- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Ali Ağaoğlu olsa bile, bir doktor değil...Bunun acısı ömrünce yeter sana
Hangi anlamda? :44:
istanbulda malikanemde oturup jinekolog seçerken bu değil, bu hiçç değil, bu pınarın kocası hiç olmaz diyip acımı hafifletcem napim
Polemiği başlatan köylüleri küçümseyen arkadaş "beyaz türkler -gil eki kullanmaz" dedi...
Yani yaptığı yanlışa bir de burjuvaziyi karıştırdı sanırsam. Kısaca kendini soylu takımına mensup görüp köylüleri küçümsüyor, sınıf ayrımı yapıyor.
çokda umrumdaydın .
her yerde yazıyorsun siz ev hanımısınız ben şunu bunu alıyorum diye .bu konuyada sıkıştırdı arkadaş .hayatında birşey görmemiş bir insanın üç kuruş kazanınca havalanması bu oluyor sanırım .komik .
beyaz türkün anlamını bilmeyenler .beyaz yakalı demek değil arkadaşım .googledan bak .ne demekmiş .
kaynanamgil değil kayıvalidemler .önce kendi yanlışlarını düzelt hayatta .anlayışlı ol .sen sıcak davranırsan eşinde karşlılık verir eminim .
istanbulda malikanemde oturup jinekolog seçerken bu değil, bu hiçç değil, bu pınarın kocası hiç olmaz diyip acımı hafifletcem napim
Polemiği başlatan köylüleri küçümseyen arkadaş "beyaz türkler -gil eki kullanmaz" dedi...
Yani yaptığı yanlışa bir de burjuvaziyi karıştırdı sanırsam. Kısaca kendini soylu takımına mensup görüp köylüleri küçümsüyor, sınıf ayrımı yapıyor.
gil ekini kullanan hiçbi doktora gitmem artıkhayır yaa bulması çok basit konuş "eşimgil" dedi mi anla pınarın eşi o :26:
Kıskanma karşiiiiiiiiiiiiim, doktor kocan yok diye
Kıskanma karşiiiiiiiiiiiiim, doktor kocan yok diye
Önemli olan uslup pembepanter
belki karsidaki insana fikrini anlatmak isteyebilirsin, ama bunun yolu bu sekilde asla degildir.
Bu kadar kisi mesajina cevap yaziyorsa bir düsünmelisin. Sende kendi yanlislarini görüp düzeltmelisin. Bu ise hatalarini kabul etmekle baslayabilirsin...
yok yaa doktor da olsa bütün büyüsü gitti
gilli konuşuyormuş eşi duymadın mı
ona ben koca mı derim
bu kadında taktı doktora ya
senin yüzünden oldu pembegil yaa
her konuda benim kocam doktor diyince psikolojimizi bozdun
sumuz arkadaş ,benim uslubumda birşey yok .kadına eşini sevmiyorsun dedim diye parladı bana .kaynanamgil mi ne dedi .bende öyle denmez dedim laf arasında .sonra parladı herkes .
bu kadar kişi dediğin hep aynı kişiler ayrıca .bak bakalım yorumlarımı beğenen kaç kişi var .
sınıf ayrımı değil asla .benim herkese saygım var .ama benim yöremde böyle konuşulur diyerek yalan yanlış konuşmaktan bahsettim .hala ısrarla doğru olduğunu savunuyor bazı arkadaşlar .kesinlikle kullanılmayan bir ek artık günümüzde .ben onu demek istedim .ailemden böyle gördüm diyerek gelişmeye direnen kesim iiçin söyledim tabi anlayana .
sumuz arkadaş ,benim uslubumda birşey yok .kadına eşini sevmiyorsun dedim diye parladı bana .kaynanamgil mi ne dedi .bende öyle denmez dedim laf arasında .sonra parladı herkes .
bu kadar kişi dediğin hep aynı kişiler ayrıca .bak bakalım yorumlarımı beğenen kaç kişi var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?