- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Tam gölge olduğu saat olan 18'de de çıkış yasağı koymuşlar. Yani çocuklara tanınan saat tam güneşin tepede olduğu saat ve buna itiraz etmek suç oluyor. Şu delirmiş toplumdan bir an önce sıyrılıp kaçmak lazım.cok sicak degil mi ya bence zaten o saatte cocuklarin disarida olmamasi lazim gunes cok etkiler.
18de yasak oldugunu okumamisim gozumden kacti demek. o sacma olmus. sabaha belki hak veririm de yani 18 ne alaka zaten hava anca 21 gibi karariyor, serinlikte oynayacaklari zaman tam. kimsenin de uyuyacagi vakit degil. ben sizin yerinizde olsam 11e degil 18e itiraz ederdim.Tam gölge olduğu saat olan 18'de de çıkış yasağı koymuşlar. Yani çocuklara tanınan saat tam güneşin tepede olduğu saat ve buna itiraz etmek suç oluyor. Şu delirmiş toplumdan bir an önce sıyrılıp kaçmak lazım.
Çocuk bahçeye çıkmasa evde kosturacak bu seferde alt veya yan komşusu soylenecek ne yapsın bu çocuklar buhar olup havayami karışsın.
Delirmiş bunlar gerçekten. Ben çıkabilirim bu saatler dışında bahçeye ama çocuklarım çıkamaz öyle mi. Orası site mi hapishane mi… bu kadarı da fazla yani. Artık hava geç kararıyor 18.00 ne ki? Sokak saati olabilecek sıradan bir zaman dilimi.18.00de uyuyan mı var. Bahçesinden faydalanmak için siteye taşınıyorsun çocuk faydalanamıyor olacak iş değilTam gölge olduğu saat olan 18'de de çıkış yasağı koymuşlar. Yani çocuklara tanınan saat tam güneşin tepede olduğu saat ve buna itiraz etmek suç oluyor. Şu delirmiş toplumdan bir an önce sıyrılıp kaçmak lazım.
Ağzına sağlık çok haklısınZaten onların sıkıntısı çocuk. Mesela konu sahibi köpeğim sabah 11.30 da havlıyor site yönetimi uyardı gibi bir konu açsa idi su an site yönetimi taslaniyor olurdu. Burda konu sahibini eleştirenlerin bir ikisi hariç çoğunun çocuğu yok çocukta sevmiyorlar dertleri o.
apartman sakinleri o şikayet eden adamla sıkıntı yaşıyorlarmış konu sahibi bir yorumunda öyle demiş bu adam başımıza bela olmasın diye seslerini çıkarmıyorlar sanırım bilemedim ... dediğiniz gibi toplantı talep edilmeli ve genel olarak kurallar konmalı ki kural iyidir düzen sağlar en azından böyle sorunların önüne geçerdiTabi şimdi olayı net görüp bilmediğimiz için bu konuda sadece fikrimi beyan edebiliyorum. Yasak kuralı koyulmamış dediği dairede sadece kendisinin tepki gösteriyor olması normal değil bence eğer böyle bir konuşma toplantı yoksa neden başka çocuklu aileler buna uyum sağlıyor? Mutlaka karşı çıkan olurdu hemen hemen herkesin çocuğu var tek bir sorun çıkaran kişinin lafına daire ayak uydurmaz bence. Kendisinin haberi olmadan ya da dikkatinden kaçmışta olabilir toplantı yapılmış karar verilmiştir bana göre. Ben kirada kalırken gruptan yazıyorlar ilkte gruba dahil değildim haberim olmamıştı toplantıdan whatsapp a dahil oldum bu seferde kapıya mı ne asmışlar toplantı var diye onu da okumadım hiç gelip geçerken ama çoktan konuşmuşlar bile. Böyle de olabilir ama o kadar insanın yöneticiye değilde dairede kalan birinin lafına bakarak kabulleneceği bir durum olması söz konusu olamaz bence. Ya öyle ihtimal varsa o zaman gruba yazıp toplantı yapılmasını talep etmeleri gerekir.
Yok valla güldüm sinirle reddetmek kenarda dursun :) mutsuz ve saldırgan kim yorumlardan belli oluyor zaten. Gündüz vakti çocuk sesinden rahatsız olacak kadar bencilsiniz bu kadar basit. Birtek çalışan siz değilsiniz.
Şimdi 24 saatlik nöbetteyim, yarın eve geçince gece rahat uyumak icin uyumayıp sonraki öğle 2ye kadar uyuyacagım, hayret etmeye devam edin diye yazdım. Biraz daha hayretten zarar gelmez, dünya da tek siz varsınız ya, o yüzden degisik şeylere hayret etmek güzel oluyordurBu insanlar 12 ye kadar nasıl uyuyor hayret ediyorum. Gece 2 de yattım kurulmuş saat gibi 7.20 di uyandığımda. Mumkunati yok uyuyamıyorum. Bu uyudugumda deliksiz değil emen küçük bebeğim var. Bebeğim yokkende kalkıp bi tür atarım evde. Çok özeniyorum şöyle saatlerce uyuyan insanlara :) bende buraya takıldım konudan bağımsız. 11.30 da oynayan cocuga bı zahmet karışmasınlar. O kadarda değil yani.
