siz olsanız ne yapardınız?

bebek 10 aylık olacak neredeyse. inşallah siz haklı çıkarsınız da düzelir.

iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah tek korkum çocuklarımı benden alması... inşallah olmaz.

konusarak halledilebilcek birsey. ayni es bende de mevcuttu konustum ettim simdi normale dondu. oglum aylikken puseten dustu ustelik yerdeydi ve alti cok yumusakti korktu agladi diye esim kendini yirtip yikip vurdugunu gorunce el attim artik
. hemen bosanma degilde yanlis oldugunu soylesen yapmaz belko bir daha

Erkeklerin genel sorunu galiba. Aynisi benimde basima geldi. Ilk cocugumda ben de ayni seyleri yasadum. Cocugun her öksürügünde hastanede solugu aldik. Velhasil kelam 2. Cocugum oldu zaten sürekli aglayan bir bebekti diye hic ilgilenmedi. 3. Cocugumda ise deyim yerindeyse bir yabanci gibi cocugun rutin kontrolleri ne zaman nasil oldu nasil gecti ne bilir ne de sorar. Demem o ki düzelir yani. Yok düzelecegine umudun yoksa bisey diyemem

teşekkür ederim cevaplar için. inşallah düzelir. çünkü öteki türlüsü çok korkutuyor. çocuk da aklı erince hastalık hastası olur. bakacak ki en ufak şeyde baba panikliyor. demek ki diyecek benim önemli bir sorunum var. zaman gösterecek artık herşeyi

Konu ile pek alakası yok ama bebeğim sütten tıkandı demiştiniz. Hemen sol kolunu havaya kaldırın bu durumlarda. Ve de siz haklısınız bence sanki bebeğinizin kötülüğünü mü istediniz. Gereksiz hareketler ne alaka yani. Ben çok kızıyorum bu gibi durumlarda ya.

Öfke kontrolü problemi var gibi. Tepkisi normal değil. Gereksiz çıkış yapmis. Bir psikoloğa gitmeyi teklif edin .

Öfke kontrolü problemi var gibi. Tepkisi normal değil. Gereksiz çıkış yapmis. Bir psikoloğa gitmeyi teklif edin .
psikoloğa gitti ama 1 seans. ilaç verdi öfke kontrol problemi diye. ilaçları 2 hafta kullandı bıraktı. ben kendimi iyi hissediyorum dedi. kontrol görüşmesine bile gitmedi. o ara boşanma konusu vardı psikoloğa bile ondan gitti. göstermelik. eşimi ben bile artık eski gözle göremiyorum yalan değil. farklı bi insan görüyorum. ister istemez soğudum

Peki tekrar gitmesi için ikna edemez misiniz ? Ya da baska birileri. Belki düzelir öyle . Denemedim demezsiniz.

Peki tekrar gitmesi için ikna edemez misiniz ? Ya da baska birileri. Belki düzelir öyle . Denemedim demezsiniz.
söyledim. dünkü olaydan sonrada söyledim. birşey yok ki onda dedi. insan hiç sesini yükseltemez miymiş, ben abartıyormuşum. öyle söylüyor. iyi de kendisi paniklediğinde sinirine hakim olamadığını hakaret ettiğini filan göremiyor. zaten bence gerçekten farketse biz bu sorunları yaşamazdık. eşim psikoloğa gittiğinde kadın bize, eşimin dar çerçeveden bakan ve hep kendini haklı gören bir yapısı olduğunu söylemişti. kesinlikle haklıymış

Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah

Genel olarak eşiniz nasıldır, bu önemli bence. Size karşı nasıl, bebeğinizle ilgili mi, sizin yükünüzü paylaşıyor mu?

Normalde iyiyse, sırf bu sebeple boşanmanın gerektiğini düşünmüyorum. Yapısı böyle olabilir, bir de ailesi, düşünce bile bağırıp çağıran panik bir aile olabilir.

zamanla üzerinde çalışabilirsiniz bu konunun, eğer eşiniz de normale dönünce kendindeki hatayı görebiliyorsa. Siz böyle durumlarda kendinizi kötü hissettiğinizi, size eksik hissettirdiğini, çocuğun annesi değil de ihmalkar bir bakıcı muamelesi yaptığını, paniklediğinde bunun acısını sizden çıkaramayacağını anlatırsınız. Eğer uzlaşmacı bir tavrı varsa, o da bir yöntem geliştirir. Paniklediğinde başka bir odaya gidip nefes alıp vermek, ya da kendini tutmak gibi.

