Siz ne yapardınız?

ben marka giymiyorum bişeye çok para da vermem 2 olsa az demem çünkü 1600 1700 alması kafiydi

bende isterdim öyle olmasınıı bee canım ama kader kısmet herkess neleerr isterrr senınde bu istedin amaa yaa ayrılcann yada bunu kabullenip gögüsliceniz birliktee inşallahh dogru bir karar veririsinn ve kararından pişmanlık duymazsınn

Sen bi evlende şartlar nası olacak bi görelim bakalım. Merak etme sen Bebek bereketiyle gelir

çok para istemem allah az verip aratmasın çok verip azdırmasın

amin canım bende bundan korkuyorum yanlış karar vermekten veya kararımdan mutsuz olmaktan (

eşim bir dükkanda eleman maaşı 1,000 tl ve biz evlendik çooookkkk mutluyuzzzzzzzzzzz bende bebek olana kadar çalışıp borçları kapattım.bebek olmadı ama daha :))) olunca bırakcam inşallh yaşımızda 30 sevgi aşk hiçbirşeye engel değil.eşim hala 1000 tl alıyor ama benim gözümde milyarlar alıyor gibi değerli

Doğum halinde kaç ay izin verebilirler? İzin bittikten sonra anneniz veya kayınvalidenizden çocuk bakımına yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.

bilmem özel sektör çıkta diyeblirler 2 3 ay belki kayınvalde bakamaz yaşlı annem belki oda kendi evinde bakabilir oda zor aramızda 1 saatlik yol var diyorum ya işin içinden çıkamadımki :))

kiradamısınız nerde yaşıyosunuz

Zonguldak ta yaşıyorum canım

ve biz ankaranın merkezinde yaşıyoruz ve kiradayız ve kimse beş kuruş yardım etmiyor yani anneler :) eşim evi geçindiriyo 100 lira kalıyo maaşından hatta :) bende tüp bbek yaptırıyorum oh mis

bacım belirleyemedim :)) körkütük aşık değilim ama değer veriyorum iyi biri evlenilcek biri kibar düzgün gel gelelim bu sorular kemiriyor işte

Sanki çok emin değil gibisiniz sevginizden, bence hemen karar vermek için zorlamayın kendinizi. Evet maddiyat çok önemli değil ama burada da görüyoruz, sırf maddi sorunlar yüzünden ayrılma noktasına gelen bir sürü çift var. Burada biraz da sizinle ilgili durum, mesela benim ayda şu kadar kozmetik masrafım olur, ben marka giyinirim, küçük evde oturmam, her şeyin en kalitelisini alırım derseniz o para ile geçinmek çok zor. Eğer sizin çalışma durumunuz olursa zaten geçinirsiniz bence, hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama hele bir de İç Anadolu filansa 2 maaş ile sıkıntı yaşamazsınız sanırım. Allah yardımcınız olsun, ama şunu da unutmayın, sevgi çok zor bulunan bir şey, para, mal, mülk bunların hepsi de olsa bile mutlu değilseniz hiç birinin anlamı yok...

bu kadar ileriye dönük yorumlar yapma, bir dakika sonramız için kimsenin garantisi yok,

bilmem özel sektör çıkta diyeblirler 2 3 ay belki kayınvalde bakamaz yaşlı annem belki oda kendi evinde bakabilir oda zor aramızda 1 saatlik yol var diyorum ya işin içinden çıkamadımki :))

1-2 sayfa önce bişeyler yazdım okuduuz mu bilmiyorum?
evlenmeden çocuğu düşünüyorsunuz.
maalesef hayat planladığımız gibi gitmiyor.
hangimizin planı tıkır tıkır işledi ki.
belki hiç beklemediğiniz bir hayat sizi bekliyor.belki çok çok rahat bir yaşamınız olacak.
ya da tam tersi.
bunu yaşamadan bilmek mümkün değil.keşke mümkün olsaydı.

bacım belirleyemedim :)) körkütük aşık değilim ama değer veriyorum iyi biri evlenilcek biri kibar düzgün gel gelelim bu sorular kemiriyor işte

Sizi anlıyorum. Bakın evlendiğimiz ilk zamanlar biraz borçlardan bunaldık. Geçici olmasına rağmen biraz geliverdiler bana. Parayla saadet olmaz derler ama tam olarak doğru değil bu. Yani evet bir yerde huzur yoksa para bunu değiştiremez ama o huzursuzluğu daha çekilebilir kılabilir. Allah korusun sakatlığın vardır. O sakatlığı hiç bir para geçiremeyebilir ama asgari ücretle o sakatlığı yaşamak vardır birde emrinde çalışan rahat etmen için uğraşan insanların olduğu bir yerde o sakatlığı yaşamak vardır. Yani para saadet getirmese de rahatlık getirebilir. Yokluğu da mutsuz edebilir. İnanılmaz bir aşk evliliği yapmıyorsanız ilerde hem kendinizi hem de sevgilininiz üzmemek adına iyi düşünün. Bir de kendi durumunuzu da iyileştirmek için ne ler yapabilirsiniz bunu bir düşünün. İlçedeymişsiniz ile geçebilir misiniz? Daha yakın bir yerde daha iyi bir iş bulabilir misiniz? Bunları düşünün. Çünkü şimdiki sevgilinizdne ayrılsanız bile daha iyi maaşı olan biri ile tanışma, anlaşma ihtimaliniz nedir?

bilmiyorum işte belirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…