Yalnız konunun başında bundan bahsetmemiş konu sahibi. Sadece öğlen 12 ye kadar çıkılmamasından bahsetmiş her yorumunda farklı eklentilerde bulunuyor bana pek inandırıcı gelmedi. Ayrıca 18 e kadar diye bi kural koyamazlar zaten ki bunu 40 kişilik daire kabul etmez neredeyse hepsinin çocuğu var sadece kendisi mi itiraz etmiş konu gittikçe ilginçleşiyor18de yasak oldugunu okumamisim gozumden kacti demek. o sacma olmus. sabaha belki hak veririm de yani 18 ne alaka zaten hava anca 21 gibi karariyor, serinlikte oynayacaklari zaman tam. kimsenin de uyuyacagi vakit degil. ben sizin yerinizde olsam 11e degil 18e itiraz ederdim.
Paçalarından basitlik akıyor:) evet lojmana taşınacağım ama seni mutlu edecek şekilde değil ben ve çocuklarım tek olacağız ve çok mutlu olacağız. Sen de başkalarının mutsuz olma ihtimali üzerinden o zavallı egonu tatmin etmeye çalışmakla uğraş dur.
Ağzına sağlık çok haklısın
İdrak probleminiz var sanırım. Mesele çocuk değil mesele kurallara uymamak. Ayrıca sabah 6’da eve döndüğünüz bir işiniz olabilir ya da hasta olup sabahlayabilirsiniz, 30 dk. nın değeri olur inanın diyeceğim ama sizde emlatinin e’si yok ne yazık ki. Çocuk sesi değil mesele, mesele kurallara uyulması. Herhangi bir ses de olur, kimseyi çocuk düşmanı ilan etmeyin. Ayrıca keşke sizin kafadakiler üremese.
Normalde çocuklar 8:30da okula gittiği ve sonrasında da ödevle meşgul olduğu için bu iş dikkat çekmiyordu ama yazın çocuklar evdeyken kim çocuğunu 12/18 arası çıkartıp en güzel saatlerde eve sokacak bakalım. Neyse sabah beni yarım saat için arayıp çocuğunu eve al diye çıkışmasına sinirlenip cevap vermiş ve buraya yazma gafletinde bulunmuş oldum ama artık benlik bir durum yok. bu ay içinde lojmana geçicem ve orada hep aynı meslek erbabı insanlar olduğu için vardiyalı çalışan yok ve de böyle garip çıkışlar yapacak insanlar olmayacağını düşünüyorum.Tam gölge olduğu saat olan 18'de de çıkış yasağı koymuşlar. Yani çocuklara tanınan saat tam güneşin tepede olduğu saat ve buna itiraz etmek suç oluyor. Şu delirmiş toplumdan bir an önce sıyrılıp kaçmak lazım.
Haksız çıktıkça yeni şeyler ekliyor, bi de milleti suçluyor "senin şundan haberin var mı, bak bi de bi bu var bilmeden konuşma" tavırlarıylaYalnız konunun başında bundan bahsetmemiş konu sahibi. Sadece öğlen 12 ye kadar çıkılmamasından bahsetmiş her yorumunda farklı eklentilerde bulunuyor bana pek inandırıcı gelmedi. Ayrıca 18 e kadar diye bi kural koyamazlar zaten ki bunu 40 kişilik daire kabul etmez neredeyse hepsinin çocuğu var sadece kendisi mi itiraz etmiş konu gittikçe ilginçleşiyor
İnsan sevmeyen çocuklardan nefret eden bir nesil geldi çok üzücü. Birde yeni nesle bencil derler.
E gece çalışıp gündüz uyuyanlar var ne yapalim hiç nefes almayalım mi. İnşallah siz uremezsiniz ne diyim azalarak bitersiniz
ben de gorememistim o detayi ama hepsini okumadim konunun atladim baya. bilemiyorum mantikli da degil yani saat 18de oynamayacaksa ne zaman oynayacak cocuk zaten okuldan 16da geliyor.Yalnız konunun başında bundan bahsetmemiş konu sahibi. Sadece öğlen 12 ye kadar çıkılmamasından bahsetmiş her yorumunda farklı eklentilerde bulunuyor bana pek inandırıcı gelmedi. Ayrıca 18 e kadar diye bi kural koyamazlar zaten ki bunu 40 kişilik daire kabul etmez neredeyse hepsinin çocuğu var sadece kendisi mi itiraz etmiş konu gittikçe ilginçleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?