• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitede çocukların 12'ye kadar bahçeye çıkmasını yasaklamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendizce kuralı yazdınız ya bilerek görmedi denmesin diye alıntıladım. O da konu sahibi falan görür diye. Onun da sizinle alakası yok yani😛
Yaw he kuyruk acin var belli.. herkese agresiflik yapacagina icerikli yanit verseymissin. konu sahibinide terslemissin, birde cevap vermeyecem alintilama diye yalvarmissin 😐😂 gerek yok alintilama gormezden gel Zaten konu kapanir😂

Ayrica kendimce kural degil orda kural sabah 6 imis konu sahibi soyledi, iyi okusaydin bilirdin zaten

Valilik izniyle yapabilirler demistim, tam okumadimiz sanirim. Sehir icine belli saatlerde buyuk is makinesinin girmesi yasak bu yuzden bazi isleri valilik izniyle gece hallediyorlar. Bunun disinda izinleri yoksa pazar günü yapamazlar, zabitayi arayin.
Mutlaka vardır, izni olmayan ya da alamayan inşaat mı kaldı?
Yani güya yasal sınır özel izin ama sokakta dağıtıyorlar herhalde bu izinleri.
Hadi bunun var, diğer 50 tanesinin de mi var, 5 katlı bina yapanın da mı var, olmasa bile ödeyeceği ceza günlük kaybından kat be kat az olduğu için full time devam.

Ben de şunu anlamıyorum, bu hassasiyeti olan insanlar örneğin gece çalışanlar falan, neden ev tutarken alırken bu olumsuzlukları değerlendirmiyor? Mesela iç bahçeye peyzaja bakan bir cephede ben oturmam, bilirim başıma geleceği.
Ya da aşağı kat tercih etmem, gece 2 de bile park sesi, garaj ya da bina kapısı sesi olacağını öngörürüm.
Millet istiyor ki ben yaşayayım, herkes kendi doğruma uysun.
Hayır efendim sizin ekstra hassasiyetiniz varsa buna göre seçenekler sıralamak görevinizdir.
TR’de insanları bu şekilde alternatif oluşturacak maddi gücü olmayabilir, zaten kim arzu ettiği evde oturabiliyor ki?

Yaw he kuyruk acin var belli.. herkese agresiflik yapacagina icerikli yanit verseymissin. konu sahibinide terslemissin, birde cevap vermeyecem alintilama diye yalvarmissin 😐😂 gerek yok alintilama gormezden gel Zaten konu kapanir😂

Ayrica kendimce kural degil orda kural sabah 6 imis konu sahibi soyledi, iyi okusaydin bilirdin zaten

Siz forumun tescilli trollü falan mısınız? Her konuda ilginç çıkışlarınız var?

Yaw he kuyruk acin var belli.. icerik olarak herkese agresiflik yapacagina icerikli yanit verseymiasin. konu sahibinide terslemissin, birde cevap vermeyecem alintilama diye yalvarmissi 😐😂 gerek yok alintilama gormezden gel Zaten konu kapanir😂
Tontriko size kötü bir haberim var bugüne kadar sizle tek bir kez bile münakaşaya girmedim ki kuyruk acım olsun🫠 benimki tamamen insanlara yaptığınız yorumların analizinin bir sonucu.

Kimseye de yalvarmadım, laf anlamayan insana laf anlatmaktan sıkılıyorum ama bir yandan da ısrarla anlatasım geliyor, alıntılamasın uzamasın olay da bu konu sahibiyle aramda olanla ilgileneceğinize acaba ben neler yazıyorum ki insanlar benimle konuşmaktan bile imtina ediyor diye düşünseniz sizin için daha faydalı olur bence.
Selametle 🫡

Mutlaka vardır, izni olmayan ya da alamayan inşaat mı kaldı?
Yani güya yasal sınır özel izin ama sokakta dağıtıyorlar herhalde bu izinleri.
Hadi bunun var, diğer 50 tanesinin de mi var, 5 katlı bina yapanın da mı var, olmasa bile ödeyeceği ceza günlük kaybından kat be kat olduğu için full time devam.
Enistem müteahhit, baska akrabalarimizda ayni sekilde müteahhit. Izmirin orta yerinde is yapiyorlar surekli. Is planini dogru yapinca izin alma ihtiyaci duymuyorlar. Sadece dedigim gibi beton dokme makinesi falan sehir icine belli saatlerde giremedigi icin ona izin aliyorlar o kadar.
Insaati surdurme Izni kolay kolay verilmiyor zaten. Ya tanidiklari vardır ya da dediginiz gibi cezayi goze almislardir. Sikayet etmekten cekinmeyin, isim soyisim bilgisi vermenize gerekte yok. Sansinizi denemis olursunuz

