- Konu Sahibi venacavacaudalis
-
Siz de su atsaydınız baripeki ne yapsaydım su attı karşılık vermeyeyim mi sonuçta gerçekten dökmem herhalde yani inşallah
bakın yeri geldiğinde git diyorsunuz da her kavgada gitsek ohoo hayat öyle bir şey değil ki sonuçta kim olsa bir tartışma yaşadığımızda çekmiyorum bunu diyip gitsek hayatımızda kimse olmaz gitsem her şey pürü pak mı olacak hayatıma başka biri girerse mükemmel bir ilişki mi vaat edecek belki diyebilirsiniz biri mi olmalıNe demek, bir de onun doğum günü için hazırlanmışım gelecek yapılı saç ve makyajlı yüzüme su atacak büyük olay çıkar. Büyük kavga… bende ederim.
Takılma buradakilerin sana katılmamasına.
Ama birbirinize vurmayın, fizilsel şiddet işin içine girerse; ilerde eşin seni dövmekten çekinmez. İkinizde alt yapıyı hazırlamış olursunuz.
Farklı cezalar bul, seneye dogum gününde hiçbir hazırlık yapma, bir aile görüşmesine gitme tek gönder vs vs.
Hayat sınavlarla dolu biliyormusun, kimi hiç doğum gününü kutlamamıştır, kiminin hep sorunlu geçmiştir, kiminin ramazan ayında başına bişey gelir ( bir arkadaşım var ramazan ayında resmen sınav yaşıyorlardı, şahit olmasam inanmam hayatta da gördüğüm en iyi insanlardan biriydi). Degiştirmeye çalış belki kendi enerjini yada hayatında küçük değişiklikler, “hayatını tamamen olumlu” degiştirecek. Konuşma şekli değişikligi bile hayatını güzelleştirebilir.
Ama işte değiştim, tamam kavga, vs olmayacak, haklılığını savunmayacaksın, sinirleri alınmış gibi değil, haklıliğını daha da makul zemin üzerinde tartışılamaz hale değirmek için kendini degiştir.
Mesela su attı sinirlendin, gitmeyeceksin çıkaracaksın üzerini sileceksin makyajinı. Sakin sakın konuşacaksın.
Birde konforum yerinde ayrılmak istemem gibi bişey yazmışsın. Aman diyeyim bu enerjiye asla girme, “kullanma vs gibi bir durum oluşturma”. İstemiyor isen çekip gideceksin.
Çok derin konulardır.
Belki eşin gitmeyeceğini bildiği için bu tarz 5 yaş çocuk davranışlarını sergiliyordur.
Hep adalet duygusunun, olabildiği kadar adil duygularla ilişkini ilerlet.
Başka odaya gitseydiniz bundan hoşlanmadım diyip tartışma sırasında yok olun ortamdan en güzeli birbirinize zarar vermekten iyidir acil çift terapisi alın bencebakın ilk bir şey demedim güldüm sonra arttırdı ben suçlu oldum
beğenmiyorsanız napabilirim diyelim çocuk gibiyim ne var bunda herkes olgun mu olmalı siz sadece bir olaya göre yorum yapıp diğer yaşadıklarımı bilmiyorsunuzSiz de su atsaydınız bari
Çocuk gibisiniz ya şuradaki cevaplarınız bile çok komik olgunlaşmanız gerek. Şakayı kaka yapmışsınız. Bir de şurayı görmeyin burayı görmeyin oraya kadar yorumlayın burayı yazdım ama okumayın filan demeniz de acaip yani çift terapisi öneriyorum size
Sizin kafanız çok karışmış ailem boşanmaktan yana diyorsunuz ama asla boşanmazsınız o zaman dert yanmayacaksınız kavgaları büyütmeyip susmayı bileceksiniz böyle giderse adam boşar zaten sizibakın yeri geldiğinde git diyorsunuz da her kavgada gitsek ohoo hayat öyle bir şey değil ki sonuçta kim olsa bir tartışma yaşadığımızda çekmiyorum bunu diyip gitsek hayatımızda kimse olmaz gitsem her şey pürü pak mı olacak hayatıma başka biri girerse mükemmel bir ilişki mi vaat edecek belki diyebilirsiniz biri mi olmalı
hayır ama insan yeri gelir anne olmak ister ya da yalnız olmak istemeyebilir yalnızlıkta bir yere kadar çekilir
gitmesem olay daha da büyürdü muhtemelen zorla götürürdü
Nerden bilelim anlatmadığınız şeyleri ayrıca bir olayda da anlaşılıyor yani bazı şeyler. Diğer tartışmalarınızda çok mu olgun davranırsınız?beğenmiyorsanız napabilirim diyelim çocuk gibiyim ne var bunda herkes olgun mu olmalı siz sadece bir olaya göre yorum yapıp diğer yaşadıklarımı bilmiyorsunuz
atmıycağım belli bir şey dimi ben suçlu oldum resmen olan oldu sonuçta böyle bir günde hak ettiğim muamele bu mu yani geçmiş öyle kolay unutulmuyorÇekmeseydin,ne ulvi bir davranış!!! Şimdi her kavgada her olayda ben onu çok çektim,şimdi vururumda,kızarımda demek hiç sağlıklı değil, hastalıklı bir düşünce.Ya geçmişi unutup güzel güzel geçineceksin ya da boşanıp gideceksin
Su atan adama çamaşır suyu atmakla tehdit etmek tam bir saçmalık siz sürekli böyle uçlarda mı gezersiniz????
