Siz Olsaydınız Napardınız ?

niye kızdığını anlamadım .sıkıldım diyorsun dişlerin dökülmüş sıkıntıdan .ortada aldatma yok küfür yok dayak yok .sevmediğin birinle evlenmişsin ve pişmansın bunu söyledim diye kızıyorsun aslında biliyorsun gerçeği .niye bunalıma giriyorsun sıkılmadıysan .

arkadaşım eşim polis hiç izni yok

Bu konuyu konuştunuz mu hiç eşinizle??
Konuştuysanız size ne gibi cevaplar verdi??

her defasında aynı yeni uyandım cevabı

neyse ya ben çıkıyorum gelirim sürekli burdayım zaten kisme kaçtı demesin

Seni çok iyi anlıyorum. Benim eşim de böyle akşam gelir,yemek yeriz hop bilgisayara. Bende çalışıyorum yorgun oluyorum ama ona anlatacağım konuşacağım şeyler her zaman vardır. ama o sadece dinler ve bilgisayara dalar yorum yapmaz :)

Benimde ailem şehir dışında. Sadece iş yerinden arkadaşım var çevremde kimse yok başka. Ama artık ben şöyle bir yol buldum arkadaşım: O konuşmazsa bende konuşmuyorum. O tv izliyorsa alıyorum kitabımı okuyorum, yemek yapıyorum,evimle ilgileniyorum. Sonra o peşimde dolaşıyo napıyorsun diye :) sende bebişinle ilgilen, kendine bak, bırak ona bebişi çık bi kahve iç...

İnan ki insan çıldıracak gibi oluyor bazen biliyorum. Ama değiştiremezsin. İstersen naz yap istersen geç karşısına oyna ööyyle yüzüne bakar bu adamlar :)

arkadaşım yazılanlara lütfen çok alınma ama bence de eşini çok sevmediğin için bu hareketleri gözüne batıyor gibime geliyor benim yani tahammül kalmamış ona karşı. bide bütün gün evde olmanın vermiş olduğu bunalım var belki iş bulup çalışsan bunlar hiç gözüne batmayacak bide o şekilde dene bebişin daha küçük gerçi ama deneyebilirsin yinede çalışmayı. ben çalışıyorum eve gidiyorum inanır mısın herkesin evinde olan şeyler eve git yemek hazırla ye kaldır mutfağa git temizle çamaşır at ütü yap yat biraz uzat bacaklarını tv izle pc ye azıcık bak uyu ev kendi kendine temizlense ütülense yemek yapsa işten sonra tek yapacağım şey uzanıp tv izlemek ve pc başında takılmak olur çünkü gerçekten çok yoruluyorum işte.. eşimle 2 miz biran önce yemek yiyip uzatalım bacaklarımızı dinlenelim diye bakıyoruz.

zaten öyle çok büyük bi aşkla evlenmememişsin..
hemen hemen herkeste olan rutin yaşam şekli bu...
kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap tabi ama ben boşanmak için bi sebep göremedim..
allah yardımcın olsun......

mantık evliliği yapmış ama şu anda eşimi seviyorum,çok iyi biri ama evliliğimiz renksiz diyor konu sahibi..daha bunun altında ne mana aranıyor acaba?

çok güzel söylemissn gerçekten..
yazdkların tamamen iki taraf içinde güzel olacak şeyler..
ama ben bunların mantık evliliğine bağlanmasını uygun bulmuyorum..
dediklerini kesnlkle ve kesnlkle yapmalı..
benm kuzenmde mantk evliliği yaptı ama dediğin gibi yapıyor
arkadaşn üstüne çok görev düşüyor bu kesn ama nasıl anlatsam bence eşindede iş bitiyo..
evlilikle ilgisi yok..çaba göstermesi gerek..yani severek evlenmş olsada bunları yaşayabilrdi.. sanırm anlatbldm :)

KaRaKıZ3834, polemiğe girmek yerine bizlere sorduklarımızla ilgili tüyolar verirsen yardımcı
olmak için uğraşırız.

