Merhaba kızlar bugünlerde eşimden nedense şüphelenmeye başladım neden durduk yere diyeceksiniz siz şöyle anlatayım eltim doğum yaptı ve kızına isim arıyordu Zeynep nasıl ye sordu bize eşim de espriyle karışık Zeynep güzel abisine bakarak eski sevgilimin adı dedi gülümseyerek. bunu duydum ve yalnız kalınca baya tartıştım onunla. Neyse onu atlattık şimdi instagramında yeğeni zeynepin fotosunu paylaşıp zeynebimm yazmış onu görünce sinirlendim bağırdım hemen değiştir dedim ufacık bebeği mi kıskandın diyor bide. Fotoyu kaldırma o kelimeyi değiştir dedm neyse onu sildi falan başka bişey yazdı. Bugün WhatsApp durumunda şöyle yazmış " çok özlediğim halde sarılamadığım insanlar var mesela bu herşeyden kötü" yazmışşş. Bişey yazmak istemediğim. Plan yapmak istiyorum bişey varsa elime koz geçsin istiyorum. Diyorum ki Arkadaşıma söyleyeyim onunla mesajlaşsın bi yaklaşmaya çalışsın diyorum bakalım bizimkinin tepkisi ne olacak kızlar elin ayağım titriyor ne yapmalıyım sizce ortada bişey varmı abartıyor muyum. Lütfen abartıyorsun deyin bana