şimdi benim eşim de böyle :) o sebeple yazdım. Normalde çok iyidir, ilgili bir babadır. O sebeple ayrılmayı da düşünmem, 2. Bir çocuk da düşünürüm. Ama biz evleneli 11 yıl olduğu için, bayağı oturttuk. Yine de huy çıkmıyor.

ailesi de aynı böyle bir aile. Oğlum 2,5 yaşındayken eşimle ikimiz de yanındayken, kolunu kırdı. Hastane yolunda bana bağırıp durdu, hastaneye geldiğimizde, doktor çocuğa bakmadan önce onu sakinleştirdi. Sonra çocuğa bakabildi. O zaman ben de çok incinmiştim. Sanki benim suçum gibi, panik yapıp her tarafı ayağa kaldırınca ilgili ebeveyn kendisi oluyormuş gibi davranıyordu.

birkaç yıl sonra, parkta düşüp yine kokunu kırdı. Bu sefer ben onu hiç aramadım. Hastaneye götürüp röntgen çektirdim, alçısını yaptırdım öyle haber verdim.

Artık o bilir ki, ben gayet ilgiliyim, kendisi de panik. Kalmadı artık o tarz hareketleri.

ama ailesi de aynı böyle. Çocuk apartman arasındayken ışık söner, annesi bağıra çağıra çocuğun yanına gider. Yani çocuk korkmasa, annesinin o davranışından korkup ağlıyor. Ya da çocukta bir sıkıntı olur, kırk tane tarama yaptırıp, internetten en kötü senaryoları düşünür.

Yetiştirilmesi böyle yani eşimin de. masum mu, hiç değil. Tek o varmış, ben annesi olarak önemsizim gibi davranırdı. Ama zamanla değişti dediğim gibi.

eşiniz de hatasını anlıyorsa, zamanla değişecektir diye düşünüyorum. Siz kızıp azarlayın, düzelene, kafası basana kadar :) ama canınızı çok sıkmayın, çünkü kimisinin yapısı böyle. Bizde değişti, eğer eşiniz de normalde mantıklı biriyse, yola gelecektir.

panik insanları anlayabilirim. ama panik anında öfkesine yenik düşen insanları anlayamıyorum. " kes sesini!" demek çok ağır bir tabir. hem bir kadınım hem anneyim hem de eşiyim. hiç hoş değil. yeri geliyor bebeğin boğazında bişi de kalıyor ek gıda gibi benim de başımdan aşağı kaynar su dökülüyor o anda ama bunu çocuğa bile yansıtmam ben. öyle yaparsam o nasıl özgüven kazanacak, yutmayı öğrenecek vs.. kaldı ki çevreye bağırmayı geçtim, hakaret kesinlikle etmem. bu ilk olan birşey olsa bi anlık sinir derim ama her kriz anımız çocuktan sonra böyle geçmeye başladı. kendi ailesi bile biliyor. benzer bir olay oldu yine hakaret etti. konu büyüdü. kvye söyledim bana hakaret etti diye. bana yanıtı "sen de kızdırma" oldu. insan kızmak istedikten sonra bahane çok. ayağı taşa takılır gelir sana çatar. ben onun ruh durumuna göre kendimi ayarlayamam ki insanım sonuçta bende.

Aynısı eşimle yaşadık benzerini yani.
Sadece bir cinnet ile çözdüm mevzuyu.

Cinnetin çözemediği olay görmedim ben..

Buldumcuk diyorum ben eşime kısaca.
Çocuk düşse ki yeni yürüme dönemi çok düşer, sanki bir şey oldu sanırdınız.
Bir oflamalar, bir tripler, salak salak haller.
Ben de sinir oldum yine.
Boşanılacak mevzu değil yalnız, ama aşırı itici haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…