Başta anlatımından kaynaklı yanlış anlaşılmalar yaşadık. Senin sorunun eşinin sana olan ilgisizliği
ama bu boşanmayı akla getirecek bir mevzu değil. Mesela uzun zamandır konuşup da çözüme
kavuşturamıyor musunuz bu konuyu? Eşin senin ilgi ihtiyacını anlamıyor mu? Eskiden beri böyle miydi
yoksa doğum sürecinden sonra mı bir değişiklik oldu?

geçen sene bende evde oturuyordum ve yapayalnızdım bu çok feci bir işkence senı anlayabiliyorum

bende erkek arkadaşıma sarıyordum benle ilgilenmiyorsun benle konuşmuyorsun hep benle ilgilensin sürekli arasın buluşalım vakit geçirelim istiyordum

bunları yapmadığı vakit kendimi çok değersiz yapayalnız sahipsiz korunmasız hissediyordum bilmiyorum seni anlayabilmiş miyim? evli değilim yaşantılarımız farklı ama eminim ki hissettiğimiz şeyler aynı.

adamın haftada 1 gün bile tatili yok olabilir,en azından işten erken geldiği iki gün var biraz uyukladıktan sonra kalkıp senle konuşabilir yemek yersiniz açar bi film izlersiniz

işte konuşmak çok önemli bence haklısın

ama yalnızlıktan çok aşırı derecede bunalmışsın onun için sabrın kalmamış bunun için boşanılmaz belki ama çaba harcanabilir adamı eğitmeye çalışsan acaba işe yarar mı

kendi çabalarından hiç bahsetmemişsin öyle olunca sen birşeyler yaptında adama sökmedi mi bunu bilemiyoruz

karakiz,herkeste boyle yaa.bu dunya hayati boyle zaten.ye,ic,yat.RABBIM kismet etsin INSAALLAH,cennet hayatini bizlere,iste o kelimelerle tarif edilmiyecek kadar guzelmis...

İstersen naz yap istersen geç karşısına oyna ööyyle yüzüne bakar bu adamlar :) güldm valla :)

cnmm senin ki doğumdan kaynaklı bence :26:
6 - 9 aylığa kadar pek kimse hayatının tadını alamıyor....

sen ona adım atsan mesela sen ona süpriz yapsan sonrada seninle birşeyler konuşmak istiyorum desen oturup konuşsan cnm... bak doğumdan buyana hala kendimi toplayamadım senin yardımın olmadanda toplayamam desen (burda elini tutsan) benim için değilsede bebeğimiz için neolur bu durumumda yanlız bırakma desen...

pembepinar ,her zamanki gibi karsi tarafi topa tutmus ama dogru soyluyor,caba gostermek sart.ben esimcin neler yapmadim yillardir,tek sebebi mutlu olmak.hic bir emek bosa gitmiyor ELHAMDULILLAH,

halk ağzında konuşma dilinde var dil bilgisinde yok .genelde yöresel kullanılıyor .istanbulda kaynanamgil diyen birine rastlayamazsın mesela .

bu sözünüze katılmıyorum arkadaşım istanbul da niye rastlamazsınız istanbuldaki yaşayanların hepsi kraliyet sarayından falan mı geliyorlar yani türkiyenin her yerinde türkçeyi degişik şivelerde konuşan insanlarımız vardır

benim eşimde standart işten gelir pc oturur yatana kadar oyun oynar aada sigara molası verir sigara içerken bir yandan da arkadasıyla tel. da konusur ve bu hiç degişmez tek degişen şey c.tesi pazar işe gitmediği için sabahtan oturur pc ya ...ama şimdi diyorum ki tewk sıkıntım oyun oyun merakı olsaydı suan buna ragzıyıum ama ama işte boşverin ...........

konu sahibi arkadaşm eşin polismiş demekki yeni birşey degil eşinin tutumu yani 1,5 senedir böyle işinin şartlarıda ağır eşinede hak ver hergün neyle karşılaşakları belli degil Allah yardımcınız olsun

Nurtuq,sandım kı ben yazmısım,ayynı bızde de oyle,ılgılenmesem hemen pesımden gelır,ılgılen bıraz kendını hunkar zanneder.

pembepinar ,her zamanki gibi karsi tarafi topa tutmus ama dogru soyluyor,caba gostermek sart.ben esimcin neler yapmadim yillardir,tek sebebi mutlu olmak.hic bir emek bosa gitmiyor ELHAMDULILLAH,

sen kimsin pardon .neden topa tutayım daha iyisini bulamam demiş zaten severek değil onun beni sevdiği için evlendim demiş ona göre yorum yaptım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…