yoo aramadım hep ayağıma geldi kısmetlerim .kimsenin peşinden koşmadım mesela .para meraklısı bir kadın olsam iş adamı bulurdum zaten .
benle derdi olanlar diye konu açayım ordan söyleyin istediklerinizi .konuya yazmayın artık bence .
benle derdi olanlar diye konu açayım ordan söyleyin istediklerinizi .konuya yazmayın artık bence .
keşke mune serbest kürsü diye konu açsada ordan söylesek sen konu açsanda duygularımı yeterince iyi ifade edemem
Benle derdi olanlar değil .Kışkırtıp banlattıklarımın bana karşı duyguları diye konu açsan daha iyi.
Zira kimsenin senle derdi yok kendini nimetten sayma
eşim le 1,5 yıldır evliyiz 4 aylık bebeğim var
arkadaşımdı evlendik
ben hayattan bıkmışken her şey üstüme geliyorken dedim nasıl olsa herkes aynı hepsi aynı bu beni gerçekte seviyor evleneyim
evliliğe çocuğa alışmak zor oldu tabi bir de okuyorum 3.sınıftayım aöf.
eşimle yaşantımız şu şekilde ;
pazartesi sabah 7de gidiyor akşam 8 de geliyor yemek hazır oluyor yiyor pc ye oturuyor bende çocuk felan derken 12 de uyuyoruz
salı gece işe gidecek oluyor öğlen 1 e 2 ye kadar uyuyor kalkıyor yemek yiyor sonra pc felan oyalanıyor 6da işe gidiyor
çarşamba sabah eve geliyor bir yatıyor öğlen 3 e 4 e kadar (arkadaşlar daha çok uyuyormuş kıymetini bilcekmişim )
akşama kadar öyle uğraşıyor pc felan çamaşır astıyorum haftada 1
perşembe sabah7 de gidiyor akşam 8 de geliyor
cuma gece gidiyor cumartesi pazarda aynı şekilde hiç izni yok
benim evliliğim bu !!!!! boşanmayı düşünüyorum ! bıktım bunaldım artıkk
en azından bir işim olana kadar sabredeyim diyorum ama 2 sene dayanacak gibi değil bıktım üzüntüden tüm dişlerim dökülme aşamasında bu gidişle bi işimde olmuyacak sağlıkdan eleneceğim
görüp napıcaz seni, yorumlarından kafanın içini görüyoruz zaten, gerçek hayatta bu kadar uzun konuşmazdım zaten seninle, arkadaş olmayı falan geç merhaba için bile efor harcamazdım inan, ama burda yorumlarına maruz kalıyoruz
yazma sende zorla yaz diyen mi var sana .ben birşey söyledim arkasındayım .kimsede umrumda değil açıkcası .ben düşündüğümü söyledim .nimetten seni saymıyorum asıl illa cevap yaz diyorsun bana .
hadi ya çok üzüldüm .burdada efor hercama o zaman .işine bak .
arkadaşlar bence artık yazmayalım çünkü arkadaşımız gitgide çirkinleşiyor
ama bu konuyla ilgili okuduğum yazıyı da buraya yazmadan geçemeyeceğim
kör bir insana rengi anlatmak ne kadar imkansızsa;
cahil bir insana laf anlatmak da o kadar imkansızdır
bugün işim sensin keyfimin kahyası ne zaman çık derse o zaman çıkıcam forumdan
Sen mi karar vereceksin yazıp yazmama öyleyse eğer ben de sana diyeceğim aynı şeyi Lütfen Yazma Pembepinar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?