Evet sevgili kk; yanlış mı düşünüyorum siz söyleyin bana. Mesele şu: 30'unu geçen,bekar bir kaynim var. Yaşı niye söyledim çünkü bu yaşına kadar çalışmaya yanaşmamış,abilerden,babadan aldığı harçlıklarla gezen biri. Kv artık evlendirmek istiyor,görüştüğü biride var. Geçen buna beyaz eşya alındı,kp arada bize laf dokundurarak nasıl odeyecegini falan anlatıyor,gerçi son zamanlarda hep laf dokundurmaya başladılar ya,en sevmediğim şey. Diyeceksen bir şey açık açık söyle işte..
Bize gelince maddi olarak zor zamanlar geçirdik ve daha yeni düzenliyoruz,ama ödemeniz gereken 3 yıllık bir kredimiz var,eşimin maaşının yarısı krediye gidiyor. Olaya geliyorum,bugün bütün ailenin olduğu ortamda,eşim diyorki 2 ay sonra beyaz eşyaların parası için aylık babama para vereceğim,abimde bizim verdigimizin yarısını versin dedi,diğer kardeşine soruyor;o ev alacağım için veremem dedi. Tabi bana soran eden yok. Hoş sorsada ben verme demem bunu biliyor. Ama beni neden yok saydı,önceden böyle düşünüyorum dese amenna. Eve gelince neden bundan haberim yok dedim sadece,tartıştık gibi oldu. Bana hak etmediğim bir kaç şey dedi. Şimdi size soruyorum ben haksız mıyım? Bu eşini yok sayma değil mi? Yorumlarınızı bekliyorum( vermesine değil,benden habersiz kendi kendine sıkıntılı olduğumuz zamanda böyle karar almasına kızgınım)