Öylemi dersinizAbartıyorsunboşanmayacaksanız da böyle oyunlara girmeyin, bunlar sadece evliliği yıpratır..
Kesinlikle evetÖylemi dersiniz
Ama yeğeni doğalı 3 ay oldu yani bunlar üstüste olmadığıSizi kıskandırmak için yapıyor gibi geldi bana. Çünkü bu kadar sorun yaşamışken ve de sizin soracağınızı bile bile kalkıp bir de whatsapp durumuna "çok özlediğim halde sarılamadığım insanlar var mesela bu herşeyden kötü" yazması garip yani.
Ama bunlar üstüste olmadı ki beni denesinYeğenini fotoğrafını paylaşıp ismiyle Zeynepimm yazması normal şartlarda çok çok normal ama öncesinde ismin kime ait olduğunu öğrendiğiniz için tepki vermişsinz ama bebeğin ismi Zeynepse yapıcak bişey yok..onun dışında öyle abisine dönüp gülüp eski sevgilimin ismi filan çok saçma yani. Eşim öyle bir şey söylese sinirden delirirdim kesinlikle gaz vermek olarak algılama canım ama öyle düşünüyorum kendim adına. Ve sonrasında durumunda öyle şeyler paylaşması filan bilemedim şimdi. Ama bu eşi deneme yöntemleri çok tehlikeli ya yine de sen bilirsin
Ama yeğeni doğalı 3 ay oldu yani bunlar üstüste olmadığı
Hayır canım senin eşini denemek istemenden bahsediyorumTmm
Ama bunlar üstüste olmadı ki beni denesin
Şimdi arasam telefonda içimi dökemem akşamı bekliyorumBen peşpeşe oldu sandım. O zaman sorun kendisine, durumu kime yazmış.
Öyle şüpheyle de yaşanılmıyor kiSonuçlarına katlanabilecek, kaldırabilecekseniz buyurun deneyin.. Ama burada öyle oyunlara girip, sonucu karşısında arafta kalan, sonucu kaldıramayan, ama ayrılamayanda konular çok okudum.. Dediğim gibi kendinize gerçekten güveniyorsanız yapın..
Şimdi arasam telefonda içimi dökemem akşamı bekliyorum
Vay be bu kadar plan CIA de yok. Adam tutup dövdürünMerhaba kızlar bugünlerde eşimden nedense şüphelenmeye başladım neden durduk yere diyeceksiniz siz şöyle anlatayım eltim doğum yaptı ve kızına isim arıyordu Zeynep nasıl ye sordu bize eşim de espriyle karışık Zeynep güzel abisine bakarak eski sevgilimin adı dedi gülümseyerek. bunu duydum ve yalnız kalınca baya tartıştım onunla. Neyse onu atlattık şimdi instagramında yeğeni zeynepin fotosunu paylaşıp zeynebimm yazmış onu görünce sinirlendim bağırdım hemen değiştir dedim ufacık bebeği mi kıskandın diyor bide. Fotoyu kaldırma o kelimeyi değiştir dedm neyse onu sildi falan başka bişey yazdı. Bugün WhatsApp durumunda şöyle yazmış " çok özlediğim halde sarılamadığım insanlar var mesela bu herşeyden kötü" yazmışşş. Bişey yazmak istemediğim. Plan yapmak istiyorum bişey varsa elime koz geçsin istiyorum. Diyorum ki Arkadaşıma söyleyeyim onunla mesajlaşsın bi yaklaşmaya çalışsın diyorum bakalım bizimkinin tepkisi ne olacak kızlar elin ayağım titriyor ne yapmalıyım sizce ortada bişey varmı abartıyor muyum. Lütfen abartıyorsun deyin bana
Yeğeninin fotoğrafına Zeynebim yazması sinirlenilecek bir durum değil inanın ki. Siz hassas olduğunuz için tepki göstermişsiniz sadece.Merhaba kızlar bugünlerde eşimden nedense şüphelenmeye başladım neden durduk yere diyeceksiniz siz şöyle anlatayım eltim doğum yaptı ve kızına isim arıyordu Zeynep nasıl ye sordu bize eşim de espriyle karışık Zeynep güzel abisine bakarak eski sevgilimin adı dedi gülümseyerek. bunu duydum ve yalnız kalınca baya tartıştım onunla. Neyse onu atlattık şimdi instagramında yeğeni zeynepin fotosunu paylaşıp zeynebimm yazmış onu görünce sinirlendim bağırdım hemen değiştir dedim ufacık bebeği mi kıskandın diyor bide. Fotoyu kaldırma o kelimeyi değiştir dedm neyse onu sildi falan başka bişey yazdı. Bugün WhatsApp durumunda şöyle yazmış " çok özlediğim halde sarılamadığım insanlar var mesela bu herşeyden kötü" yazmışşş. Bişey yazmak istemediğim. Plan yapmak istiyorum bişey varsa elime koz geçsin istiyorum. Diyorum ki Arkadaşıma söyleyeyim onunla mesajlaşsın bi yaklaşmaya çalışsın diyorum bakalım bizimkinin tepkisi ne olacak kızlar elin ayağım titriyor ne yapmalıyım sizce ortada bişey varmı abartıyor muyum. Lütfen abartıyorsun deyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?