ne bekliyordunuz anlamadım .benim hayatımda çok rutin ama ben çok seviyorum eşimi ve mutluyum .akşam eve gelmesini bekliyorum bütün gün .akşam gelincede yemek yiyoruz azcık oturuyoruz sonra yine yatıyoruz .yani çoğu insanın evliliği bu şekilde gidiyor .bence sen eşini sevmiyorsun o yüzden herşey sana batıyor .hatta sevmeden evlenmişsin .mantık evliliği yapmışsın şimdide pişmansın
bence .hakkında hayırlısı olsun bir bebeğin var sonuçta .boşandıktan sonra hemen süperman çıkmayacak karşına bunuda bil .
ben karşıma biri çıkacak dedimmi sitediğimi söyledimmi ??
yada eşimi sevmediğimi söyledimmi ?????? lütfen kendinize göre yorum yapmayın .!
nasıl yani eşiniz çalışıyor diye mi boşanmayı istiyorsunuz?
emin olun o da sabah 9 da gidip akşam 4 de evinde olacağı bir işi olsun isterdi..
hem bu yoğunlukta çalışıp, eve para getiriyor ve bunu dile dahi getirmeyip siz şikayetçiyseniz bundan. kusura bakmayın ama fazla hoşnutsuzsunuz.
yoksa evlenirken koşulları bilmiyor muydunuz?
Eşinizin işinden dolayı kısıtlı zamanınız var. O da çok yoruluyor belliki.
Kafasını dağıtacak yer olarak ise bilgisayarı seçiyor.
Eşinizin olumsuz hiçbirşeyini anlatmamışsınız. Bu durumda çözüm boşanmak olmamalı.
Eşinizle birlikte çözümler arayın.
İkinizinde sıkılmayacağı bir gün seçin kendinize ve o gun bilg. açılmasın.
Bunun gibi çözümler bularak yoluna koyarsınız evliliğinizi.
İşini bilerek evlenmediniz mi eşinizle ?
nasıl yani eşiniz çalışıyor diye mi boşanmayı istiyorsunuz?
emin olun o da sabah 9 da gidip akşam 4 de evinde olacağı bir işi olsun isterdi..
hem bu yoğunlukta çalışıp, eve para getiriyor ve bunu dile dahi getirmeyip siz şikayetçiyseniz bundan. kusura bakmayın ama fazla hoşnutsuzsunuz.
yoksa evlenirken koşulları bilmiyor muydunuz?
ben hayattan bıkmışken her şey üstüme geliyorken dedim nasıl olsa herkes aynı hepsi aynı bu beni gerçekte seviyor evleneyim
evliliğe çocuğa alışmak zor oldu konu sahibi arkadaşım sadece şu cümlenizini alıntıladım sanırım eşinizle severek evlenmediniz sizinkisi bir nevi o beni seviyor onun sevgisi ikimizede yeter olmuş yani mantık evliligi eşiniz mesaili çalışıyor anladıgım kadarı ile ve hiç izni yok oda yoruluyordur işte sizde haklısınız tabi eşinizle vakit geçirmek istersiniz ama insanların çogunlugunun hayatı böyle degilmi sabah işe gidersin eve gelirsin yemegini yersin sonra tv pc derken yatarsın tekrar işe gidersin yani insanların çoguda sizin gibi boşanma için ben bir sebep göremiyorum çünkü haftanın 7 günü çalışıyor diye boşanılmaz ki sonuçta ekmegini kazanıyor ya eşiniz şehir dışında yada yurtdışında çalışmış olsaydı ne olacaktı o evde hepten yalnız kalacaktınız bana göre boşanma için bir sebep yok
ben karşıma biri çıkacak dedimmi sitediğimi söyledimmi ??
yada eşimi sevmediğimi söyledimmi ?????? lütfen kendinize göre yorum yapmayın .!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?