Az önce tanımadığım bir numara aradı saat 11:20 civarı. Çocuk dışarı çıkalı 15 dakika olmuş. Bana diyor ki, çocuğu eve alın. 12'den önce dışarıda oynamak yasak. 40 dairelik dairede böyle bir saçmalık yapılabilir mi? Ben de sinirlendim ve "saat 9 değil, 10 değil. 11 buçukta neden beni arayıp çocuğu eve alın diyebiliyorsunuz, çok şikayetçiyseniz müstakil ev tutun. 40 dairelik apartmanda oturup bahçede oynayan çocuk istemiyorum da ne demek, Nazi kampı mı burası" diye çıkıştım, ve telefonu kapattım. (sonradan numaralara bakınca adamın en iyi anlaştığım komşumun kocası olduğunu gördüm

)
Açıkçası komşumla durduk yere kötü olmak istemiyorum ama söylediklerimden de haksız değilim. Sabahın erken saatinde çocuğun kapının önüne çıkmasına izin vermem ama 12'ye kadar Apartmannın bahçesini çocuklara yasaklamak nedir yahu? Böyle bir kural daha önce duydunuz mu, çok mu sert çıkıştım, komşuma "senin eşin olduğunu bilmiyordum" diye mesaj atacağım ama aşırı saçma bir durum gibi geldi bana.
Not: çocuklar gürültü falan yapmıyordu, kendi hallerinde çardakta oturmuş konuşuyorlardı. Ayrıca 11:20 normal şartlarda öğle saatidir. O saate kadar uyuyan keyfinden uyuyordur. O zaman ben de 3'e kadar uyuyacağım deyip saat 3'e kadar çocuklarınızı dışarı çıkartmayın diyeyim.