- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
10 bence de mantıklı. Zaten 11'den önce ben de göndermem. Ama 12den sonra zaten güneş tepeye çıkıyor. O saatten 6'ya kadar aşırı rahatsız edici bir güneş oluyor. Çocukların son çıkış saati olarak da saat 6'yı belirlemişler. Resmen zorbalık.Böyle bir kural olmalı, haklılar.
Ama saat itibari ile saçma.
Sınır 10.00 olur yani.
Devlet dairesinde, markette önüne geçen, trafikte kural tanımayan, saygısız diye şikayet ettikleri insanlar böyle yetişiyor aslında.
Uzuldum oglun adina, cidden burda bire yok sehzade bilmem ne demisler.. her cocuk kavgaci gurultulu degildir sakin cocuklarda vardir..oldu olacak sen oglunu bagla sandalyeye kalkamasin..Beni asıl sinirlendiren de bu aramanın 11 buçukta gelmesi ve benim oğlumun 10 dakika önce aşağı inmiş olması. Üstelik normalde haftasonlarını babasından geçiren bir çocuk. Buradakilerin kendilerini haklı çıkarmak için terminatör profili çizmeye çalışmalarının aksine son derece sakin, sessiz ve oturaklı bir çocuktur. Hatta başka çocuklar bile söyler. Abla x neden bu kadar çekingen diye. Böyle bir çocuğu hedef alması tamamen kötü niyetlilik.
Bi de ne kadar negatif enerji yolladılarsa çocuk az önce tekrar indi, şimdi geri geldi burnu avuç dolusu kanamış.
Kiz bu yasa kadar iyi gelmissin bu kafayla derler sanada simdiTabi hepsi cardakta 11.30 da kendi halinde oynayan çocuklar yüzünden. Komiksiniz. Yorumlara bakıyorum da ne kadar çocuk düşmanı bir nesil yetismis başkalarını eleştirene kadar önce bir dönün özünüze bakın. Çoğu yorum yapaninda çocuğu yok. Kedi annesi filan kedi ile çocuğu kiyasliyor :)) Çok yanlış yere konu açmışsın konu sahibi :)) neyse ben kaçayım kolay gelsin size
Ama bu sıcakta değil. Normalde tabiki dururlar. Bikac haftaya köye gecicem atayım buraya fotoğraf. serinlik olana kadar çocuk dışarda olmaz, tavuklar kumesinden çıkmaz hatta köpekler bile serin yerlere kaçıyor normalde çok olurlar köpekler sokaklarda ama bu sıcakta onlar bile kendini golgeliklere atıyor ortaya çıkmazlar.Neden ki ağaçlar varsa birde havuz su falan çocuklar bayıla bayıla durur.
O alıntıladığın kişiye fena ayar oldum. Muhtemelen 16 yaşında bir ergen kızdır diye düşünmek istiyorum. Yaşadığımız sitenin bahçesine öğlen vakti inen oğlum, milletin önüne geçen, trafikte kural tanımayan bir saygısız olmuş(!) şimdi desem ki madem küçük oğlum hakkında bu kadar cesurca konulabiliyorsun o zaman gel tanışalım ve bunları yüzüme söyle. Ama diyorum ya bunlar klavye kahramanları. Öyle de kalacaklar.Tabi hepsi cardakta 11.30 da kendi halinde oynayan çocuklar yüzünden. Komiksiniz. Yorumlara bakıyorum da ne kadar çocuk düşmanı bir nesil yetismis başkalarını eleştirene kadar önce bir dönün özünüze bakın. Çoğu yorum yapaninda çocuğu yok. Kedi annesi filan kedi ile çocuğu kiyasliyor :)) Çok yanlış yere konu açmışsın konu sahibi :)) neyse ben kaçayım kolay gelsin size
İnsanlar hastayken uyuyabilir.Bu insanlar 12 ye kadar nasıl uyuyor hayret ediyorum. Gece 2 de yattım kurulmuş saat gibi 7.20 di uyandığımda. Mumkunati yok uyuyamıyorum. Bu uyudugumda deliksiz değil emen küçük bebeğim var. Bebeğim yokkende kalkıp bi tür atarım evde. Çok özeniyorum şöyle saatlerce uyuyan insanlara :) bende buraya takıldım konudan bağımsız. 11.30 da oynayan cocuga bı zahmet karışmasınlar. O kadarda değil yani.
