Siz Olsaydınız Napardınız ?

eşimden iyisini bulamam işte kilit cümle .ondan iyisini bulamam diye yapılmış bir evlilik .

dediğim gibi herşey sizin elinizde..
biraz naz yapmayı becerebilen bi yapınız varsa dışarı çıkmak için çok kolay ikna edebilirsiz

bak arkadaşım. daha çok yeni evlisiniz. trenin daha rayına oturmaması çok normal. tabi birde sizin sözlerinizden çıkardım; arada aşk da olmayınca herşey batıyor da batıyor size.
ama çalışma hayatı öyle uzaktan bakıldığı gibi değil. bazen anneme çok yoruldum derim. aaa ne yapıyorsun ki işe gidip oturuyorsun der. ama bazen 8 saat bir sandalyenin üstünde oturup eve gittikten sonra meraba diyecek halim olmuyo. sen yeterki iste, onu stediğin gibi yontarsın )
pes etme hemen. çok ucuz ve amiyane olacak ama adamın içkisi yok, kumarı yok, küfürü ve şükür ki dayağı yok....(zaten olmamalı da o ayrı konu)
sane tavsiyem herşeye daha pembe gözlüklerle bakmaya çalış...

benim komşum yok benim arkadaşım yok annem babam farklı illerde

kayananmgile bile gitmeyi düşdüm ama uzaklar kendi başıma yapa yalnız ooturuyorum

biraz zaman istiyorum sürekli uyku sürekli, bilgisayar ben dışarı çıkmak felan istemiyorum lanet olsun ben evimde oturup birşeyler konuşmak istiyorum

en azından bizim brilikte izledimiz tv kanalı bile yok bunu anlamanız imkansız

açıyor ntv sporu alıyor kucağına lap topu futbol oynuyor çıldırmak üzereyim

s

bende onu diyecektim..duygularını tam olarak ifade demediği için insanlar yanlış anladı..
yüzeysel anlatmış biraz ondan

ya arkadaşlar olablir..çoğu insan mantık evliliğle evleniyor..
ne var ki bunda..
bence konuyu saptırmayalım

mantık evliliği yapıp sonrada sıkıldım demek saçma olur .sen bilerek aşkla evlenmiyorsun zaten ki .kendi adıma aşk duymadan birşey yapamam .aşksız evlilik olmaz .zaten severek evlendim demiyor ki daha iyisini bulamam diye evlenmiş .ya bulsaydı ne olucaktı daha iyisini ?bir kadında bir erkekte bunu hak etmiyor bence .eşim benle ilgilenmiyor diyor .sen birşeyler yaptın mı peki ilgilenmesi için .eve gelince şarkılarla karşıladın mı ?süslü püslü gezdin mi evde ?onun istediği yemekleri kendin sevmediğin halde yaptın mı ?bunları sormak lazım .erkeğin ilgisini çekmek öyle basit ki aslında .bir güler yüz bir emek ver .ama bunlar aşkla yapılan şeyler .zoraki yapılamaz.

Eşinizin hiç mi izin günü yok arkadaşım 15 günde bir olsada eger var ise söyle yapın önceden sinema biletleri al ve yemege gidin pc nin fişini çekin saklayın gerekirse biraz emri vaki yapın yani bebeginide annen falan varsa ona bırakırsın o yapmıyorsa siz deneyin bir hiçbirşey kaybetmessiniz

bu arada benimde eşim önceden arkadaşımdı yaklaşık olarak bi 10/12 senelik tanışmışlığımız var.
şu yönden insan bunalıyor arkadaşken gezer tozardınız birlikte vakit geçirmek hoşunuza giderdi nişanlı olunca daha bi farklı oluyor heyecan vs daha çok gezme tozma eğlenme vs.

evlenince erkekte bi rahatlama oluyor mesela aman gün içinde aramasam da olur akşam eve gidince görcem işte diye düşünebiliyor. bu durumda biz kadınlarda sarsılıyoruz niye çünkü arkadaşken beni sürekli arayıp sorar merak ederdi sevgiliilk dönemi ve nişanlılık döneminde de öyle eeeee ben neye alıştırdın şimdi ne yapıyorsun durumu oluyor olmuyor değil hani

Eşinizin hiç mi izin günü yok arkadaşım 15 günde bir olsada eger var ise söyle yapın önceden sinema biletleri al ve yemege gidin pc nin fişini çekin saklayın gerekirse biraz emri vaki yapın yani bebeginide annen falan varsa ona bırakırsın o yapmıyorsa siz deneyin bir hiçbirşey kaybetmessiniz

ortada boşanmak için bir sebep yok, küçük birde çocuğunuz var,
biraz rutine düşmüşsünüz o kadar...
çocuktan sonra bir süre oluyor böyle...
hareketlendirmek sizin elinizde...

kaynanamgil değil kayıvalidemler .önce kendi yanlışlarını düzelt hayatta .anlayışlı ol .sen sıcak davranırsan eşinde karşlılık verir eminim .

Bunu dile getirdin mi acaba eşine? Tepkisi ne oldu? Yani ne bileyim mesela onun seveceğini düşündüğünüz film izleseniz beraber...Bir yerden başlarsanız sonra oda alışacaktır diye düşünüyorum...

Benim kardeşimde eşiniz gibi çok iyi anlıyorum sizi...Bir insan nasıl 24 saat Ntv spor seyredebilir aklım almıyor

arkadaşım sne neyin kafasındasın bi git ya ben sıkıldımmı dedim aynı şeyi inşallah sende yaşarsın görürüm ozaman

ben cahil biri değilim 4 sene çalıştımda sıkıldım diye yorum yaptım mı kendini psikolog yada şubumu sanıyorsun
ama başarısızsın anlayamıyorsun lütfen kendi yorumlarını kendine sakla

Ben sevgiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum bu durumun.. Çok seven kişilerde zaman zaman düşüncelerle boğulabilir.
Fakat siz kendinizi ifade edemediğiniz için bazı arkadaşlarımız sevgiden söz ettiler haklı olarak.
''Arkadaşımdı, nasılsa herkes aynıydı diyerek evlendim. '' tarzında konuşursanız kimse anlamaz.
...

Bu durumu eşinizle konuştuğunuzda cevabı ne oluyor ?

kaynanamgil değil kayıvalidemler .önce kendi yanlışlarını düzelt hayatta .anlayışlı ol .sen sıcak davranırsan eşinde karşlılık verir eminim .

Yine pembepinar klasiği Sence konumuz kayınvalidem yerine kaynanamgil demesi mi Yardımcı olamıyorsanız konu sahibesini suçlu buluyorsanız yazar çıkarsınız neden düşüncenizi kabul ettirmek için direniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…