Canim benim Allah razi olsun. Darisi butun isteyenlere insallahV Violet_79saydin78 aminebusra O Ozmusoz M mona_roza20 ve diger arkadaslar dualarım sizinle. Ilk sonucu öğrendiğimde ilk yaptığım sey sizlere dua etmekti. İnşallah Rabbim tez zamanda hayirla sağlıkla nasip eder
Pozitiflere ne kadar seviniyorsam negagifleri alinca diyecek birsey bulamiyorum. Cogumuzun basindan gecen bir tecrube bu kendimizi toplayip yeni umutlarla tedavimize baslayacagiz tekrar. Insallah birgun bizim de kucaklarimiz dolacak canim. Ben hep umutluyumBende aldım.ama negatif malesef. senin adına çokkkkkk sevindim..allah güzel, mutlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirme ni nasip etsin.sonrada sağlıklı bir kuzucuk inşallah.hamilelerin duaları kabul olurmuş bizim içün dua et olur mu
Umut fakirin ekmeği beklemekten başka yapçak hiç bisey yok.yalnız benle benzer vakalar olunca takip ediyorum.umarım umut olurum size.bizde varikosel de yok.ama yine tutmuyo.anlamafım gitti.Bakalım. Simdilik varikosel sorunundan tutmadigi düşünülüyor ameliyat iyi geçti 4 ay sonra kontrolde düzelme varmi bakılacak normal gebelik olabilir belki de rabbim bilir olmazsa tekrar tüp deneyecegiz
Bazen umutsuz oluyor insan ama umudumuz hep var olsun da.ben hep herşeyin zorunu yaşarım ama sonuç da bi o kadar güzel olur.bu da öğle olacak.birşey ne kadar zorsa sonucu o kadar tatlı gelir.bizim tatlılarım da kulaklarımızı dolduracak inşallah hayırlısıyla.çok sağol arkadaşım.Pozitiflere ne kadar seviniyorsam negagifleri alinca diyecek birsey bulamiyorum. Cogumuzun basindan gecen bir tecrube bu kendimizi toplayip yeni umutlarla tedavimize baslayacagiz tekrar. Insallah birgun bizim de kucaklarimiz dolacak canim. Ben hep umutluyum
4yıllık evliyim canıminşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip ederCanim yaa bunları düşünüp kendini neden üzüyorsun boşver canım yaaa bence yengen değil abin süçlü bu konuda farkında degilmi eşinin tavırlarının yani eğer yengen böyle bi durumda olsaydı onun da yengesi böyle yapsaydı nasıl olurdu aceba neyse yaaa bosver canım yaa takma hamd olsun bu günümüzede bin şükür allah annene babana uzun ömür nasip etsin ama herkes kapısını kapattığı an sen niye eşinle baş başa kalıcan allah eşini sana bagislasin canım ne diyim insallah inşallah sende evlat sahibi olursun da muradına erersin kaç yıllık evlisin canim
İnşallah canim ikizlerin olsun saglikli hayırlı şekilde. Rabbim nasip etsin. Benim degerim yuksek mi bilmiyorum. Tek embriyo. Her ikisine de razıyım. Sağlıklı hayirli olsun da:)))İnşallah arkadaşım.buradaki dualar hepimizin üzerine olsun.zamanımız gelicek inanıyorum.allah bana da senin gibi ikiz vericek galiba hep tek koyduruyoduk bundan sonra ikiye geçicez.ikiz dimi senin değerin yüksek çünkü.maşallah
UmuttBakalım. Simdilik varikosel sorunundan tutmadigi düşünülüyor ameliyat iyi geçti 4 ay sonra kontrolde düzelme varmi bakılacak normal gebelik olabilir belki de rabbim bilir olmazsa tekrar tüp deneyecegiz
tabii ki hayat devam ediyorsa her zaman için umut da vardır.sonuçta umudumuz olmasa direk pes eder uğraşmayız.bunlar hayatı ve çevremizdekileri daha iyi tanımamız için bir fırsat.çocuk işini de halledersek tamam olcaz.geçende ilaç arıyodum.eczacı dedi bi tüp bebek yaptıran arkadaş var onu arıyım dedi onda da varmış .kendilerinin ikizleri olmuş.elinde kendine lazım olmayan ilaç için bi düsuniyim dedi vermedi.ben olsam seve seve verirdim çok şaşırdım.zar zor pazar günü bulduk ilacı ama yaşadığım stresi bana sorun.çok acayip yani.İnşallah canim ikizlerin olsun saglikli hayırlı şekilde. Rabbim nasip etsin. Benim degerim yuksek mi bilmiyorum. Tek embriyo. Her ikisine de razıyım. Sağlıklı hayirli olsun da:)))
