benim tek sorunum benle sohbet etmesi benle sürekli işini konuşuyor ben yardım ediyorum dışardan biri olarka fikir veriyorum ama o nasılsın naptın bugun diye sormuyor
beni anladığınızı düşünmüyorum buraya birkez daha yazdığıma pişman etmeyin çoğu kez konuşmayı denedim ama konuşmuyoruz konuşunca ortada konuşulacak birşey olmuyor
ona göre evde oturyorum çocuğum var ve sorunsuz olmalıyım
benim babamda aynı ama uykusundan feragat edip ailesiyle ilgileniyor
yada evi aradaşları en azından dışarı çıkıyor bir aktiviteleri var adamlar biz gibi değil
severek evlenmedim diye sevmiyorum değil eşimden iyisini bulamam ve çok seviyorum
benim tek sorunum benle sohbet etmesi benle sürekli işini konuşuyor ben yardım ediyorum dışardan biri olarka fikir veriyorum ama o nasılsın naptın bugun diye sormuyor
beni anladığınızı düşünmüyorum buraya birkez daha yazdığıma pişman etmeyin çoğu kez konuşmayı denedim ama konuşmuyoruz konuşunca ortada konuşulacak birşey olmuyor
yada evi aradaşları en azından dışarı çıkıyor bir aktiviteleri var adamlar biz gibi değil
severek evlenmedim diye sevmiyorum değil eşimden iyisini bulamam ve çok seviyorum
eşimden iyisini bulamam işte kilit cümle .ondan iyisini bulamam diye yapılmış bir evlilik .
konuyu bıraz eksık anlattın sankı ve arkadaşlar uzerıne geldı. ılgısızlıkten şikayetcısın gıbıme geldı. bence sorun eşin boş zamanlarında senle değil bilgisayarla netle ılgılenıyor. bunu sıkıntı edıyorsun her kadın gıbı.bence evde bılgısayara bağlı bır eş varsa o eve bılgısayar gırmemelı. ben ıstemedım mesela ustelık eşim bağlı değil. ama benle oturup muhabbete edeceğine kalkıp pcde takılsın ıstemedim
bırde evlılığe hazır görmedım sankı senkı. şu anlattıklarını hepımız yaşıyoruz gun ıçerisinde. ama hayat bu şekilde surup gıdıyor. ben daha 3 aylık evlıyım ama hayatım bu şekilde. tabıkı eşim dışarı çıkalım sen bugun çok sıkıldın dıye sorar bana arada. ama ben evımı çok sevıyorum genelde cıkmıyorum dışarı.evlılığe okadar hazırmışım kı onu anladım mesela. evımle ılgılenmek akşam eşımın gelmesını beklemek hoşuma gıdıyor
ya arkadaşlar olablir..çoğu insan mantık evliliğle evleniyor..
ne var ki bunda..
bence konuyu saptırmayalım
benim komşum yok benim arkadaşım yok annem babam farklı illerde
kayananmgile bile gitmeyi düşdüm ama uzaklar kendi başıma yapa yalnız ooturuyorum
biraz zaman istiyorum sürekli uyku sürekli, bilgisayar ben dışarı çıkmak felan istemiyorum lanet olsun ben evimde oturup birşeyler konuşmak istiyorum
en azından bizim brilikte izledimiz tv kanalı bile yok bunu anlamanız imkansız
açıyor ntv sporu alıyor kucağına lap topu futbol oynuyor çıldırmak üzereyim
s
benim komşum yok benim arkadaşım yok annem babam farklı illerde
kayananmgile bile gitmeyi düşdüm ama uzaklar kendi başıma yapa yalnız ooturuyorum
biraz zaman istiyorum sürekli uyku sürekli, bilgisayar ben dışarı çıkmak felan istemiyorum lanet olsun ben evimde oturup birşeyler konuşmak istiyorum
en azından bizim brilikte izledimiz tv kanalı bile yok bunu anlamanız imkansız
açıyor ntv sporu alıyor kucağına lap topu futbol oynuyor çıldırmak üzereyim
s
arkadaşım sne neyin kafasındasın bi git ya ben sıkıldımmı dedim aynı şeyi inşallah sende yaşarsın görürüm ozamanmantık evliliği yapıp sonrada sıkıldım demek saçma olur .sen bilerek aşkla evlenmiyorsun zaten ki .kendi adıma aşk duymadan birşey yapamam .aşksız evlilik olmaz .zaten severek evlendim demiyor ki daha iyisini bulamam diye evlenmiş .ya bulsaydı ne olucaktı daha iyisini ?bir kadında bir erkekte bunu hak etmiyor bence .eşim benle ilgilenmiyor diyor .sen birşeyler yaptın mı peki ilgilenmesi için .eve gelince şarkılarla karşıladın mı ?süslü püslü gezdin mi evde ?onun istediği yemekleri kendin sevmediğin halde yaptın mı ?bunları sormak lazım .erkeğin ilgisini çekmek öyle basit ki aslında .bir güler yüz bir emek ver .ama bunlar aşkla yapılan şeyler .zoraki yapılamaz.
kaynanamgil değil kayıvalidemler .önce kendi yanlışlarını düzelt hayatta .anlayışlı ol .sen sıcak davranırsan eşinde karşlılık verir eminim .
kaynanamgil değil kayıvalidemler .önce kendi yanlışlarını düzelt hayatta .anlayışlı ol .sen sıcak davranırsan eşinde karşlılık verir eminim .
eşimden iyisini bulamam işte kilit cümle .ondan iyisini bulamam diye yapılmış bir evlilik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?