arkadaşım sne neyin kafasındasın bi git ya ben sıkıldımmı dedim aynı şeyi inşallah sende yaşarsın görürüm ozaman
ben cahil biri değilim 4 sene çalıştımda sıkıldım diye yorum yaptım mı kendini psikolog yada şubumu sanıyorsun
ama başarısızsın anlayamıyorsun lütfen kendi yorumlarını kendine sakla
Eşinizin hiç mi izin günü yok arkadaşım 15 günde bir olsada eger var ise söyle yapın önceden sinema biletleri al ve yemege gidin pc nin fişini çekin saklayın gerekirse biraz emri vaki yapın yani bebeginide annen falan varsa ona bırakırsın o yapmıyorsa siz deneyin bir hiçbirşey kaybetmessiniz
Bu konuyu konuştunuz mu hiç eşinizle??
Konuştuysanız size ne gibi cevaplar verdi??
benim komşum yok benim arkadaşım yok annem babam farklı illerde
kayananmgile bile gitmeyi düşdüm ama uzaklar kendi başıma yapa yalnız ooturuyorum
biraz zaman istiyorum sürekli uyku sürekli, bilgisayar ben dışarı çıkmak felan istemiyorum lanet olsun ben evimde oturup birşeyler konuşmak istiyorum
en azından bizim brilikte izledimiz tv kanalı bile yok bunu anlamanız imkansız
açıyor ntv sporu alıyor kucağına lap topu futbol oynuyor çıldırmak üzereyim
s
mantık evliliği yapıp sonrada sıkıldım demek saçma olur .sen bilerek aşkla evlenmiyorsun zaten ki .kendi adıma aşk duymadan birşey yapamam .aşksız evlilik olmaz .zaten severek evlendim demiyor ki daha iyisini bulamam diye evlenmiş .ya bulsaydı ne olucaktı daha iyisini ?bir kadında bir erkekte bunu hak etmiyor bence .eşim benle ilgilenmiyor diyor .sen birşeyler yaptın mı peki ilgilenmesi için .eve gelince şarkılarla karşıladın mı ?süslü püslü gezdin mi evde ?onun istediği yemekleri kendin sevmediğin halde yaptın mı ?bunları sormak lazım .erkeğin ilgisini çekmek öyle basit ki aslında .bir güler yüz bir emek ver .ama bunlar aşkla yapılan şeyler .zoraki yapılamaz.
türkçede mensubiyet bildiren -gil eki vardır.
Seni çok iyi anlıyorum. Benim eşim de böyle akşam gelir,yemek yeriz hop bilgisayara. Bende çalışıyorum yorgun oluyorum ama ona anlatacağım konuşacağım şeyler her zaman vardır. ama o sadece dinler ve bilgisayara dalar yorum yapmaz :)
Benimde ailem şehir dışında. Sadece iş yerinden arkadaşım var çevremde kimse yok başka. Ama artık ben şöyle bir yol buldum arkadaşım: O konuşmazsa bende konuşmuyorum. O tv izliyorsa alıyorum kitabımı okuyorum, yemek yapıyorum,evimle ilgileniyorum. Sonra o peşimde dolaşıyo napıyorsun diye :) sende bebişinle ilgilen, kendine bak, bırak ona bebişi çık bi kahve iç...
İnan ki insan çıldıracak gibi oluyor bazen biliyorum. Ama değiştiremezsin. İstersen naz yap istersen geç karşısına oyna ööyyle yüzüne bakar bu adamlar :)
halk ağzında konuşma dilinde var dil bilgisinde yok .genelde yöresel kullanılıyor .istanbulda kaynanamgil diyen birine rastlayamazsın mesela .
İstersen naz yap istersen geç karşısına oyna ööyyle yüzüne bakar bu adamlar :) güldm valla :)
pembepinar ,her zamanki gibi karsi tarafi topa tutmus ama dogru soyluyor,caba gostermek sart.ben esimcin neler yapmadim yillardir,tek sebebi mutlu olmak.hic bir emek bosa gitmiyor ELHAMDULILLAH,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?