Canım üzülme benim ultrasondq beş tanesi cevap verdi ilk baştq spnra sekiz tane dediler 13 tane toplandıArkadaşlar aylardır sizleri ızaktan takip edip yazdıklarınızı okuyorum ara ara sevinip ara ara acınıza ortak oluyorum. bende 4 yıllık evliyim bir kimyasal gebelik oldu sonra bidaha olmadı geçen hafta memorialde tüp bebek denemesine başladık ancak 8 yumurtamdan sadece ikisi tedaviye cevap verdi ve iyi bir gelişim gösterdi diğerleri geride kaldı sanırım pazar günü yumurta toplama yapılacak ama ben çok üzülüyorum. bukadar az sayı ile şansım olurmu bilmiyorum bukadar az sayıda yumurtası gelişen varmı aranızda yada böyle hamile kalabilen oldumu. lütfen bana bilgi verin. buna çok ihtiyacım var
Önemli olan kaliteli olması canım çok olması değil bende çok takıyodum amh m de düşüktüinşallah benimde öyle olur canım yarın kontrole gidicem bakalım ne dicekler sanırım çatlatma iğneside yapılbilir hakımızda hayırlısı mevlam neylerse güzel eyler ama burda 20 yumurta filan diye duyunca umutsuz vakaymışım gibi geldi bana
Merabalar tedaviniz hayirli olsun...en yakın arkadasimin iki cocuguda tup bebek oda memorial da yaptirdi iki tranaferin dede sadece tek yumurtasi oldu yani olcaksa teklede olur burda yumurtanin coklugu degil kalitesi önemli canimArkadaşlar aylardır sizleri ızaktan takip edip yazdıklarınızı okuyorum ara ara sevinip ara ara acınıza ortak oluyorum. bende 4 yıllık evliyim bir kimyasal gebelik oldu sonra bidaha olmadı geçen hafta memorialde tüp bebek denemesine başladık ancak 8 yumurtamdan sadece ikisi tedaviye cevap verdi ve iyi bir gelişim gösterdi diğerleri geride kaldı sanırım pazar günü yumurta toplama yapılacak ama ben çok üzülüyorum. bukadar az sayı ile şansım olurmu bilmiyorum bukadar az sayıda yumurtası gelişen varmı aranızda yada böyle hamile kalabilen oldumu. lütfen bana bilgi verin. buna çok ihtiyacım var
Aminnn canım benimm. Allah razı olsunV Violet_79saydin78 aminebusra O Ozmusoz M mona_roza20 ve diger arkadaslar dualarım sizinle. Ilk sonucu öğrendiğimde ilk yaptığım sey sizlere dua etmekti. İnşallah Rabbim tez zamanda hayirla sağlıkla nasip eder
Hoc öyle dusunme canım benim 16 tane dollendi 5. Güne 4 tane gitti superdi he
sana şunu söyleyim transfer işin en kolay yanı.sonra olacak mı olmıycak mı diye bekleme kısmı çok fenaHoc öyle dusunme canım benim 16 tane dollendi 5. Güne 4 tane gitti superdi hersey
2 defa tüp denedim tutmadı rabbim ol desin yeterki bir yumurta bir sperm yeter biliyorsun umidim izi yitirmeyelim:)
Hiç acımıyor canım muayenenin aynısı hatta çok heyecanlı ultrasonda seyrederken hiçbişey düşünmüyorsunHanimlar birsey soracagim. Ben vajinismusu yenen biri olarak yaptiracagim tup bebegi... transfer isleminden korkuyorum nasil olacak diye :s
Aynen katılıyorum beklemek verem ediyosana şunu söyleyim transfer işin en kolay yanı.sonra olacak mı olmıycak mı diye bekleme kısmı çok fena
Allah razı olsun canım dualarının duacısıyizV Violet_79saydin78 aminebusra O Ozmusoz M mona_roza20 ve diger arkadaslar dualarım sizinle. Ilk sonucu öğrendiğimde ilk yaptığım sey sizlere dua etmekti. İnşallah Rabbim tez zamanda hayirla sağlıkla nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?