siz olsanız ne yapardınız ?

ailesine laf ettirmez asla elemanlarına dahi ettirmez yeri gelince benim için ölüp bitiyor ama ailesi çok lafçı sözcü gelip gidince çok şey söylüyorlar bu da korkudan gelemiyor
Vazgeçin. Pişman olursunuz. O da platoniğini sınava götürsün. Ne hali varsa görsün.

Bu iliskinin gelecegini göremedim ben .. daha simdiden abi baba bu kadar müdahil iliskinize bulusmalariniza kadar karisiyorlar .. ilerdede evlenirseniz tatile cikmak istediginizde yine karisirlar gitmeyin uzak yol derler vb. Bence yol yakinken vazgecin mutlu olamazsiniz .. o calisan kiz meselesine hic girmiyorum tamamen fiyasko .

Adam eski sevgilisini sınava getiriyor ve o sınavdayken de yeni sevgilisi ile takılıyor Seni tanımak isterim yiğidim...

40 dakika seven için mesafe değildir. Kocaman adam annesi ve babasının tembihleri ile şimdiden bu kadar hareket ediyorsa evlendikten sonra siz o aile ne derse onu yaparsınız söyleyeyim.

Siz şimdi barışacaksınız gerçi ama bu ilişkiyi bir gözden geçirin.

Bir tane de sorum var, lütfen cevaplayın;

1- Daha 1 yıllık ilişki de nasıl tüm sülalesi sizi tanıyor? Ne gerek vardı buna?

Daha sen adamı tanımıyorsun ama tüm sülale ile tanışmışsın. Bu kızlarımızın en çok yaptığı hata. Daha söz, nişan olmadan gider tüm sülale ile tanışırsanız değeriniz kalmaz haberiniz olsun.

İleri de bu tarz erkeklerin hep yaptığı gibi ailesini hep sizden önde tutacak. Kendinizi el kızı gibi hissedeceksiniz. Bu kaçınılmaz son..

Bi de trip mi atmis size? Hic arama sorma Allah askina.

Sal ipini gitsin kendisine aşık olduğunu bildiği bi kız ile ne işi okur o kızın sınavından sanane o kızla arabada başbaşa niye yolculuk yapıyorsun o kızın sınavı olmasa seni görmeye gelmeyecek özelliklede gelip seni görüyorki duyarsan sorun çıkmasın ikinizin gönlünüde hoş tutmaya çalışıyor... Valla bu adamın beynide zikride fikride arapsaçı gibi....nasıl ömür geçecek nasıl mücadele edeceksin çok yorulur yıpranırsın beee güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…