Ben de şunu anlamıyorum, bu hassasiyeti olan insanlar örneğin gece çalışanlar falan, neden ev tutarken alırken bu olumsuzlukları değerlendirmiyor? Mesela iç bahçeye peyzaja bakan bir cephede ben oturmam, bilirim başıma geleceği.
Ya da aşağı kat tercih etmem, gece 2 de bile park sesi, garaj ya da bina kapısı sesi olacağını öngörürüm.
Millet istiyor ki ben yaşayayım, herkes kendi doğruma uysun.
Hayır efendim sizin ekstra hassasiyetiniz varsa buna göre seçenekler sıralamak görevinizdir.
Söz konusu kişi apartmanda ilk ev alanlardan. Bilerek üst kartlardan almamış. 2 yıldır buradayım, sürekli çocuklardan şikayet eder durur. İnsanlar da aynen böyle söylüyor. Madem çocukları dövecek kadar sese duyarlısın (ki bence bu bir psikolojik hastalık) o zaman niye üst daireler boşken oralardan satın almadın".

Tamamda yavrum cocuklar parkta filan oynamiyor mu? Yasak mi var? Ha asiri katolik bolgelerde olabilir.. malum pazar dinlenme gunu

Oynuyor tabi ki pazar çocuklu aileler dışarı çıkıyor mutlaka, bebeler de parka gidiyor ama o farklı.. Park apartmanların dibinde değil, olsa bile az biraz çocuk sesi gelir ondan da rahatsızlık duyulacak bir şey yok. Çocuklar sokağın ortasında oynamıyor, sesleri evlere kadar gelmiyor tabi.

Ben de kafeye giderim mesela, kafeler anacaddede oluyor genelde orda da mağazalar var yine konut yok. Öte yandan pazar günü duvarı delip komşunu rahatsız, edemezsin, inşaatlar duruyor gerçekten sessiz sakin oluyor😊😊

Tontriko size kötü bir haberim var bugüne kadar sizle tek bir kez bile münakaşaya girmedim ki kuyruk acım olsun🫠 benimki tamamen insanlara yaptığınız yorumların analizinin bir sonucu.

Kimseye de yalvarmadım, laf anlamayan insana laf anlatmaktan sıkılıyorum ama bir yandan da ısrarla anlatasım geliyor, alıntılamasın uzamasın olay da bu konu sahibiyle aramda olanla ilgileneceğinize acaba ben neler yazıyorum ki insanlar benimle konuşmaktan bile imtina ediyor diye düşünseniz sizin için daha faydalı olur bence.
Selametle 🫡
Bi yerden ufacik canini skmisim belli..herkese hak ettigi yorumu yaparim ben😐 sadece belli bir kesim var ki yorumlarima katlanamaz ha demek ki sende onlardansin. Dedim ya birini gormezden gelmek zor degil..yanlis yazdigin birseyi duzelttim sadece bunun icin polemige gerek yoktu, her konuyu sahsilestirmekte burda bazilarina has bir durum. Zira bozacinin sahidi siraci derler

Söz konusu kişi apartmanda ilk ev alanlardan. Bilerek üst kartlardan almamış. 2 yıldır buradayım, sürekli çocuklardan şikayet eder durur. İnsanlar da aynen böyle söylüyor. Madem çocukları dövecek kadar sese duyarlısın (ki bence bu bir psikolojik hastalık) o zaman niye üst daireler boşken oralardan satın almadın".
Adam cocuk mu dövmüş, ses yüzünden ? :KK57:
O zaman durum daha vahim , Allah korusun yanlız göndermeyin çocuğunuzu bahçeye.

Oynuyor tabi ki pazar çocuklu aileler dışarı çıkıyor mutlaka, bebeler de parka gidiyor ama o farklı.. Park apartmanların dibinde değil, olsa bile az biraz çocuk sesi gelir ondan da rahatsızlık duyulacak bir şey yok. Ben de kafeye giderim mesela, kafeler anacaddede oluyor genelde orda da mağazalar var yine konut yok. Öte yandan pazar günü duvarı delip komşunu rahatsız, edemezsin, inşaatlar duruyor gerçekten sessiz sakin oluyor😊😊
Biliyorum canim, ya sadece bu konuda sanki cocuklari kilitleyeceksin hic disari cikarmayacksin gibi konusuluyor. Tabi insanlar dinlenecek ama bizde cocuk olduk pazarda oynadik pazarteside.. o yuzden guzel anilarimiz var cocuklukla ilgili.. kimse kimseyi rahatsiz etmeden oynasin.. konu sahibinin dedigine gore cardakta oturuyolarmis.. bunda bi sorun yok bana gore

