Öyle de onsuz çok kalıyorum .Zor ama ne yapsın? Babası ve bakmak zorunda. Size baktırmıyor ki.
Annesinin gezmeleri oluyor akşamları babasını beklemeye gitmek zorunda kalıyor.bizim bir plan varsa altüst oluyor hemen.annesi gezmesine gitmeyiveremez mi?Eşinizin yerine kendinizi, kayınpederinizin yerine babanızı koyun sizin psikolojiniz nasıl olurdu?
Yazdıklarınız keyfi değil, bu durumdan en rahatsız olan da ele düşendir, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, sağlıklı bir ömür için sözleşme imzalamadıysanız sağlık konularında hırs yapmayın.
psikolojiniz nasıl olurdu?davranışlarınız ,düşünceleriniz ne olurdu? paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
Keyfi de oluyor ama .gezmeleri oluyor annesinin. akşam gidip beklemek zorunda kalıyor babasını.bizim bir plan varsa altüst oluyor.Adamın sağlığı yerinde değilse onun mu suçu ? Hiç yardım istemesin mi çocuğundan ?
Annesinin gezmeleri oluyor akşamları babasını beklemeye gitmek zorunda kalıyor.bizim bir plan varsa altüst oluyor hemen.annesi gezmesine gitmeyiveremez mi?
Öyle.keyfi olanlarda oluyor. annesinin gezmeleri oluyor akşamları beklemeye gitmek zorunda kalıyor babasını.bizim plan altüst oluyor.gitmeyiveremiyo .hayatından o ödün vermezken benim hayatım yeni evliyken bile en az 10 senelik bi evlilik gibiyapacak birşey yok başa gelen çekilir. şartlara uyum sağlayıp kabullenmek gerekir bazen.
hasta bakmakta zor iş. eşinizde böyle olsun istemezdi sonuçta.
Keyfi de oluyor ama .gezmeleri oluyor annesinin. akşam gidip beklemek zorunda kalıyor babasını.bizim bir plan varsa altüst oluyor.
Öyle.keyfi olanlarda oluyor. annesinin gezmeleri oluyor akşamları beklemeye gitmek zorunda kalıyor babasını.bizim plan altüst oluyor.gitmeyiveremiyo .hayatından o ödün vermezken benim hayatım yeni evliyken bile en az 10 senelik bi evlilik gibi
Bi yardımcı sağlanamaz mı? Kendi kızı dışarda ona hiçbirşey dokunmazken ,oğlunun hayatını umursadığını düşünmüyorum .kendi keyfi şeyleri için siz keyfi işlerinizden olsanız memnun olur muydunuz planlarınız altüst olduğundasizin başınıza böyle birşey gelirse siz 7/24 evde oturup hasta bakarsınız o zaman.
iki insan görme ihtiyacı, nefes alma ihtiyacı hissetmeden. banyosunu falanda kimseden yardım istemeden kendiniz yaptırırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?