Sitede çocukların 12'ye kadar bahçeye çıkmasını yasaklamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sitenize yeni taşınıyor olsam öğlen 12 den önce nakliye kamyonunu getiremeyeceğimi mi sanıyorlar gerçekten?
Daha dün biri taşındı. Gayet de 8'de kamyonu kapının önüne çekip eşyalarını taşıdılar. Zaten bahçede 5-6 çocuk varken yeni çıkan çocuğun annesini araması bana hiç iyi niyetli gelmedi. Muhtemelen yalnız bir anne olduğumu bildiği için çatmak istedi.

Arkadaşımın ailesi Fransadaydı ..kız Türkitede üniversiteye hazırlanıyordu..Ailemin oturduğu binada çocuk görünce neredeyse iğrenerek bakıyorlar ..herkesin kedisi ,köpeği apartman ortamında evde ama apartman ortamında çocuklu aile resmen istenmiyor diye anlatırdı..inanmazdım ama artık Türkiyede de bu gerçekleşmeye başladı

Evet konu sahibinin boşanamadığı kocası evlilik içerisinde cinsel şiddet yaşatıyor ama konu sahibi über anne ya (!) sırf babaannem laf eder, anaerkil bir aileyiz diye aile apartmanına çıkmıyor kocayla lojmana çıkıyor.

Benim çıkışım da onun aramasıyla orantılı oldu maalesef. Eşine sordum, kadının haberi bile yoktu, dışarıdaymış. Kusura bakma dedi.

Yönetime de sordum evet ya, onlar bu konuda çok sorun çıkarıp sürekli beni arıyorlar, ev yaşantım, özelim kalmadı, ben de böyle bir karar aldım dedi. Bir de diyor ki haberiniz yok muydu, gruba yazmıştım. Hayır gruba öyle birşey yazılmadı dedim. AA unutmuş olabilirim diyor

Bu tepkilerin bi çoğu da çocukların ve çocuklu ailelerin arsizlik ve pişkinliginden kaynaklaniyor inan. "Benim cocugum, benim prensim/prensesim" diye galaksiler arasindan ışıklarla süzülerek inmiş muamelesiyle yetiştirilen çocuklar o kadar fazlalasti ki, hem çocuk rahatsizlik veriyor hem de eli belinde ebeveyni.

Biri şey yazmış millet prensesler uyuyacak diye cocugum geri mi kalsın, cocugum onlardan daha kıymetli diye Dkfkfkflflff arkadaslar kusura bakmayın ama HEPİNİZİN ÇOCUĞUNDAN DAHA DEĞERLİYİM mlsf cünkü o cocuklar sizin benim icin en ufak bir ayrıcalıkları yok. Benim prensesler gibi uyumam mi cocuklarınız mı? Tabi ki benim prensesler gibi uyumam Allahtan böyle hep bana diye cıgıran komsularım yok

Diyorum ya..bana "biz böyle bir karar aldık asansörü saat 11.30 da kuramazsınız 12 de kurabilirsiniz" deseler çok gülerim .Sizi arayıp çocuğu eve al diyen insan sonuçta uyanık ..geri mi uyuyacakmış 12 ye kadar

Vallahi üzüldüm.
Konuyu başka yerlere çekmek, eski konularla yorum yapmak istemem ama bu ciddi bi durummuş.

Çocuk sesi severim, biz de çocuk olduk. Ayrıca pandemide zaten evde kapalı kaldı hepsi yazık ama tutum önemli. Kadın nerdeyse çalışanlar ölsün diyecek. Olmaz yani.

Konuyla alakası nedir bu durumun?

Valla kim tecavüz eden kocasıyla lojmana çıkıp evlatlarını riske atıyor kim basit kim değil bilemiyorum. Senin paçalarından da basiretsizlik akıyor.
Bak benim canımı daha fazla sıkma. Varsa bir derdin bana numaranı at, ben de olduğun bölgeye yakınım, seninle yüz yüze konuşalım. Ama böyle hainlik, leşlik, basitlik, lağımlık yapma. Sınırımı daha fazla zorlamadan ya benimle gerçek kimliğine yüzleş ha da defol git konumdan yettin artık.

Arkadaşlar, insanlar istediği saate kadar uyur evinde, saçmalamayın ya Cidden haddini bilmezlik çok kötü bi şey. Ona da mı karışacaksınız?
Tane tane söylüyorum; insanlar evinde, kimseye rahatsızlık vermeden, isterse akşama kadar uyur ama SİZİN ÇOCUKLARINIZ HİÇBİR SAATTE GÜRÜLTÜ YAPAMAZ, yapmamalı.

Çocuk gündüz 12 de site parkinda oynayabilir o kadarda değil ya. Harbi millet kafayı yemiş.

Konuyla alakası nedir bu durumun?
Bu basit kadın konuyu saptırıyor. Aynı lojmana çıktığım falan yok, ona verilen lojmana taşınmayı ve ona bir oda vermemi teklif etti, ben de lojmana sadece ben ve çocuklar taşınacağız sen de kendine pansiyon tut dedim ve lanet olası bu meseleyi buraya taşıdığım için bunun gibi şeref haysiyet yoksunlarınabu fırsatı vermiş oldum. Lanet olsun böyle kötü ve lağım ruhlara!

Çocuk sesi severim, biz de çocuk olduk. Ayrıca pandemide zaten evde kapalı kaldı hepsi yazık ama tutum önemli. Kadın nerdeyse çalışanlar ölsün diyecek. Olmaz yani.
Dedim ya, ben de 90lar çocuğuyum, sokaklarda oynayarak büyüdüm, eve girmek bilmezdim ama arsız değildik, gürültücü değildik, bi sikayet gelse ailemiz bize kızardı, komşuya saldırmazdı. Mesele bu hadsizlik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…