- 17 Aralık 2015
- 27.050
- 49.402
- 598
6 aydir gorusuyorduk ben en başından hayatima eğlence olsun diye kimseyi almak istemiyorum anlasabilirsek evlenmek icin gorusurum dedim kendiside ayni seyi aradigi icin bastan bunu bilerek basladikBenim ki kapının önüne gelse mutluluktan çıldırıcam siz çıtayı yükseltiyorsunuz. Peki ne kadar süredir çıkıyordunuz ilişkinizin evliliğe gittiğini anlamış mıydınız
Ben ilk başta uzun uzun yazdım ama laf kalabalığı olsun istemedim. 3 aylık bir ayrılık süreci yaşadık ben bir psikogla seansa başladım. Gereksiz hırçınlıklar tuhaf hareketler her şeyin sonunu kavgaya getirerek bu hale getirdik birbirimizi sevgi hala vardı ve var. Ben psikologla geçen seanslarımı ona anlattım birlilte görüştük bir kaç seans. Psikolog bize artık sizin bu kadar sık gelmenize gerek görmüyorum çünkü siz bir ilişki yaşamayı öğrendiniz dedi ve galiba öğrendik. Eski saplantılı hallerimiz yok kıyametler kopmuyorVera eski konularını biliyorum canım bence bunu bilen herkes deli misin ne evlenmesi der
Ama bilmeyen şöyle aldım böyle aldım diye anısını anlatır
Çok güzeelİmada filan bulunmadim. Eşim evlilik teklif edene kadar evlilik uzerine pek konusmamistik dogrusu.
Oyle şaşali ve insanlarin gözü önünde degildik ama benim sevdigimi bildigi ve mutlu olacagim yerde yapmisti supriz sekilde asla bilmiyordum ve hissetmemiştim bile yüzük ciktiginda gözlerim
Teklif işin süsü zaten, olmazsa olmaz değil bence. Şahsen biz evlenmeye karar verdik düğünümüze yakın eşimde formaliteden mesajla teklif ettiHanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
benimki harikaydi tam kiz kulesine donuk bir manzara uzun sure gorusememistik yemek yedik sahile indik arkadasi da gelmisti icimden bu niye geldi diyordu baktim arabadan o kadar kocamn cicek yaptrmis ki bu ne gulum dedim hic gerrk yoktu demeden yere comeldi tek tasi bana uzatti evlen benimle kadinim ol esim ol cocuklarima anne ol arkadasida kameraya cekti ve sonuc evlendik cok sukur 4 tane yavrumuz olduHanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?