Siz Olsaydınız Napardınız ?

benımde eşim 7 gun 12-13 saat calışıyordu ve cocugumuz var. banada basıyordu afakanlar ama hıc bosanmak aklıma bıle gelmedı.
ne alaka yahu? adam senın ve bebegın ıhtıyaclarını karsılamak ıcın çalışıyor. daha rahat bı işi olmasını o da ıster ama bulamıyor demekkı

adama aşık degılsın heralde, yazdıkalrından anlaşılan mantık evlılıgı yapmıssın. sımdı herseyı batıyor sana..

Evet Mune müdürüm,

Zeboş anlatmış durumumuzu,

Ciddi tahrik durumu var,birde ben arkadaşın her banında yanında 15 kişiyide götürdüğünü hatırlatmak isterim.

Herseferinde enaz 15 kişiyi tahrik edebilme potansiyeli var pembenin.

ben sürekli dr demiyorum ki hatırlatan sensin hep .doktor koca bulamadın içinde kaldı sanırım .

İşteeeeeeeeeeeeeeee :121:
Çabuk boşan, kuzenim doktor ve bekar, ''Doktor koca buldum'' pankartıyla pınar-gil'in caddebostandaki evinin önüne konuşlanalım

ayyy bu kadar olur laf arasında öyle dedin bizde üstüne geldik öyle mi
bilmem farkındamısın yorumlar asılı kalıyo sayfada isteyen baştan okur her yorumunu

ben sürekli dr demiyorum ki hatırlatan sensin hep .doktor koca bulamadın içinde kaldı sanırım .

ayy senin bilinçaltına işlemiş sanırım ne yazdığınıda unutuyon
hayır utanmasan hangi çantayı alayım konusuna bile benim kocam doktorla başlıcan ondan korkuyorum

Allah tan tek bu şekilde düşünen ben değilim
ayy işte sen bulmuşsun yaa halin ortada ben almıyım doktor koca

eski konularına da biliyoruz neden evlendiğin ortada

şu köylü muhabbeti beni gerdiği için yaZmadan edemedim. o beğenmediğin köylüler zamanında çin de kültür devrimi yaptılar. üretim yapan, emek veren insanları küçümsemek ne zamandan beri meşrulaştı böyle ? sebze - meyve yeme, bakliyat tüketme ne de olsa köylü işi madem beğenmiyorsun pembepınar. bir de beyaz Türk eklemişsin evlere şenlik olmuş iyice. bu ne elitistlik burjuvazi hayranlığı böyle. hiçkimseyi umursamıyorsan sürekli dokor olduğunu dile getirdiğin eşinin de emekçi olduğunu unutma.

hey Allahım sabahtan beri sinirim nasıl bozulduysa dilime şarkı dolandı durup durup başlıyorum Muratgilin damından hoplayamadıııııııııım diye

Buraya bir cok kisi derdini anlatmak icin yaziyor.. Böyle yorumlar bazen sert karsilaniyor..

Ayrica köylü gibi dedin..Yani köylü olmak kücümsenecek birsey degil ki.. Türkiyenin en lüks semtinde de büyüsen.. Bir yakinin kesin köylü cikar..

Baskalarini kücümsemen , asagilaman sinir bozuyor.... Belki reel hayatta böyle bir insan degilsin, bunu nerden bilebiliriz ki.. yazdiklarini göndermeden önce bir kez daha oku...

sende bütün yorumlarına pınar ve doktor eşi diye başlıyorsun ama .o ne olucak peki ?takmışsın doktorda doktor .bence var birşeyler altında çok belli .içinde kalmış vah vah yazık .

tamam köylüler gibi dedim gil kelimesini genelde köyden gelmiş insanlar kullanır .köylü demek aşağılama değil ki ayrıca .

arkadaşlar canlar şimdi MuneGİL gelecek sonra üzülcez hep beraber

nolur bırakın,devam etmeyin..

köylüyü aşağılayan,kenidine beyaz türk diyen,konuyu mahveden bir insana neyi anlatıyorsunuz?

Senin psikolojin inan tez konusu.

Kişi de kendinden bilirmiş işi ayrıca sen çok aradın herhalde DOKTOR kocayı

yoo aramadım hep ayağıma geldi kısmetlerim .kimsenin peşinden koşmadım mesela .para meraklısı bir kadın olsam iş adamı bulurdum zaten .

arkadaşlar canlar şimdi MuneGİL gelecek sonra üzülcez hep beraber

nolur bırakın,devam etmeyin..

köylüyü aşağılayan,kenidine beyaz türk diyen,konuyu mahveden bir insana neyi anlatıyorsunuz?

Sinemaya gideceğim, inan kadiş saatini kaçıracağım, neyse gidip Evim SensinGİL'i izleyeyim, banlanırsak sabaha birkaç gün sonra görüşmek üzere
Hazımlı, iyi, dürüst insanlar seviyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…