ben marka giymiyorum bişeye çok para da vermem 2 olsa az demem çünkü 1600 1700 alması kafiydi
valla canım herkes özel sektörde çalışıyor devlet zor yani.. öyle şaşalı yaşantılarda gözüm olmazdı ayağımı yorganıma göre uzatırdım kendi yağımla kavrulurdum...
tv lerde yaşantılar filan Türkiyede %1 yaşantısı. diğer geri kalan insanlar kendi yağlarında kavruluyorlar kısmet işi bunlar sabırla evinizde olur çok kazançlı bir işinizde. peki çok merak ettim sizin çok paranız olsa ne yapardınız?
Doğum halinde kaç ay izin verebilirler? İzin bittikten sonra anneniz veya kayınvalidenizden çocuk bakımına yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.canım işte ben öğretmen değilim özel sektör sabah 8 akşam 7
bende isterdim öyle olmasınıı bee canım ama kader kısmet herkess neleerr isterrr senınde bu istedin amaa yaa ayrılcann yada bunu kabullenip gögüsliceniz birliktee inşallahh dogru bir karar veririsinn ve kararından pişmanlık duymazsınn
çok para istemem allah az verip aratmasın çok verip azdırmasın
kızlar erkek arkadaşım var çok iyi bana çok değer veriyo ama maaşı çok az 1300 tl geçinemeyiz bu bende çok korku oluşturdu ben bayanım çalışamıycağm durum olabilir bebek olur falan bu maaşla geçinemeyizki bebk nasıl yapalım yaşım 30 ertelesem off çıldırcamm siz napardınız yardım lütfen !!!!!!
Doğum halinde kaç ay izin verebilirler? İzin bittikten sonra anneniz veya kayınvalidenizden çocuk bakımına yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.
eşim bir dükkanda eleman maaşı 1,000 tl ve biz evlendik çooookkkk mutluyuzzzzzzzzzzzbende bebek olana kadar çalışıp borçları kapattım.bebek olmadı ama daha :))) olunca bırakcam inşallh yaşımızda 30 sevgi aşk hiçbirşeye engel değil.eşim hala 1000 tl alıyor ama benim gözümde milyarlar alıyor gibi değerli
Sen bi evlende şartlar nası olacak bi görelim bakalım. Merak etme sen Bebek bereketiyle gelir
Zonguldak ta yaşıyorum canım
bacım belirleyemedim :)) körkütük aşık değilim ama değer veriyorum iyi biri evlenilcek biri kibar düzgün gel gelelim bu sorular kemiriyor işte
Kesinlikle.......öylemi dersin :))
evet canım memurum
kiradamısınız nerde yaşıyosunuz
bilmem özel sektör çıkta diyeblirler 2 3 ay belki kayınvalde bakamaz yaşlı annem belki oda kendi evinde bakabilir oda zor aramızda 1 saatlik yol var diyorum ya işin içinden çıkamadımki :))
bacım belirleyemedim :)) körkütük aşık değilim ama değer veriyorum iyi biri evlenilcek biri kibar düzgün gel gelelim bu sorular kemiriyor işte
ve biz ankaranın merkezinde yaşıyoruz ve kiradayız ve kimse beş kuruş yardım etmiyor yani anneler :) eşim evi geçindiriyo 100 lira kalıyo maaşından hatta :) bende tüp bbek yaptırıyorum oh mis
Sizi anlıyorum. Bakın evlendiğimiz ilk zamanlar biraz borçlardan bunaldık. Geçici olmasına rağmen biraz geliverdiler bana. Parayla saadet olmaz derler ama tam olarak doğru değil bu. Yani evet bir yerde huzur yoksa para bunu değiştiremez ama o huzursuzluğu daha çekilebilir kılabilir. Allah korusun sakatlığın vardır. O sakatlığı hiç bir para geçiremeyebilir ama asgari ücretle o sakatlığı yaşamak vardır birde emrinde çalışan rahat etmen için uğraşan insanların olduğu bir yerde o sakatlığı yaşamak vardır. Yani para saadet getirmese de rahatlık getirebilir. Yokluğu da mutsuz edebilir. İnanılmaz bir aşk evliliği yapmıyorsanız ilerde hem kendinizi hem de sevgilininiz üzmemek adına iyi düşünün. Bir de kendi durumunuzu da iyileştirmek için ne ler yapabilirsiniz bunu bir düşünün. İlçedeymişsiniz ile geçebilir misiniz? Daha yakın bir yerde daha iyi bir iş bulabilir misiniz? Bunları düşünün. Çünkü şimdiki sevgilinizdne ayrılsanız bile daha iyi maaşı olan biri ile tanışma, anlaşma ihtimaliniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?