2 tane çocuğum var yine de bence Pazar günü için 11.30 erken bir saat. Çocuk düşmanı vs asla değilim.Tabi hepsi cardakta 11.30 da kendi halinde oynayan çocuklar yüzünden. Komiksiniz. Yorumlara bakıyorum da ne kadar çocuk düşmanı bir nesil yetismis başkalarını eleştirene kadar önce bir dönün özünüze bakın. Çoğu yorum yapaninda çocuğu yok. Kedi annesi filan kedi ile çocuğu kiyasliyor :)) Çok yanlış yere konu açmışsın konu sahibi :)) neyse ben kaçayım kolay gelsin size
Kimden bahsediyorsun hoydara hoydara kıra döke oynayan çocuklar diyerek? Çocuğumu tanıyor musun? Ayrıca 90larda da herkesin nefret ettiği top kesen huysuz teyzeler amcalar vardı. Şimdi o kitle genişlemiş görünüyor.Benim uyku keyfim milletin çocuğunun oyunundan kıymetli. Biz 90 lar çocuğuyuz , mahallede bile böyle hoydara hoydara kıra döke gümbür gümbür oynamadık, yaşlısı vardı hastası vardı bebeği vardı. Mis gibi büyüdük, sınır nedir öğretilmeden büyütülen çocukların meyvesini yeni yeni alıyoruz zaten hiç gerek yok yani.
Nerede ki sizin köy? Hiç mi ağaç yok?Ama bu sıcakta değil. Normalde tabiki dururlar. Bikac haftaya köye gecicem atayım buraya fotoğraf. serinlik olana kadar çocuk dışarda olmaz, tavuklar kumesinden çıkmaz hatta köpekler bile serin yerlere kaçıyor normalde çok olurlar köpekler sokaklarda ama bu sıcakta onlar bile kendini golgeliklere atıyor ortaya çıkmazlar.
Yoo gayet haklılar. Aksine olması gereken bu en azından 12 den sonra şikayetçi olamaz kimse bu konuda haklısınız derim. Ama bir pazar günü var insanların 12 ye kadar keyfi de uyuma hakları olsun bi zahmet. Çocuğunuz gürültü yapmıyor olabilir o an ama onu gören diğer çocuklar da inecek. Ayrıca insanların ne tür bi işte ne kadar yorulduğunu bilemezsiniz ki 12 ye kadar keyfi uyuyor diyorsunuz. Bu arada çocukları seven biriyim ama empati kuruyorum gerçekten diğer komşularla da. Ve duymaktan artık nefret ettiğim ve saçma bulduğum bi laf varsa oda '' çok rahatsız oluyorsanız müstakil ev tutun '' denmesi. Emin olun bu ülkede müstakil alma imkanı olsa insanların herkes alırdı buna şüpheniz olmasın öyle ha deyince geçilmiyor müstakile. Aksine gürültü yapanlar gitmeli müstakile birbirine saygı duyanlar değil. Ben müstakilde yaşıyorum ama çocuklarımın yinede yan komşumu rahatsız etmesini istemem.Az önce tanımadığım bir numara aradı saat 11:20 civarı. Çocuk dışarı çıkalı 15 dakika olmuş. Bana diyor ki, çocuğu eve alın. 12'den önce dışarıda oynamak yasak. 40 dairelik dairede böyle bir saçmalık yapılabilir mi? Ben de sinirlendim ve "saat 9 değil, 10 değil. 11 buçukta neden beni arayıp çocuğu eve alın diyebiliyorsunuz, çok şikayetçiyseniz müstakil ev tutun. 40 dairelik apartmanda oturup bahçede oynayan çocuk istemiyorum da ne demek, Nazi kampı mı burası" diye çıkıştım, ve telefonu kapattım. (sonradan numaralara bakınca adamın en iyi anlaştığım komşumun kocası olduğunu gördüm)
