Siz olsaniz buna alinir miydiniz?

Bende ilk ogluma gebeydim ve misafirlige gitmistik uzak bi yere. Cok gec geldik ve cok acikmistim cunku gittigimiz yerde ikramlik yiyebilecegim pek birsey yoktu. Oglum icerde davul caldi ama olmedim hala yasiyorum. Acelesi neydi tantuni yemenin gittigin yerde? Kaldiki evet hesabi ev sahibi odese iyiymis ana ne fark eder. Tantuniler coktan eridi bitti yok babasi duydu dayisi duydu bide laf oldu.. kisaca yediginiz sey burnunuzdan geldi.
 
Biz oyle yaptigimiz icin onlar da kendilerini mecbur hissetmis olabilirler belki diye yazdim o ayrintiyi. Oyle bir beklentim yok, kimsenin hesabimi odemesine ihtiyacim yok.
 
Bana da orada şipariş vermeniz tuhaf geldi. Çıkın eve dönmeden yiyin gidin. Kuzenin eşi de kendi evinde aç bıraktı diye mahcup olmuş galiba. Ama tabi direk size söyleseydi daha iyi şık olurdu.
 
Gercekten asiri pisman oldum. Yabanci bir ev olsa asla yapmam boyle birsey. Kendimi yakin gordum.
 
Hesabı sizin ödemenize alınmışlar hmm şimdi anladım. Ben siparişe alındılar sanmıştım. Bu arada aynı şey benim evimde yapılsa ailemle ben de konuşurdum yani. Ama ben yemek sipariş edilmesine alınırdım.
 
Kesinlikle misafirliğe gittiğiniz yerden tantuni sipariş etmek çok ayıp.. Eve geçerken bi yere gidip yiyebilirdiniz
 
O zaman daha kotu yorum yapayim dermisim
Eniste bey cani istedigi zaman sizin evinizi otel olarak kullanabilsin,siz onun arkasindan tonla temizlik yapip camasir yikayin sorun yok,ama siz onun evindeyken yemek siparisi verip parasini odeyince sorun var hooop hemen babalar dayilar devreye girsin. Ne guzel samimiyet.

O dayi ne bicim dayiymis da kosa kosa gelip yetistirmis lafi. Ben olsam bana boyle sikayetle gelene hem guler dalga gecerim hem de kimseye soylemem yani.

Lutfen alinmayin, siz cok kibar bir uyesiniz,bebis de yoldaymis,kendinizi uzmeyin eften puften insanlar yuzunden
 
Her dk aserip simarik simarik canim sunu cekti kocacim diyen biri oldugumu dusundunuz sanirim :) insan kardesinin evinde boyle birsey yapmaya cekinir mi? Kardesim gibi gordugum icin yaptim. Yabanci bir ev olsa niye yapiyim
 
Kesinlikle. Bize geldiklerinde ben ayni samimiyeti gosterdigimi dusunuyorum.
Bes on kere evıne gıtmıs olsan ılk gıtdıyorsunuz yenı evlıler sen yesen anlarm hamılelık derım de esın sabretseydı barı canım esınde cıkınca yeseydı bence buyutmeyın sız adım atın yenı evlıler zaten. Yenı evlı olması onemlı cunku bende evıme mısafır gelse ılk evlendıgım de koydıgumu yemeyıp dısardn soylese alınırım
 
Ben boyle seylere alinmam, kafama da takmam. Benim evime gelen insan kendini evinde gibi hissetsin, benim icin onemli olan bu. Ben asla boylr birseyin lafini yapmazdim. Boyle resmiyetler beni cok kasar, gorusesim gelmez asla. Her seyin bir kurali varmis gibi yasanmaz ki. Tesekkurler yorumunuz icin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…