Siz ne yapardınız?

Ev olmaması kötü olmuş... Yoksa o maaşla kıt kanaatta olsa geçinebilirsiniz. Milli piyango vurmayacağına göre iş size kalıyor çalışmalısınız başka çıkar yol yok bence. Bu para her yerde sorun

bunları dilemediğimi nerden biliyosun ayrıca kimse benim süsümü üslenmesin zaten ben kuaföre gitmem saçımı bile kendim keserim evde boyarım kaşımı kendim alırım marka asla almam yada kıyafete çok para vermem ben geçim derdindeyim siz neden bahsediyosunuz ben bu maddi sıkıntılar evliliği yıpratırsa yorarsa muhtç olursak derdindeyim siz holdingten bahsediyosunuz iyi oluyun ben naciizene şuanki yaşantıma şükür allah bundan aşağı etmiycek bi yaşantı istiyorum hepsi bu insanları tanımadan acımasızca yargılamayın olurmuu

Yasim sizden kucuk ama buna cok benzer bise bende yasadim. Konumu okuyanlar bilirler. Ciddi giden b iliskim vardi onunda maasi 1200du. Ben ogrenciyim, bu sene bitiyo okul ama yuksek lisans yapicagim icin en az 2 sene calisamicaktim. Ailemin bana sundugu hayatla onun sunacagi hayati kiyasladim Ve bitirdim. Sonucta çocuğum da zorluk gorsun istemem. Ama size ayrilin diyemem bizim baska cok uyumsuzluklarimizda vardi sevgide bitmsiti gercekten sevsem pek dusunmezdim sonucta Allah buyuk nolcagi hic belli olmaz boyle dusunmekte cok haklisniz ama bence sevginizi tartin:)

haklısıınız çalışmalıyım gerçi çalışıyorumda şükür ben diğer türlüsünüde düşünüyorum ne biliim bazen açıkçası karamsar oluyorum

canım yaş itibariyle öle aşk körkütük falan yok tabi ama değer çok veriyorum korkularım beni bazen esir alıyo işte (

1.si sana süsten püsten bahseden kim ki,kuaförden gçrmiş,saç boaysından çıkmışsın.Yazdıklarımın hiçbirini anlamamışsın ki,holding örneğini bile farklı algılamışsın.Nasıl istiyorsan öyle yap.Ama hesap kitapla evlilik kararı verilmez.Önce insani yönler,duygular.

tabii çok haklısın canımm senn maaş da çok az yaaa

Allah yardımcın olsun...

demişsiniz ya hiç bir erkek elin kızının süsünü püsünü karşılamak için nikahına almıyor die ona istinaden kuaför süs püs olayını söyledim

bu devirde zengin birini bulmakta zor..sizde bir çocuk yaparsınız allahın izni ile..her evlilikte paralı yada parasız zamanlar olur..paralı biri ile evlensenizde...

demişsiniz ya hiç bir erkek elin kızının süsünü püsünü karşılamak için nikahına almıyor die ona istinaden kuaför süs püs olayını söyledim

Sen bence dön benim yazdıklarımı iyi oku.1 tane süs püs yazıyor mu.Sana süsten püsten kıyafetten bahseden kim?

Zaten bence asik olmak cok onemli degil ben askin gecici oldugunu dusunuyorum:) iyi anlasmak birlikte biseyler yapmaktan zevk almak daha onemli cunku hayati paylascaksiniz:)) Ama cok haklisiniz kimse gordugunun altinda olmayi istemez O zaman mutsuzluk olur. Ama gercekten guvenilir biriyse ve kafa yapiniz uyuyorsa bence birlikte para biriktirmeye baslayin. Hem onun da maasi hep ayni kalcak degil belki artar ilerde :)

gerçekten sizinle aynı fikirdeyim aşk geçici ama evet çok anlaşıyoruz uyumluyuz beni mutlu ediyo ailesi çok iyi sadece maddi sıkıntılar bizi yorarmı die düşünüyorum bebek olunca onun masraflarını nasıl karşılarız die düşnüyorum hepsi bu ama bunu yanlış anlıyolar zenginliğe bağlıyolar durumu ben normal geçimden bahsederken olayı nerelere çekiyolar ben birikim yapmaya çalışıyorum ama onun borcu var yapamıyor (

bakım derken ben süs püs anladım :))

Evlenmek icin 3 5 bin maaş alan adamları mı arayalım yani? Sevgiyi aşkı hiçe mi sayalim? Seviyorsanız hayatınızı gerçekten birleştirmek istiyorsanız bir şekilde yolunu bulacaksınız. Ya çalışacaksınız yada o parayla idare edeceksiniz. Yoksa hiç evlilik niyetine girmeyin zaten.

Birkaç yil sonra çok iyi yerlerde olmayacagi ne malum bu adamin? Ya da çok zengin biriyle evlenip de tüm paranin batip tek kurussuz kalan insanlarda taniyorum. Allah iki helal lokmayi nasip eder elbet. Ben olsam ne yapardim? kocamla evlendigimde asgari ücret aliyordu okulumuz yeni bitmişti simdi iyi durumumuz evimiz de var calisip aldik borclarimiz da bitti yine öyle olsa yine evlenirdim kocamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…