Siz olsaniz buna alinir miydiniz?

Alinan kuzen degil aslinda esi alinmis. Kuzeni tanirim, takmaz boyle seyleri. Esini de kendimiz gibi gordum, hata ettim.

öyle düşününce haklısınız. bu durumda onlar da tok bile olsa bir tane söylemeliydi beraber yense böyle olmazdı. hamile olduğunuz için hoş görülmeliydi yani. arkadan konuşması ayıp..
Keske o an abi ayip ettin ama ben sana boyle mi yaptim falan diye sitem etse yine haklidir derim o an susup arkamizdan konusulmasi beni uzdu acikcasi. Beklemezdim.

Bunda alınacak birşey yok bence.Ancak misafirliğe gttiğiniz evde yemek sipariş etmeniz biraz tuhaf olmuş.Ben sinir olurdum şahsen.

Sonunda biri anladi beni :) sanirim arkadaslar kuzen ayrintisini kaciriyorlar. Uzak bir insanin evine gitsem bunu neden yapayim? Kardestir benim icin de. Cani ceken ne isterse soyler. Bugun ben oderim yarin o oder. Bunlarinafi olmaz ki.

Herhalde, ya da kuzenleriyle de misafircilik mi oynuyorlar bilemedim. :))
"Ya bi tantuni olsa da yesek, ay arayalım getirtelim mi? Hadi yiyelim yav benim canım çok çekti" denir yani ne varsa bunda. Tuhaf karşılanması tuhaf geldi bana esas

Şimdi bende hamileyim ama akşama çaya gideceğim evden yemek beklenmez doğal olarak gideceğime yakın yemeğimi yerdim tok karnıma da çay ve tatlımı yerdim ha canım tantuni mi istedi dönüşte eşime aldırırdım gerekirse arabada yerdim biri benim evime çaya gelip dışarıdan yemek söylese yadırgarım kesinlikle kendim de öyle bir şey yapmam

Misafir bile sayilmaz ki. Her seyin kurali olmamali bence. Bak kasildim simdi, bir daha gitsem nasil oturacagimi bile sasiririm artik.

Is arkadasima gitsem ben de oyle yaparim.

Misafirliğe gittiğim evde eşim ve ben dışardan yemek yiyeceğiz! Çok saçma bir durum.siz yapmamışsınız bizde dışardan yeriz gibi olmuş.çocuğum söylemez yani misafirlikte bunu.kuzeniniz konu açsa olurdu.misafirlerim dışarıdan yemek söyledi yedi diye.çok ayıp gerçekten.

Misafir bile sayilmaz ki. Her seyin kurali olmamali bence. Bak kasildim simdi, bir daha gitsem nasil oturacagimi bile sasiririm artik.

Yok ya, takma.
Ama senin yerinde olsam, ben bunun mevzu edilmesine, dayılara kadar laf arasında şikayet edilmesine bozulurdum. Daha doğrusu bozulmayı geç, baya bi dalgaya alırdım "Olm bizi şikayet mi ettiniz dayıma ahaha" diye gülerim ya. Ne bu çocuk gibi. Yok o ödemiş de sen ödemişsin de... E cüzdanı hazır edip araya atlayıp olmaz ya biz öderiz deyip yapışsaydın eline de sen ödeseydin; kenardan "Biz idisiydik" de, sonra da buna bozul git şikayet et. Ay şaka gibi ya Kuzeninizin eşi mi bunu yapan? Damat bey mi? :))

Herkesin aile iliskileri farkli demekki.

Yok be degmedi bunca lafa soze :) butun gece midem yandi.
Lezzetli olaydı iyiydi şu an bu konuya uzulmen bebeginden başkasını çok da etkilemez.Lutfen uzme kendini..Sen o eve misafir olarak gitmişsin ,kuzen eşinin kuzeni ....kırılacak üzülecek varsa onlar kendi aralarında halletsin. Sen eşine canının ne çektiğini söyledin de "illaha isterim,şimdi isterim" demedin ki..esin de sen hamilesin diye hemen tez canlılık yapmış ikiletmemis seni hemen oraya istemiş ...bence sen hiç takma üzme canını.Gercekten çok yakinlarsa eşinle kuzeni de bu konuyu aralarında aşarlar

Evet damat bey. Resmiyeti seviyor demekki, oysa bana hic oyle gelmemisti :) bir dahakine evime geldiklerinde sofraya yedek catal falan koyayim bari. Bunlara da takarsa falan alinmasin sonra

Yok yok uzulmem hic. Sadece bundan sonra adimlarimi daha dikkatli atarim. Tesekkurler yorumun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…