Terapi önerdim size cevap vermediniz ona tek çözümü bu. Geçmişte çok çektiyseniz boşanacaktınız şu an yaptığınız saçmalıkları haklı çıkarmıyor.atmıycağım belli bir şey dimi ben suçlu oldum resmen olan oldu sonuçta böyle bir günde hak ettiğim muamele bu mu yani geçmiş öyle kolay unutulmuyor
yoo herkes yaşadıklarımı bilmeden yorum yapıyor benim neyim haksız pardon da bağrılmayı hak edecek bir şey yapmadımHmm o halde kendini onaylatmak için konu açtın ama bak çoğu kişi seni haksız buldu
Haksızsınız önce bunu kabul etmeyi öğrenin çamaşır suyu dökme eşinize vurma bunları haklı mı görelim. Ondan daha betersiniz çocuk yapar yaptıklarınızı farkında mısınız?yoo herkes yaşadıklarımı bilmeden yorum yapıyor benim neyim haksız pardon da bağrılmayı hak edecek bir şey yapmadım
yoo herkes yaşadıklarımı bilmeden yorum yapıyor benim neyim haksız pardon da bağrılmayı hak edecek bir şey yapmadım
yaşadığım şeyi anlatıp fikir almam mı suç benim derdim de bu benzer şeyleri yaşayanlardan fikir almak istedimSizin kafanız çok karışmış ailem boşanmaktan yana diyorsunuz ama asla boşanmazsınız o zaman dert yanmayacaksınız kavgaları büyütmeyip susmayı bileceksiniz böyle giderse adam boşar zaten sizi
Suç mu dedim ne saçmalıyorsunuz Çok komiksiniz e fikir veriyoruz yapacak mısınız? TERAPİ ALIN EN ACİLİNDEN. Bana göre dünyanın sonu değil siz yazmışsınız anne olmak isterim yalnız kalmak istemem diyeyaşadığım şeyi anlatıp fikir almam mı suç benim derdim de bu benzer şeyleri yaşayanlardan fikir almak istedim
asla boşamaz ayrıca boşarsa da boşasın dünyanın sonu mu
yoo aynı böyle davranıyorum ama karşı tarafta aynıNerden bilelim anlatmadığınız şeyleri ayrıca bir olayda da anlaşılıyor yani bazı şeyler. Diğer tartışmalarınızda çok mu olgun davranırsınız?
olan durum bu ayrıca nesi saçmacidden bu nasil evlilik?
evcilik oynarken en son böyle sacma bir kavga etmistim
o zaman siz haksızsınız. Kusura bakmayın çamaşır suyu dökmekle tehdit ve vurmayı aklı başında hiç kimse haklı görmez ne olursa olsun. Önce kendi hatalarınızı kabul etmeyi bileceksiniz. Uygun fiyatlısı da vardır araştırın. Başka çözüm yok bu kafayla çünkü.yoo aynı böyle davranıyorum ama karşı tarafta aynı
çift terapisi mantıklı ama kabul etmeli karşı taraf birde aşırı pahalı psikolog fiyatları bilmiyorum kabul eder mi
hanfendi haksız olsam konu açar mıyım allah aşkına ben benzer şeyler yaşayanlardan fikir almak için açtımE tamam o zaman herkes boşuna yazıyor
Bunca insan sizi de haksız buldu ne olacak peki? Hep haklılar mı konu açıyorhanfendi haksız olsam konu açar mıyım allah aşkına ben benzer şeyler yaşayanlardan fikir almak için açtım
bu kafayla derken sonuçta ben başkalarına karşı böyle değilim hırsızın hiç mi suçu yok ortada bir sorun varsa iki taraftan da kaynaklıdır tamam hatalı olabilirim ama bu tek taraflı olamazo zaman siz haksızsınız. Kusura bakmayın çamaşır suyu dökmekle tehdit ve vurmayı aklı başında hiç kimse haklı görmez ne olursa olsun. Önce kendi hatalarınızı kabul etmeyi bileceksiniz. Uygun fiyatlısı da vardır araştırın. Başka çözüm yok bu kafayla çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?