Siz evlenme teklifini nasıl aldınjz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Telefonda konuşurken biz evlenelim mi dedi, evlenelim dedim. Evlendik.
Öncesinde defalarca tören havasında teklif istemediğimi ima etmiştim çünkü.
Yapsaydı çok gülerdim.

En kısa zamanda temin edip okuyacağım , ve kocaman bir Amin diyorum
Ben sağlam yere sığındım (Rabbime), çok şükür hiç darda bırakmadı
Dua gerçekten ilaç , tüm çıkmazda olan kardeşlerime tavsiye ederim

Nişanlıyım hala almadım

Şundan halliceydi. Bilin bakalım kim bu öküz evlenme teklifini kabul etti?

birkac aydir gorusuyorduk.annesi kanserdi.birkac aylik omru kalmisti.buyukler nisani yapalim dedi.tarih ayarladik ve nisani yaptik.nisandan 20 gun sonra da nikahi yaptik.nikahtan 1.5 ay sonra da vefat etti kayinvalidem.teklif edicek zaman olmadi bizde :)

Evlilik teklifi bence önemli. İllaki muhteşem bir organizasyon gerekmez ama teklif önemli. Öenm verilmiş olması yeterli benim için.

Daha evlenme teklifi yapmaya üşenen, adamlarla evlenip sonra bu bana evlenme bile teklif etmedi diye sızlanan kızlarımıza çok şaşırıyorum.

Yahu başınıza silah mı dayadılar. Adam istemeye ne zaman gelelim dediğin de ''Daha dur bakalım evlenme teklif etmedin. Hem kabul edip etmeyeceğimi nereden biliyorsun?'' diyin biraz tutuşsunlar.

bende henüz almayanlardanım 5 yıllık ta benim :) sana öyle güzel bir evlilik teklifi edecemki hataın boyunca unutmayacaksın dedi evet hayatım boyunca etmediğini unutmuyorum :)
Hahahahhahahaah guldurdunuz beni. Bende evlenme teklifi almadan nisanlandim. Nişanlım sık sık aynı şeyi söylüyor. O kadar güzel bir evlenme teklifi edicem ki hayatın boyunca unutamayacaksinn. Hala teklif falan gelmedi sizin durumunuz da mı olucam acaba

ben teklifi beğenmeyip iptal ettirmiştim, şu boğazdaki yatlarla tur yaparken teklif edecekti, anladıktan sonra ben sevmiyorum öyle şeyler deyip ağlatmıştım. ayıp oldu falan ama ne bileyim ben biraz farklı olması lazım bu işlerin. gerçi lazer mazer isim yazma olayı yoktu nefret ettiğimi bilir o işlerden ama ne bileyim ya aman.

Hep diyorum bizim gibi toplumlarda şu evlilik teklifine mana yüklemek çok lüzumsuz diye. Zira daha birkaç ay geçince "seni anamla tanıştıram" az daha zaman geçince "ehe çocuğumuzun adı ne olsun" azıcık daha zaman geçince "ciddi düşünüyoz biz yea" cümleleri sarf ediliyor ilişkide. E bunlar da teklif işte. Helalimsin zalımın kızı tadındaki ilişkilerde teklifin sürprizi olmuyor.

Ortada evlilik düşüncesi ve konuşması yokken aniden gelen teklifin canını yerim. Ama her şey konuşulup bir teklif kalınca geriye, olmayıversin ne önemi var ki.

Sorunuza cevap olarak, ilk buluştuğumuz yere gitmiştik. Mis gibi hava kuşlar böcekler. Yüzüğü çıkardı "gülünce sağ yanağında oluşan çukuru bir ömür görmek istiyorum." dedi. Ben ne dedim sence? "sen gamzemi fark etmiş miydin ya" dedim ahsjsjs. Neyse işte sonra yüzüğü takmadan bir sene beklettim. Babam yüzüğü başka yerime monte etmesin diye. Çok da şaapmamak lazım böyle şeyleri. O zamanlar pek romantik, pek güzel geliyordu tabi. Bizim ilişkimizde evlilik konuşulmamıştı o yüzden gerçekten sürprizdi benim için. Ailesi ile de sözden bir ay önce tanıştım. O da benim ailemi isteme öncesi tanıdı. İki yıl boyunca baş başa hiç kimsenin dahil olmadığı mis gibi ilişki yaşadık. O yüzden gençlere diyorum, ablasıyla anasıyla yengesiyle erkenden tanışıp güzelim ilişkinin içine mıçmayın. Her şey zamanla olur, siz aşkın tadını çıkarın diye. Ne yazdım arkadaş özlediysem demek o günleri.

Eşim bana evlenme teklif etmedi. Beraber yaşıyorduk zaten. Artık evlenelim dedik evlendik. Sırf yapılmış olsun diye yapılan kalıplaşmış şeylerden hoşlanmayız, o nedenle eksikliğini de hissetmedim hiç.

