- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.086
- 548
- Konu Sahibi Esrin mine
-
hajahaajahajahajah go girllllBiri şey yazmış millet prensesler uyuyacak diye cocugum geri mi kalsın, cocugum onlardan daha kıymetli diye Dkfkfkflflff arkadaslar kusura bakmayın ama HEPİNİZİN ÇOCUĞUNDAN DAHA DEĞERLİYİM mlsf cünkü o cocuklar sizin benim icin en ufak bir ayrıcalıkları yok. Benim prensesler gibi uyumam mi cocuklarınız mı? Tabi ki benim prensesler gibi uyumamAllahtan böyle hep bana diye cıgıran komsularım yok
Maalesef hep beraber bu dedikoducular yuzunden banlanacagizBu basit kadın konuyu saptırıyor. Aynı lojmana çıktığım falan yok, ona verilen lojmana taşınmayı ve ona bir oda vermemi teklif etti, ben de lojmana sadece ben ve çocuklar taşınacağız sen de kendine pansiyon tut dedim ve lanet olası bu meseleyi buraya taşıdığım için bunun gibi şeref haysiyet yoksunlarınabu fırsatı vermiş oldum. Lanet olsun böyle kötü ve lağım ruhlara!
niye catlayalim ya valla hayret ettim ne ara bu mevzu mahalle kavgasina donduSizin uyuma hakkınız kadar onlarında oyun hakkı var. Catlayabilirsiniz:))
Konu oradan çıktı, bambaşka yere saptı, bence de 12de oynayabilir ama değişik kafaları yine görmüş olduk bu konu vesilesiyle.Çocuk gündüz 12 de site parkinda oynayabilir o kadarda değil ya. Harbi millet kafayı yemiş.
Ya bırakın daireyi ülke ayaklanır böyle bir duruma hatta A haber koşarak gelir benceben de gorememistim o detayi ama hepsini okumadim konunun atladim baya. bilemiyorum mantikli da degil yani saat 18de oynamayacaksa ne zaman oynayacak cocuk zaten okuldan 16da geliyor.
Biri şey yazmış millet prensesler uyuyacak diye cocugum geri mi kalsın, cocugum onlardan daha kıymetli diye Dkfkfkflflff arkadaslar kusura bakmayın ama HEPİNİZİN ÇOCUĞUNDAN DAHA DEĞERLİYİM mlsf cünkü o cocuklar sizin benim icin en ufak bir ayrıcalıkları yok. Benim prensesler gibi uyumam mi cocuklarınız mı? Tabi ki benim prensesler gibi uyumamAllahtan böyle hep bana diye cıgıran komsularım yok
İnsanlar şunu anlamıyor ya benceÇocuk gündüz 12 de site parkinda oynayabilir o kadarda değil ya. Harbi millet kafayı yemiş.
Alt komsumu görsen o kadar tatlı bir kadın ki, direk görüşmüyoruz ama cocukları var 2 tane sürekli karsılasınca rahatsız etmiyoruz di mi falan diyor, kendi de calısıyor, zaten kendi de calıstıgı icin halden anlıyor calısmayıp evde 3 cocuk bakıp catlayın yazıp kocasından kardeşinin dügününe para alamayacak bir zavallı kadın olsaydı benim prens ve prenseslerime ayak uydurun!!derdi. Canım komsumhajahaajahajahajah go girllll
cok okuyamadim ya gormedim onu yazani ama cocuklarin boyle bi konuda bi ayricaligi oldugunu dusunmuyorum. kovalamaca toplumsal beka sorunu degildir yani.o yuzden bunu boyle bi mevzu haline getirmemek gerek. biraz az oynasin ne biliyim sabah saatinde bu cocuklar hic mi usenmez o sicakta oynamaya. amaaan yine beni hic alakadar etmeyecek ve hayatimin hicbir doneminde gundemimde olmayacak bir seye kafa yordum djdkxhxkxhdjdhd
Şöyle düşünüyorlar, benim dogurdugum çocuğu tüm toplum büyütmek zorunda ama hayır, değil :)Doğururken bize mi sordunuz? Benim uyku keyfim kimseyi rahatsız etmiyorsa kimsenin çocuğunun kahrını çekmek zorunda da değilim. Çocuk bu bahçede oynar diye düşünüyorum ben de ama bu bencil yorumunuz karşısında pes diyorum. Bu kadar da değil.
