaptırdık.onu da hallettik .sözde morfolojiyi önemsemiyorlar ama görcez bakalım. Benim 6.denemem bu.morfoloji %2.bi tane de düşük var.morfoloji sorunu olup tutanları,kendiliğinden hamile kalanları da görüyorum.senin de tedavi bu kadar olumlu gitmisken negatif olması şaşırtıcı doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?