mune abla,
bizlere ceza vermeden önce ağır tahrik, hakaret, kışkırtan kelimeler, nefsi müdafa v.b. gibi şeyleri göz önünde bulundurursan, bir de iyi hal
indirimi yaparsan, bi de çok sevilen köylü üyeleer olduğumuzu göz önünde bulundurursan mutlu oluruz
arz ederim sayın yargıç
ben sürekli dr demiyorum ki hatırlatan sensin hep .doktor koca bulamadın içinde kaldı sanırım .
sumuz arkadaş ,benim uslubumda birşey yok .kadına eşini sevmiyorsun dedim diye parladı bana .kaynanamgil mi ne dedi .bende öyle denmez dedim laf arasında .sonra parladı herkes .
bu kadar kişi dediğin hep aynı kişiler ayrıca .bak bakalım yorumlarımı beğenen kaç kişi var .
ben sürekli dr demiyorum ki hatırlatan sensin hep .doktor koca bulamadın içinde kaldı sanırım .
sumuz arkadaş ,benim uslubumda birşey yok .kadına eşini sevmiyorsun dedim diye parladı bana .kaynanamgil mi ne dedi .bende öyle denmez dedim laf arasında .sonra parladı herkes .
bu kadar kişi dediğin hep aynı kişiler ayrıca .bak bakalım yorumlarımı beğenen kaç kişi var .
hey Allahım sabahtan beri sinirim nasıl bozulduysa dilime şarkı dolandı durup durup başlıyorum Muratgilin damından hoplayamadıııııııııım diye
ayy senin bilinçaltına işlemiş sanırım ne yazdığınıda unutuyon
hayır utanmasan hangi çantayı alayım konusuna bile benim kocam doktorla başlıcan ondan korkuyorum
Allah tan tek bu şekilde düşünen ben değilim
ayy işte sen bulmuşsun yaa halin ortada ben almıyım doktor koca
eski konularına da biliyoruz neden evlendiğin ortada
Buraya bir cok kisi derdini anlatmak icin yaziyor.. Böyle yorumlar bazen sert karsilaniyor..
Ayrica köylü gibi dedin..Yani köylü olmak kücümsenecek birsey degil ki.. Türkiyenin en lüks semtinde de büyüsen.. Bir yakinin kesin köylü cikar..
Baskalarini kücümsemen , asagilaman sinir bozuyor.... Belki reel hayatta böyle bir insan degilsin, bunu nerden bilebiliriz ki.. yazdiklarini göndermeden önce bir kez daha oku...
sende bütün yorumlarına pınar ve doktor eşi diye başlıyorsun ama .o ne olucak peki ?takmışsın doktorda doktor .bence var birşeyler altında çok belli .içinde kalmış vah vah yazık .
Senin psikolojin inan tez konusu.
Kişi de kendinden bilirmiş işi ayrıca sen çok aradın herhalde DOKTOR kocayı
tamam köylüler gibi dedim gil kelimesini genelde köyden gelmiş insanlar kullanır .köylü demek aşağılama değil ki ayrıca .
arkadaşlar canlar şimdi MuneGİL gelecek sonra üzülcez hep beraber
nolur bırakın,devam etmeyin..
köylüyü aşağılayan,kenidine beyaz türk diyen,konuyu mahveden bir insana neyi anlatıyorsunuz?
vahlancak biri varsa o da sensin pembegil üzgünüm
tamam köylüler gibi dedim gil kelimesini genelde köyden gelmiş insanlar kullanır .köylü demek aşağılama değil ki ayrıca .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?