Benim üst kat komşumda ki hiç rahatsız olduğumuzu söylemedik . Bazen gece 12 de bile çocukları zıplıyor. Diğer gün bana pasta börek getirir çocukları susturamadığında . Hödödö hödö prensesler gibi uyuma demezAlt komsumu görsen o kadar tatlı bir kadın ki, direk görüşmüyoruz ama cocukları var 2 tane sürekli karsılasınca rahatsız etmiyoruz di mi falan diyor, kendi de calısıyor, zaten kendi de calıstıgı icin halden anlıyor calısmayıp evde 3 cocuk bakıp catlayın yazıp kocasından kardeşinin dügününe para alamayacak bir zavallı kadın olsaydı benim prens ve prenseslerime ayak uydurun!!derdi. Canım komsum
slaayyyyAlt komsumu görsen o kadar tatlı bir kadın ki, direk görüşmüyoruz ama cocukları var 2 tane sürekli karsılasınca rahatsız etmiyoruz di mi falan diyor, kendi de calısıyor, zaten kendi de calıstıgı icin halden anlıyor calısmayıp evde 3 cocuk bakıp catlayın yazıp kocasından kardeşinin dügününe para alamayacak bir zavallı kadın olsaydı benim prens ve prenseslerime ayak uydurun!!derdi. Canım komsum
Sadece bugün olsaydı keşkeAlakasiz seyler yazmakta ustlerine yok onlarin bugundua etsinlerde kinadiklari durumlara dusurmesin mevlam onlari..
Şimdi karısına saat hakkında mesaj attım, cevabı atınca buraya atacağım. Yalan söylediğimi ima ettiğin için özür dileyecek misin?Ya bırakın daireyi ülke ayaklanır böyle bir duruma hatta A haber koşarak gelir benceKonu sahibi aklına geldikçe bi şeyler ekliyor. Doğruluk payı varsa bile gidip toplayacak herkesi konuşacak 18 e kadar oynamak ne demek hapiste bile daha uzun süre veriyorlardır O yüzden inanamıyorum zaten ayrıca adam herkesle kavgalıysa daha iyi daireden attırmak çok daha kolay olurdu onlar için madem bu kadar huzursuzluk çıkarıyor çocukları dövüyor ( bir yorumunda öyle demiş) o zaman topalancak hepsi şikayetçi olacak böyle hakları da var. Evet 3 5 kişinin şikayetiyle olmuyor. Eğer dediği gibiyse adam sitenin ağalığını yapıyor adeta :)
Bizim site 3 blok 124 hane ve sabahtan gece 1 e kadar çocuklar gençler dışarda. Müzik de dinliyorlar oyun da oynuyorlar bazen gürültüden cam açamıyorum artık yaz geldi sıcak yani... Gece yasak koysalar anlarım da.. gündüz:/ çok saçma . Hiç yasak yok bizde. İyi mi kötü mü bilmiyorum .Az önce tanımadığım bir numara aradı saat 11:20 civarı. Çocuk dışarı çıkalı 15 dakika olmuş. Bana diyor ki, çocuğu eve alın. 12'den önce dışarıda oynamak yasak. 40 dairelik dairede böyle bir saçmalık yapılabilir mi? Ben de sinirlendim ve "saat 9 değil, 10 değil. 11 buçukta neden beni arayıp çocuğu eve alın diyebiliyorsunuz, çok şikayetçiyseniz müstakil ev tutun. 40 dairelik apartmanda oturup bahçede oynayan çocuk istemiyorum da ne demek, Nazi kampı mı burası" diye çıkıştım, ve telefonu kapattım. (sonradan numaralara bakınca adamın en iyi anlaştığım komşumun kocası olduğunu gördüm)
Açıkçası komşumla durduk yere kötü olmak istemiyorum ama söylediklerimden de haksız değilim. Sabahın erken saatinde çocuğun kapının önüne çıkmasına izin vermem ama 12'ye kadar Apartmannın bahçesini çocuklara yasaklamak nedir yahu? En başta insan haklarına aykırı
Not: çocuklar gürültü falan yapmıyordu, kendi hallerinde çardakta oturmuş konuşuyorlardı. Saat öğlenin 11'inde çocuk cıvıltısından rahatsız olmak da nedir.
Bu tepkilerin bi çoğu da çocukların ve çocuklu ailelerin arsizlik ve pişkinliginden kaynaklaniyor inan. "Benim cocugum, benim prensim/prensesim" diye galaksiler arasindan ışıklarla süzülerek inmiş muamelesiyle yetiştirilen çocuklar o kadar fazlalasti ki, hem çocuk rahatsizlik veriyor hem de eli belinde ebeveyni.
Sadece bugün olsaydı keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?