siz olsanız ne yapardınız ?

Tubaar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
34
21
8
31
Merhabalar sizlere bir konuda daha danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Daha öncede bahsetmiştim sizlere 1 yıldır devam eden bir ilişkim var aileler biliyor yakın zamanda istemeye gelecekler. Onun ailesi ve sülalesi bizi ssözlü gibi biliyo. Hepsi tanıyor beni. Ben şehir merkezinde kalıyorum o ise ilçede . İlçe ile şehir merkezi arası 40 dk mesafe. Çalıştığı için haftada sadece bir gün gelebiliyor pazar günleri. Ama her gelişi ayrı olay oluyor . Oğlanın babası abisi beni arıyor bu çocuk çok geliyor biz korkuyoruz yoldur başına bi iş gelir falan diyolar gelmesin engel ol diyolar. İlişkinin ilk başlarında haftada 3 gelen adam şimdi iki haftada bir defa geliyor o da çok geç ne bir yere gidebiliyoruz ne de zaman geçirebiliyoruz. Abisi yeni evlendi . ama hala değişmedi her şey daha kötü ben abisi evlendi vazgeçer dedim ama değişmedi . Bugün bana diyor ki ben pazar gelemeyecem cumartesi gelecem hem işim var orda hemde seni görürüm dedi. Bende sinirlendim işin için niye geliyorsun benim için gelmiyorsun dedim işin nedir diye sordum bana bayan elamanının pazar günü sınavı olduğunu onu getireceğini söyledi ( bayan elemanı ona aşık zamanında bir çok sıkıntı yaşamıştık bu kız yüzünden ). Bende sinirlendim yeter artık dedim sen kaç yaşına geldin yakında evlenecez sen hala korkudan yanıma bahane ile gliyorsun dedim . Benim için geldiğin zaman para gitmiş oluyor, yolda başına iş gelecek oluyor. Ama ne münasebet sen alalemin kızını sınav için getirip onu bahane ederek benim yanıma geliyorsun ayıp değil mi kaç yaşına geldin dedim. Ailen beni yanıma gelmene laf ediyor o kızı sınava getirmene niye laf etmiyor. Çok kırıldım . Bana bağırdı çağırdı senin için kötü dedi bir dünya laf etti . bana dedi ki yanıma gel de nasıl gelirsen gel demeni beklerdim dedi kavga etti kapattı gitti telefonu. Ama ben kabullenemiyorum evlilik yaşına gelmiş bir erkeğin çalışanını bahane edipte benim yanıma gelmesini kabullenemiyorum üstelik herkesin beni bilmesi gelinimiz demesine rağmen sizce haksız mıyım ? söyleyincede kavga ediyor kabul etmiyor beni kötü yapıyor .

Ayrıl.

Aile kontrolünde ,kendi aklı fikri ve kararı olmayan bir adam.

Hem de nişanlısına gidemeyip çalışanına şoförlük yapan bir adam.

Bence bu adam size aşık filan değil.

Binde siz gidin bakalım size aşık bir adamla bi yerlere bakalım o zaman ne oluyor?

Böyle evlilik olmaz kardeşim yanlış anlama ama balık baştan kokuyor siz farkında değil mısınız?

Zamanında uğruna kavgalar ettiğim kişiyi sevgilimin arabasına atıp biyerlere götürmesi söz konusu bile olamaz.

Bu ilişkide bir değil birçoook sıkıntı var iyi düşün kendine başka yol çiz yoksa sonra çok pişman olacaksın gibi görünüyor.

Sal ipini gitsin.
Yoksa başini duvarlara vurursun

Vay vay vay yiğidoya bak sen . Ailesine söz geçiremiyor sanamı erkeklik taslıyor , çok çekersin kardeş sen bu insanlardan .
ailesine laf ettirmez asla elemanlarına dahi ettirmez yeri gelince benim için ölüp bitiyor ama ailesi çok lafçı sözcü gelip gidince çok şey söylüyorlar bu da korkudan gelemiyor

ailesine laf ettirmez asla elemanlarına dahi ettirmez yeri gelince benim için ölüp bitiyor ama ailesi çok lafçı sözcü gelip gidince çok şey söylüyorlar bu da korkudan gelemiyor
Erkek kıtlığı olsa evlenilmez bu tiplerle vallahi , evlendiğinde neler olabileceğini kestiremiyormusun , bu fragman bak mesela düşün yani .

Ailesi yoldan neden korkuyor, bir sürü insan dağda çatışmaya gidiyor vatan için onların anaları taş yürekli mi. Bu ne biçim bahane. Yoldur birşey olur vs. Gelip görecek eğleneceksiniz tabi. Onlar mutlu olsunlar da nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar demeleri lazım. Daha şimdiden bu konuya bu kadar müdahil oluyorlarsa ilerisi için onlarla sadece evlenirsin eşinle değil. İyi düşün. Cesareti olmayan insan pasitfir bence. Düzeltemiyorsan yol yakınken geri dön.

Cumartesi geldiginde gitmezdim ben olsam.
Işm var derdm

Ayrilirdim. Kesinlikle hem de.

Aile güdümünde bu koca adayı ailesi seninle evlenmesini mi istemiyor gelip gitmesi mi 40 km yol nedir Allah aşkına ben üniye giderken ilden ilçeye 46 km otobüsle bir saat sürerdi ve hergun giderdik nişanlı adam nişanlısını görmeye gidemiyor bence dertleri para harcaması tabi yol parası senlede harcar karın ağrıları bu bence yada seni istemiyorlar evlensen sana birşey yapmazlar doğru düzgün ailen gidip ailesiyle görüşsün ne alıp veriyorlarmış niyetleri neymiş böyle boşuna kürek sallama

Bu olay olduktan sonra babasini ve abisini arayip benim icin gelrken skinti oluyoda elalemin kızını tasirken korkmuyormsnz bsey olcak diye dedigini soyle lutfen bana

Her gün işe gidip gelmem 2 saat sürüyor çok şükür şimdiye kadar başıma bir şey gelmedi sevgiliniz ailesi yoldan niye bu kadar korkuyor? 40 dk mesafede 2 haftada 1 görüşmeniz ayrı sacmalık zaten

Hala ilişkiye devam ediyor olman hata. Nasıl sogumuyorsunuz şunu tiplerden anlamıyorum

Babasının arayıpta bu çocuk gelmesin demesi de ayrı tuhaf. Hiç itici gelmiyor mu size bu tarz olaylar

Misalen siz eski sevgilinizle bir yere gitseniz gitmişken erkek arkadaşınızı da görseniz ne çok tepki verir. Ama konu erkekler olunca her şey çok normal ve onlara güvenmeyen kız tarafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…