Açıkçası komşumla durduk yere kötü olmak istemiyorum ama söylediklerimden de haksız değilim. Sabahın erken saatinde çocuğun kapının önüne çıkmasına izin vermem ama 12'ye kadar Apartmannın bahçesini çocuklara yasaklamak nedir yahu? En başta insan haklarına aykırı
Not: çocuklar gürültü falan yapmıyordu, kendi hallerinde çardakta oturmuş konuşuyorlardı. Saat ölenin 11'inde çocuk cıvıltısından rahatsız olmak da nedir. Ayrıca 11'den sonra normal şartlarda öğle saatidir. O saate kadar uyuyan keyfinden uyuyordur. O zaman ben de 3'e kadar uyuyacağım deyip saat 3'e kadar çocuklarınızı dışarı çıkartmayın diyeyim.
Benim karşı komşumun çok misafiri gelir, 3 4 kardesi çocuklarla birlikte kalmaya gelir falan. Bir gün arkadaşları gelmiş, gece 1 2 gibi saz çalıp şarkı söylüyorlar bağıra bağıra, ben uyarsam çirkeflik yapıp bana saldıracaktı. Cidden insanlar çok anlayışsız.Bazı şeyler kurallarla belirtilmeden empati yapamayacak kadar medeniyet dışımıyız
Benim üst kat komşum misafiri resmen benim evimde ağırlıyor gürültüden evde duramayacak halde oluyoruz banada misafir geliyor ben alt kata rahatsızlık vermeden oynayın diye uyarıyorum
İşten gelmişim yorgun argın komşum misafir ağırlıyor diye niye ben evimden gideyim illa bunu belirtmek için kural mı olmalı
Toplum içinde yaşamaya bilmeyen müstakil evde yaşasın
En iyi anlaştığınız komsunuzun kocası diye geri basmak zorunda kaldığınız için biriken siniri burda mı atmaya geldiniz?Kimden bahsediyorsun hoydara hoydara kıra döke oynayan çocuklar diyerek? Çocuğumu tanıyor musun? Ayrıca 90larda da herkesin nefret ettiği top kesen huysuz teyzeler amcalar vardı. Şimdi o kitle genişlemiş görünüyor.
Çocuk 12 değil 11.30 da indi diye çocuğu bi tek terörist ilan etmediğiniz kaldı maşallah. Kendi halinde sessiz bi çocukmuş zaten.Sonra dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden anneler ve çocukları ile tüm toplum uğraşıyor işte ne yaparsınız yapin. Gerçekten çok komik, ne yanliz olmaları ne sıcakta olmaları sorun yeter ki dedikleri olsun kisitlanmasinlar kimse birsey demesin kendi dedikleri olsun.
Yoo bir soru soruyorum. Küçük bir çocuk hakkında böyle mesnetsiz şeyler yazmak vicdanınızı hiç rahatsız etmiyor mu?En iyi anlaştığınız komsunuzun kocası diye geri basmak zorunda kaldığınız için biriken siniri burda mı atmaya geldiniz?
Çocuk 12 değil 11.30 da indi diye çocuğu bi tek terörist ilan etmediğiniz kaldı maşallah. Kendi halinde sessiz bi çocukmuş zaten.
Kaldı ki çocuk indiğinde böyle bi yasaktan haberi bile yokmuş. Merak etmeyin yani el kadar çocuk “hep benim istediğim olsun” falan demiyor kimseye.
Site çocuk düşmanı kaynıyor maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?