Az önce tanımadığım bir numara aradı saat 11:20 civarı. Çocuk dışarı çıkalı 15 dakika olmuş. Bana diyor ki, çocuğu eve alın. 12'den önce dışarıda oynamak yasak. 40 dairelik dairede böyle bir saçmalık yapılabilir mi? Ben de sinirlendim ve "saat 9 değil, 10 değil. 11 buçukta neden beni arayıp çocuğu eve alın diyebiliyorsunuz, çok şikayetçiyseniz müstakil ev tutun. 40 dairelik apartmanda oturup bahçede oynayan çocuk istemiyorum da ne demek, Nazi kampı mı burası" diye çıkıştım, ve telefonu kapattım. (sonradan numaralara bakınca adamın en iyi anlaştığım komşumun kocası olduğunu gördüm🥴)
Açıkçası komşumla durduk yere kötü olmak istemiyorum ama söylediklerimden de haksız değilim. Sabahın erken saatinde çocuğun kapının önüne çıkmasına izin vermem ama 12'ye kadar Apartmannın bahçesini çocuklara yasaklamak nedir yahu? En başta insan haklarına aykırı

Not: çocuklar gürültü falan yapmıyordu, kendi hallerinde çardakta oturmuş konuşuyorlardı. Saat ölenin 11'inde çocuk cıvıltısından rahatsız olmak da nedir. Ayrıca 11'den sonra normal şartlarda öğle saatidir. O saate kadar uyuyan keyfinden uyuyordur. O zaman ben de 3'e kadar uyuyacağım deyip saat 3'e kadar çocuklarınızı dışarı çıkartmayın diyeyim.
Bizimkilerde koca bahçe varken koridora salıyo çocukları top sesi bağırış çığırış
Evin içinde oynasınlar veya bahçede ben senin çekemediğin sesi çekmek zorunda mıyım?
Bu da böyle bi anı

Bi yerden ufacik canini skmisim belli..herkese hak ettigi yorumu yaparim ben😐 sadece belli bir kesim var ki yorumlarima katlanamaz ha demek ki sende onlardansin. Dedim ya birini gormezden gelmek zor degil..yanlis yazdigin birseyi duzelttim sadece bunun icin polemige gerek yoktu, her konuyu sahsilestirmekte burda bazilarina has bir durum. Zora bozacinin sahidi siraci derler
Siz kimsiniz ki benim canımı sıkacaksınız allah aşkına? Böyle bir kanıya nereden vardınız cidden merak ettim. Ben sizi alıntıladığımı dahi hatırlamıyorum şu güne kadar.
Belli bir kesim varmış mış hahay.
Görmezden gelmeme sebebimi söyledim anlamadıysanız sizin probleminiz.

Kabul etmesi zor olabilir belki ama gerçekten tek sebebim uzaktan uzağa okuduğum yorumlarınız
He neden mi hala cevap veriyorum
İşte bu yüzden:

1BB51DAB-A01B-49D6-B3E1-E20A815C7E6E.webp

Böyle bir kural varsa apartman kuralı olarak kapıya assinlar,siz de evde tutun. Ne saçma
Eğer böyle bir kural varsa uymak zorundasınız ama yoksa da kimse biryerinden element uydurmasin
Dün da durakta bir kadın leş gibi sigara içiyordu,yanında da çocuğu . Ben de ona telefondan yasayı gösterip 'durakta sigara içmeniz yasal değil,şu kadar cezası var,ustlelik de yanınızda çocuk var' dedim, 'cocuga uflemiyorum' dedi, 'evet çünkü bana üflüyorsunuz' dedim. İzmaritini küt diye yere(haspinallah) atıp bana 'insan gibi uyar' diye 😂 söylene söylene kalktı.
Mesela ben bu olayda kendimi haklı gördüm çünkü gerçekten de yasal olarak ben haklıyım, istersem sözlü uyaririm, istersem yasayı gösteririm,istersem hiç bir şey söylemez resmini çeker şikayet ederim . Çünkü ortada bir suç var.
Sizin konuda ortada bir suç falan yok. Sizi aramış, kırk dairenin hepsini mi arayacak tek tek çocuğunuzu alın diye. Çok sikayetciyse apartman yöneticisine gitsin,bir şey yapmasını istesin.
Hiç canınızı sıkmayın. Arkadaşuniza da mesaj atmayın bence

Bu insanlar 12 ye kadar nasıl uyuyor hayret ediyorum. Gece 2 de yattım kurulmuş saat gibi 7.20 di uyandığımda. Mumkunati yok uyuyamıyorum. Bu uyudugumda deliksiz değil emen küçük bebeğim var. Bebeğim yokkende kalkıp bi tür atarım evde. Çok özeniyorum şöyle saatlerce uyuyan insanlara :) bende buraya takıldım konudan bağımsız. 11.30 da oynayan cocuga bı zahmet karışmasınlar. O kadarda değil yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X