- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi parfumkokusu
-
benim de anlatmaya çalıştığım bu. bende sanki öyle gibi hissediyorum. terapiste gitti bi ara. doktor öfke kontrolü problemi dedi. ilaç verdi. 2 hafta kullandı. ben iyiyim kendimi düzelttim dedi bıraktı. şimdi yine bu olay.. sizinkisi de zormuş. kölesisin falan ne demek ya! bu kadar değer veriyorlar işte. kadın sadece üreme aracı. ben eşimin bu yapısı olacağını bilseydim bebek olmadan boşardım onu. ama işte bazen gerçek yüz bebek doğunca çıkıyor.valla kardeş aynısını yaşadım yaşıyorum sorunlar kar yumağı gibi büyüdü çığ oldu, bana hissettirdiği tek şey taşıyıcı annelik. sevgisi çocuklarıma zarar veriyor, bana onların kölesisin diyor ve daha bir sürü saçmalık. sonuç ben boşanacağım, zamanla düzelmiyor zamanla daha çok çamurlaşıyorlar...
benim de anlatmaya çalıştığım bu. bende sanki öyle gibi hissediyorum. terapiste gitti bi ara. doktor öfke kontrolü problemi dedi. ilaç verdi. 2 hafta kullandı. ben iyiyim kendimi düzelttim dedi bıraktı. şimdi yine bu olay.. sizinkisi de zormuş. kölesisin falan ne demek ya! bu kadar değer veriyorlar işte. kadın sadece üreme aracı. ben eşimin bu yapısı olacağını bilseydim bebek olmadan boşardım onu. ama işte bazen gerçek yüz bebek doğunca çıkıyor.
resmen size anneliğinizi sorgulatmış. insan ben iyi anne değil miyim diye şüphe eder bu insanı ciddiye alsa. bu da bi çeşit şiddet: psikolojik şiddet uyguluyor ki bence fiziksel şiddetten daha zor. çünkü kanıtlaması zor. eve gizli kamera kurmak lazım delil olması için boşanma sırasında.işte canım bilsem bende öyle yapardım ama işte bilemiyorsun, sürekli sen onların kölesisin, her istediklerini yapacaksın, ayrılırsak sana çocuk mu veririm, alır kaçırırım izimi tozumu bulamazsınız, başka kadınlarla kıyaslanmalar ne desem ne anlatsam elde kalan bir sürü şey.... geçen bir yerde okumuştum "gömleğin düğmelerini yanlış iliklemek gibidir bazı insanlara güvenmek, başından beri yanlış yaptığını sonuna gelmeden anlayamıyorsun" diyordu işte bu tam beni anlatıyor.
bu çok nadir olacak birşey. benim çevremde de sorun çıktı ama hep ufak tefekti. sonra geçti. sizin de sorun çıkmayacaktır. iyi düşünün. sağlıklı doğum dilerim. ve bolca da huzurBebekten önce evliliğiniz iyiyse bu zor süreci birbirinizi yıpratmadan atlatmaya çalışın. Sakin bir zamanda konuşun konuyu. Ben bi tırstım kendi adıma
aslında bu sorun dışında baba oalrak herşeyi yapıyor. alt açar besler falan. ama paniklediğinde dolunayda kurt adama dönüşen varlıklara dönüyor. bu da beni korkutuyor. hem bebeğin psikolojisi açısından hem de aile içi huzur açısındanBu tarz babalara sorumluluk vermek lazım. Madem çok biliyor bundan sonra o uyutsun bebeği. Bebeğin elzem ihtiyaçlarına yanında değil muhtemelen o yüzden en küçük pürüzde korkuyodur. Vakit geçirdikce normalleşir diye umuyorum.
Çocukla siz olmadan zaman geçiriyor mu asıl soru bu bence?aslında bu sorun dışında baba oalrak herşeyi yapıyor. alt açar besler falan. ama paniklediğinde dolunayda kurt adama dönüşen varlıklara dönüyor. bu da beni korkutuyor. hem bebeğin psikolojisi açısından hem de aile içi huzur açısından
aslında bu sorun dışında baba oalrak herşeyi yapıyor. alt açar besler falan. ama paniklediğinde dolunayda kurt adama dönüşen varlıklara dönüyor. bu da beni korkutuyor. hem bebeğin psikolojisi açısından hem de aile içi huzur açısından
resmen size anneliğinizi sorgulatmış. insan ben iyi anne değil miyim diye şüphe eder bu insanı ciddiye alsa. bu da bi çeşit şiddet: psikolojik şiddet uyguluyor ki bence fiziksel şiddetten daha zor. çünkü kanıtlaması zor. eve gizli kamera kurmak lazım delil olması için boşanma sırasında.
inşallah alırsınız velayeti. ki çocuklarınız ufak bence delil bile gerekmeyebilir. anne de akli problemler olmadığı sürece küçük çocuklar hep anneye verilir. babaya da nafaka bağlanır. hakkınızda hayırlısı olsunşu an delil topluyorum canım, deliller tamam olunca davamı açacağım mesela bu gece küçük kızım ağladı
2yaşında daha babasını istedi, babası da aldı eline bir kutu çikolata diğer eline de telefon çocuk 02:30-03:45 arası sürekli youtubede video izlemiş aldım ekran görüntülerini eee lazım olacak... çocuklarım doğduğundan beri hasta olduklarında gece horul horul uyuyan ama benim anneliğimi sorgulayıp psikolojik şiddet uygulayan mükemmel babaya delil olacak bunlar...
geçiriyor. ben yemek yaparken bakar oynar, hatta ben işe gidip onun öğlene kadar bebeğe bakmışlığı var. bakım konusunda iyi. sadece ani durumlarda böyle garip bir ruh haline bürünüyor. Allah korusun bebeğimi, tabiki herkesinkini korusun ama biz de öyle bişey olsa ne olur düşünmek bile istemiyorum. o öfkeyle artık doktoru mu döver ne yapar kestiremiyorum hiç.Çocukla siz olmadan zaman geçiriyor mu asıl soru bu bence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?