Bi arkadaşım balonda evlenme teklifi almıştı, sosyal medyadan onu beğenmiştim. Eşimle nişanlıydık o sıra. Farketmiş beğendiğimi. Senin alacağın teklif daha güzel olacak merak etme demişti.
Eşim bana aham şaham sürprizler yapmadığı için teklifi de öyle üst düzey yapmayacağından emindim. Ama yanılttı beni.
14 şubata yakındı bizim eve sürekli gelmeye başlamıştı, annemlerle otururdu ve her mutfağa gittiğimde benim telefonumu sürekli eline aldığını görürdüm, aynı anda kendi telefonu da açık olurdu.
annemgilin yanında soramazdım, kapıda giderken sorardım. fotoğraf atıyorum derdi..
Meğer en yakın arkadaşlarımın numarasını almış. Hepsine tek tek mesaj atmış 14 şubat şu saatte meydanda teklif yapacağım gelin diye. 14 şubatta arabasına bindik, geziniyoruz ... O sıra meydanın ortasında bi anda arabalar dönmeye başladı etrafımızda, camlardan meşaleler çıktı sonra herkes arabadan indi her arabadan bi arkadaşım indi pankart açıldı,arkadaşlarım tek tek elime gül verdiler ama arabadan bi süre inemedim elim ayağımın titremesinden. Tanımadığım insanlar bizi videoya çekmeye başladı beni utanma sardı... Sonra kendi arabadan indi diz çöktü yüzüğü uzattı ama güzel bişey söyleyemedi, duygularını belli edemez genelde. Kendi arkadaşları bağırıyor tabi yapma geri dönüşü yok teklif etme, evlilik adamı öldürür seni de kaybetmeyelim diyerek eşim çok konuşkan ve çenesiz biridir, pankartta da kendini belli etti. Duygusal anlamda bana söyleyemediğini üzerinde resmimiz olan pankarta yazdırmış"BİR ÖMÜR BAŞININ ETİNİ YEMEM İÇİN EVET DER MİSİN "

Böyle güzel bir anı bıraktı bana.. Allah ondan razı olsun...
Yani teklif beklediğini belli edeceksin ama çok ısrarcı olmayacaksın bence zaten yaparsa yapar. Zorla yaptırırsan onun içindeki hevesi görmüyosun kendi istediğini görüyosun.

5,5 senedir birlikteydik ya evlenicez yada ayrılacağız diye imada bulundum. Ondan teklif gelmedi. Sonrasında yurtdışına çıktık. Paris gibi romantik bir şehirde evlenme teklif etmek yerine insanlar birbirini tatilde tanır gibi saçma sapan şeyler söyledi. Akabinde ben ayrıldım.
1,5 ay ben cidden çok kötü davrandım. O vazgeçmedi. Sonra beni kandırıp yat kiralayıp orada organizasyonlu evlenme teklif etti. Çok güzeldi ama kendi kendi ne masraf çıkardı. Ilk seferde yüzük değil kurdeleye bile tavdimn ben

Yaa çok güzel

Bizim aileler tanıştı eşim daha sonrasında evlenme teklifi etti. Yüzük konusunda çok hassas ve çok istekli olduğumu biliyordu zaten. Benim için evlilik teklifi alacağımı hiç anlamam ve yüzüğün özellikleri önemliydi. Eşimde bunu bildiği için hiç farkettirmeden yaptı. Normal bir buluşma sonrası beni eve bıracaktı. Hadi biraz yürüyerek gidelim dedi ve birden önümde eğildi. İnanılmaz mutlu olmuştum tabi yüzüğümüde beğenmiştim:)

Biz tanışıyorduk, aramızda cinsel gerilimli ama mesafeli bir ilişki vardı, flört etmiyorduk bile. İlan-ı aşk ve evlilik teklifi aynı anda geldi. Tektaş tipi değilim hiç yüzük falan yoktu onu görecek halim de yoktu tansiyonum düşmüştü. O gün ve sonrasında bir süre kendime gelemedim bir cevap da vermedim. Sonra flört başladı ve 1 sene içinde evlendik.

Bi doğa yürüyüşüne çıkmıştık . Allah in hikemeti dicem çünkü gittiğimiz yerde bizden başka kimse yoktu. Uzun bi yürüyüşün ardından şelaleye ulaştık yakınındaki taşa yanyana oturduk ben başımı omzuna koydum ikimizde çok yorgunduk . Gözlerimi kapamisim gari ihtiyari. O arada benimle bir ömür böyle olmaya var mısın dedi evlenme teklifi olduğundan habersiz evet dedim sonra tekrar etti duymamış ben de evet diyip gözümü açınca elinde bi tek taşı gördüm .hemen parmağımı geçirdim yuzukten

kesinlikle o parmağa yüzük girdiyse unutun o teklifi :)

Ben ç.kale de gün batımında mezunuyetimden sonra almıştım .bekliyordum ama o gün degil

kahretsinki çok zeki olduğumdan herşeyi anladım.
suprız olmadı maalesef.
çünkü eşimin tek kelımesınden herşeyi çözebılıyorum.halan daha oyle.süprüz bana çok zor.
küstük kavga etmiştik.barışalım dedi.kesın evlenme teklifi dedim.çünkü kolayına barışmayız biz.sonra şaşkınlık numarası falan fılan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…