- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi limonludondurmam
-
böyle alengirli planları hiç sevmem.merhaba arkadaşlar. bi konu hakkında sizden yardım almak istiyorum. şimdi ben nişanlıyım mayıs 13 ünde düğünüm var. nişanlımın bi evi mevcut yalnız hem iş yönünden bize ters hemde kiracı oturuyor. bizde o yüzden orada oturmucaz. başka bir ev alcaktık yalnız düğünden gelen takılar vs önden verilsin die evi evlendikten bi sene sonraya bırakmıştık. kirada oturcaz die konuştk hatta evlendkten 2 3 ay sonraya ev alınır bile derken eşyalar kiradaki eve uygun olsa yeni eve uymucak yeni eve uysa kirada 2 3 ay oturup yeni eve eşya gidince bozulur vs herşey masraf die düşündk. nşanlımlada aramızda bizi 1 ay idare edicek biyer olsada bizde eşyayı evi evlendkten sonra alcağımız eve alalım die konuştk hesabımıza gelmedi konuyu kapatmştk. dün akşam nişanlım annesi babası ben evdeyken konu tekrar açıldı. 1 ay idare etsek aslnda biz evi evlenince alalım die düşündk ama malesef hesabımıza gelmedi olmz ilk zamanlar die düşünüp vazgeçmştk dedm. kaynanamlarda önü gelen ramazan 1 ay bizde kalın arsamızı satalım düğünden gelenide katalım evi öyle alalım dediler. biz evdede kalmayız istrseniz yeterki siz rahat edin geleceğiniz için kararı siz verin dediler. nişanlım bnden yana tamam dedi ama sen ne dersen onu yapalım dedi. biz 13 mays evlenicez tatile gidip gelcez zaten 15 gün geçicek ramazan başına denk gelcek eve dönmemiz. zaten ramazandada yemek vs gidip gelicektik ikimizde çalıştığımız için ekstradan kalmış olcaz işte. bnmde kafam karıştı kaynanam çok iyi hoş seviyrm kayınbabamıda ikisinide ama siz olsanız napardınız. evlenip kaynananızla 1 1.5 ay gibi oturup ev alıp evinize mi giderdiniz yoksa kiraya gidip masraf edip 2 -3 ay sonra evi alıp mı tekrar taşınırdınız ?
sizde eltinizde kaldınız ve zorla mı ev aldılar ne garip bunu ilk defa duydum korktum şimdiBos bosuna kira odenmesin diye ev kiralamamistik nisanliyken, eltimin yanina geldim. 2 ay filan kanepede yatik. Sonra ev bakmaya ciktik hep benim istememle.. Kp ve kv ozaman aliriz demislerdi mobilyalarini.. Ev bulundu gectik.. Kendi annemin verdi parayla beyaz esagimi aldim , el öpme parayla yatak odamı.. Bir ay yerde oturduk kanepelirimizi aldik, bir ayda tv yerde kaldi bir ay sonrada tv takimimi aldim.. Yani dicem şu ki sözler yerine gelinmiyor.. Kv ve kb kalsaymis eltimle beraber kalincakmis.. Diger arkadaslara katiliyorum 1+1 eve cikin.. Yatani + beyaz eşagini al yeter.. 1, 5 ayda cikacaksan diger mobilyasizda olunuyor.. Evini aldiktan sonra 4 4luk duzersiniz.
yani sizcede kaynanamla oturmam sıkıntı olmaz öyle mi ?
komşunuzun oğluda mı öyle kaldılar
O 1 ay gerçekten 1 aysa olur neden olmasın.
hepsi olası durumlar zaten farkındayım bende ama bi türlü doluya koydum olmadı boşa koydum olmadıBence bu kişiden kişiye insandan insana değişir
Komşusunun oğlu kaldı ve sonra çıktı diye sizinkide öyle olmayabilir
Bana görede olmaz ama eşyalı ev tutmanız daha mantıklı gibi
ne sizin ne onların huzuru kaçmasın
Üstelik yeni evlisiniz başbaşa rahat kalmazsınız diye düşünüyorum
Belki şimdi evet dersiniz Allah korusun düğün günü tatsızlık yaşanıp sonrasında huzursuz olabilirsiniz
Bu yüzden hiç gerek yok bunlara,ve artık orada kaldığınız için laf sokuşturmalar başlayabilir yani gibi gibi gibi
Bunlar olasılık tabi ....KOlaylıklar.
bir umut işte.burda her gün bu tarz konudan hiç açılmıyorsa 5 tane açılıyor ve her gün yeni bir genç kadın da çıkıp aynı soruyu soruyor ya ona şaşırıyorum ben..
rahatsız oluyosanz yıorum atmayın görmezden gelin. sonuçta insanlar fikirleşmeye çalışıyorburda her gün bu tarz konudan hiç açılmıyorsa 5 tane açılıyor ve her gün yeni bir genç kadın da çıkıp aynı soruyu soruyor ya ona şaşırıyorum ben..
off gün geçmesin ki böyle bir yorum görelim.rahatsız oluyosanz yıorum atmayın görmezden gelin. sonuçta insanlar fikirleşmeye çalışıyor
Yok zorla ev almadilar, ben devamli kiraya cikalim diyordum eşime, cunku kanepede yatiyorduk.. Giyselimiz bile kanepenin altindaydi.sizde eltinizde kaldınız ve zorla mı ev aldılar ne garip bunu ilk defa duydum korktum şimdi
KV KP İ nişanlı ıken ben de cok severdımmerhaba arkadaşlar. bi konu hakkında sizden yardım almak istiyorum. şimdi ben nişanlıyım mayıs 13 ünde düğünüm var. nişanlımın bi evi mevcut yalnız hem iş yönünden bize ters hemde kiracı oturuyor. bizde o yüzden orada oturmucaz. başka bir ev alcaktık yalnız düğünden gelen takılar vs önden verilsin die evi evlendikten bi sene sonraya bırakmıştık. kirada oturcaz die konuştk hatta evlendkten 2 3 ay sonraya ev alınır bile derken eşyalar kiradaki eve uygun olsa yeni eve uymucak yeni eve uysa kirada 2 3 ay oturup yeni eve eşya gidince bozulur vs herşey masraf die düşündk. nşanlımlada aramızda bizi 1 ay idare edicek biyer olsada bizde eşyayı evi evlendkten sonra alcağımız eve alalım die konuştk hesabımıza gelmedi konuyu kapatmştk. dün akşam nişanlım annesi babası ben evdeyken konu tekrar açıldı. 1 ay idare etsek aslnda biz evi evlenince alalım die düşündk ama malesef hesabımıza gelmedi olmz ilk zamanlar die düşünüp vazgeçmştk dedm. kaynanamlarda önü gelen ramazan 1 ay bizde kalın arsamızı satalım düğünden gelenide katalım evi öyle alalım dediler. biz evdede kalmayız istrseniz yeterki siz rahat edin geleceğiniz için kararı siz verin dediler. nişanlım bnden yana tamam dedi ama sen ne dersen onu yapalım dedi. biz 13 mays evlenicez tatile gidip gelcez zaten 15 gün geçicek ramazan başına denk gelcek eve dönmemiz. zaten ramazandada yemek vs gidip gelicektik ikimizde çalıştığımız için ekstradan kalmış olcaz işte. bnmde kafam karıştı kaynanam çok iyi hoş seviyrm kayınbabamıda ikisinide ama siz olsanız napardınız. evlenip kaynananızla 1 1.5 ay gibi oturup ev alıp evinize mi giderdiniz yoksa kiraya gidip masraf edip 2 -3 ay sonra evi alıp mı tekrar taşınırdınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?