Siz evlenme teklifini nasıl aldınjz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.369
548
Hanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.

muğlada annemle tatildeyken gelip paraşüt tepede teklif etmişti özel bir çaba sarfetmedim teklif etmesi icin
Benim ki kapının önüne gelse mutluluktan çıldırıcam siz çıtayı yükseltiyorsunuz. Peki ne kadar süredir çıkıyordunuz ilişkinizin evliliğe gittiğini anlamış mıydınız

Sanırım beş yıldır sevgiliydik “ Bu kadar gezdik tozduk evleniriz heralde yoksa niyetin önümüzdeki maçlara bakalım” dedim Bi de evlenince nerde otururuz ona göre kpss tercihi yapıcam diye darlamıştım o ara bi terkediliyor gibi oldum ama neyse ki direkten döndüm

İlla gösterişli bir evlenme teklifi istiyorsanız o sadece dizilerde oluyor. Zaten belli bir yola girilmiş ufaktan adımlar atılmış oluyor öyle sıfırdan benimle evlenir misin sorusuna çokta gerek olduğunu sanmıyorum. Ben evlilik teklifi aldım ama almasam da olurdu yalnızken hiç beklemediğim bir anda pat diye güzel bir konuşma yapıp yüzüğü çıkarttı. Öyle havai fişek patlatmalı, herkesi toplamalı, bir dünya para dökmeli evlilik teklifini çok saçma buluyorum bu arada ve eşim bunu biliyordu. Şimdi bir de Boğaz’da evlilik teklifi adeti çıkmış resmen paket program seçiyorsun, o olsun bu da olsun ona göre fiyat artıyor, teklifi kişi değil para yapıyor.

Nasıl oldu evlilik süreciniz
Evlilikten önce 7 yıllık bir birlikteliğimiz vardı. Farklı şehirlerdeydik. Çalıştığım yere gelip yanımda kalırdı. Babası evlenin bari deyince aileler başımıza üşüştü, mecburen evlendik :)) Yoksa çok memnunduk hayatımızdan.

Valla canısı benim kadar fenası var mıdır bilmiyorum esimin ailesi beni görmeye gelecekti ben esime kizmistim sakın gelince istemeye kalkmasinlar eve almam evlenmek istemiyorum derim diye adamı kizdirdim önce evlilik teklifi olacak sonra beni istemeye gelebilirsiniz dedim tamam dedi ailesi salı günü beni görmeye geldi çarşamba günü esim evlilik teklifi etti perşembe günü de bütün ailesi toplanıp beni istemeye geldiler
Evlilik teklifini nasıl ettigine geleyim ben tabi amann yere çöker benimle evlenirmisin hi he evet diyip sıradan olur saniyordum çünkü sürpriz beklemiyordum
Teklif edeceği yere giderken onlar daha hazirlamamislar surada bir kahve içelim öyle gidelim dedi tamam dedim tekneye bindik üst kata çıktık yerlerde masada her yer gül yaprağı tek ne hareket etti mustafa cecelinin gül rengi şarkısı calisiyo eşim diz çöktü benimle evlenir misin dedi evet dedim sarilsarildim ahhh ahh ne günlerdi yuzugumu taktı ve yemege gittik

Yarama bastın. Evlilik teklifi almadım ne yazık ki. Tek taşımda yok. Olmasını tabiki çok isterdim içimde kaldı resmen. Ama eşim iyi şükür , o da hep der en büyük pişmanlığım diye. Tek taş almaya yeltendi sanırım bu ara hissediyorum. İmalardan , yaptıklarından .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…