Siz olsanız nasıl olurdunuz?

sağlanabilir.
ama bu kv ve eşinizin tasarrufunda.

Kadın eve kapansın, ruh hastası olsun.
Senin kocan o adamın oğlu, farkındasındır umarım .

Madem git gel işi çok zor geliyor ya bir bakıcı tutardık kızkardeşi maddi durumu müsaitse beraber yada yanımıza getirip evimizin bir odasını ona verirdik anneler babalar başımızın tacı olmalıdır birgün bizzde elden ayakdan düşebiliriz Allah korusun unutmayın buda size bir İNTİHAN !

Bence esinizi bosayin gitsin, daha merhametli birine layik!

Bi yardımcı sağlanabilir istense.eşim bu gitmelerle gelmelerle bile evde ruh gibi.bizim bi hayatımız olamıyosa bi yardımcı sağlanmalı değil mi?bukadr yük binmemeli ana oğul üstlerine ozamn.kendi kızı da dışarda onun da bi fonksiyonu yok.niye herşey tek oğlana bakıyor

Kadın eve kapansın, ruh hastası olsun.
Senin kocan o adamın oğlu, farkındasındır umarım .

Yok farkında değil.
Şunu fark ettim ki bu yarış durumu sadece kv lerde falan değil.Evlenen kadınlar da bir yarış içinde.
Eşiniz sadece sizin kocanız değil,aynı zamanda o babanın/annenin oğlu.Bir zahmet arada gidip yardımcı olsun.Planlarım alt üst oluyor demişsiniz,nasıl bir plan ki bu sonra yapılamıyor ? O gün atomu falan mı parçalayacaksınız,sonraki günler yapamıyor musunuz,nedir yani bu kadar önemli olan ?
O baba sizin babanız da olabilirdi.Eşinizin,aileniz hakkında böyle düşündüğünü bir hayal edin.Nasıl hissederdiniz ? Ben babamın derdindeyim eşim bir plan için ailemden şikayetçi derdiniz.Hayat böyle işte,her zaman istediğiniz gibi gitmez,hastalık olur ayrılık olur her seferinde ''ama ben ben'' diyemezsiniz.Hayret bir şey gerçekten.

Kadın gideceğini önceden dese iyi.son dk dk öğreniliyor .biz çoktan yapmış oluyoruz plan.

Yatalak hasta bir insan 40 kilo ağırlığa sahip olsa bile vücuduna hakim olamadığı için 2 kişi olmadan tuvalet, yıkama, kaldırma vb işler yapılamıyor, gençsiniz yeni evlisiniz, eşinizle baş başa kalmak, gezmek, vakit geçirmek istiyorsunuz haklısınız ama eşiniz evlatlık vazifesini yapıyor, hasta birine bakmak hiç kolay değil, bakana da zor yatana da zor, kayınvalideniz tüm gün yemek, ev işi, kayınpederinizin ihtiyaçları derken evde bunalıyordur, siz nasıl bunalıyorsunuz, o da bunalıyor, arada gezmeye gidip kafasını dağıtması kadar normal birşey yok, bunu ona çok görmeyin, kim ister ki elden ayaktan düşüp altının bile temizlenmesine muhtaç olmayı, kayınvalideniz ve kayınpederiniz ne kadar üzülüyordur bu hale geldikleri için.

Allah kimseyi elden ayaktan düşürüp evladına bile muhtaç etmesin, rahmetli babamın bir lafı vardı genç öleyim cesedim yakışıklı olsun derdi, aslında elden ayaktan düşmeyeyim manasında söylerdi, öyle de oldu, 2 gün hasta yattı, 2. günün gecesi fenalaştı ve genç öldü cesedi yakışıklı oldu, bende onun gibi giderim umarım.

Ben yazdıklarınızda bir sıkıntı görmedim. Elbetteki hayırlı evlat olduğunu düşünürdüm güzel bir kalbi olduğunu düşünürdüm de benim de psikolojim bozulurdu bence. Yeni evlisiniz birde. Anladığım kadarıyla siz üzülüyorsunuz normal bana göre. Sadece bu durumu sorun edip kavga ederseniz kötü yönde etkilenebilir evliliğiniz. Sonuçta baba-anne. Hepimizin sorumlulukları var, Allah yardımcınız olsun

Kv istese eşim bukadr uzak bakmaz bu düşünceye .ama KV oralı değil.oğlu boyuna gelsin gitsin zaten beni de sevmiyor en fazla istemediğimi gelinden olur okdr
Durum değişti bence annesi varsa pekâlâ kendide bakabilir madem orayı burayı keyfi gezebiliyorsa kocanınıza ve aile hayatınıza hakısıklık edıyor evlilik ıyı gün-de ve kötü günde olur burada kv haksız buldum sizi haklı buldum

Evet ama bi yardımcı sağlanabilir.oğlunun da bi hayatı var bunu düşünmüyor bence .kendi kızı dışarda o da burada olsa yardımlaşsalar neyse.ama yok .boyuna çağrılmasından yalnız bırakılmaktan Yoruldum.

ama adam kendisini elin kadının yıkamasından tuvalete taşımasından rahatsız olabilir.

Haklısın fakat konu sahibi için yazdıklarının bir önemi yok .o , günü kurtarmanın peşinde. Çünkü hiç hasta olmayacak ,olursa da çocuklarından yardım istemeyecek ..

Kendi babamın da aynı duruma düşebileceğini düşünürdüm.

Haklısınız bir şey demiyorum.ama 2 evlat var .tek değil.biri dışarda olmasaymış .babasının yanımda işe girseymiş de paylaşsalarmış bu durumu en azından.tek bi oğlana yükleniliyor.KV zaten eşimden için bişey yapmıyor herşeyimi kendim yapıyorum diyor hiç bi yaptığını görmüyor oğlunun.o da bi değişik .

ama adam kendisini elin kadının yıkamasından tuvalete taşımasından rahatsız olabilir.
nooption erkek hasta çok rahatsız oluyor, bizim bir akrabamız yatalak olmuştu adamcağız hayatta bir evladı vardı o da kızı, kızı bile babasının altını değiştirirken adamcağız ağlıyordu, tamam gerçekten bakan içinde kolay değil ama hastanın açısından da düşünmek lazım, vücutları tutmuyor olabilir ama herşeyi biliyor ve algılıyorlar, büyükanneannem keza öyle, boncuk gözlü tontonum hep ağlardı, hayatı boyunca her işini kendi yapmış, belli yaştan sonra bakıma muhtaç oldu, kızları yıkar o ağlardı, saçlarını tarar örerdik ağlardı, elden ayaktan düşmek o kadar kötü birşey ki Allah kimseye yaşatmasın, bilmeyen anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…