Merhabalar sizlere bir konuda daha danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Daha öncede bahsetmiştim sizlere 1 yıldır devam eden bir ilişkim var aileler biliyor yakın zamanda istemeye gelecekler. Onun ailesi ve sülalesi bizi ssözlü gibi biliyo. Hepsi tanıyor beni. Ben şehir merkezinde kalıyorum o ise ilçede . İlçe ile şehir merkezi arası 40 dk mesafe. Çalıştığı için haftada sadece bir gün gelebiliyor pazar günleri. Ama her gelişi ayrı olay oluyor . Oğlanın babası abisi beni arıyor bu çocuk çok geliyor biz korkuyoruz yoldur başına bi iş gelir falan diyolar gelmesin engel ol diyolar. İlişkinin ilk başlarında haftada 3 gelen adam şimdi iki haftada bir defa geliyor o da çok geç ne bir yere gidebiliyoruz ne de zaman geçirebiliyoruz. Abisi yeni evlendi . ama hala değişmedi her şey daha kötü ben abisi evlendi vazgeçer dedim ama değişmedi . Bugün bana diyor ki ben pazar gelemeyecem cumartesi gelecem hem işim var orda hemde seni görürüm dedi. Bende sinirlendim işin için niye geliyorsun benim için gelmiyorsun dedim işin nedir diye sordum bana bayan elamanının pazar günü sınavı olduğunu onu getireceğini söyledi ( bayan elemanı çok eskiden ona aşıktı zamanında bir çok sıkıntı yaşamıştık bu kız yüzünden ). Bende sinirlendim yeter artık dedim sen kaç yaşına geldin yakında evlenecez sen hala korkudan yanıma bahane ile gliyorsun dedim . Benim için geldiğin zaman para gitmiş oluyor, yolda başına iş gelecek oluyor. Ama ne münasebet sen alalemin kızını sınav için getirip onu bahane ederek benim yanıma geliyorsun ayıp değil mi kaç yaşına geldin dedim. Ailen beni yanıma gelmene laf ediyor o kızı sınava getirmene niye laf etmiyor. Çok kırıldım . Bana bağırdı çağırdı senin için kötü dedi bir dünya laf etti . bana dedi ki yanıma gel de nasıl gelirsen gel demeni beklerdim dedi kavga etti kapattı gitti telefonu. Ama ben kabullenemiyorum evlilik yaşına gelmiş bir erkeğin çalışanını bahane edipte benim yanıma gelmesini kabullenemiyorum üstelik herkesin beni bilmesi gelinimiz demesine rağmen sizce haksız mıyım ? söyleyincede kavga ediyor kabul etmiyor beni kötü yapıyor .