Sizce aklında varmı biri

Bence abartmıosunuz.Sakin kalın ve arastırın ıyıce

Arkadaşınaza mesaj attırmanız hiç hoş bir hareket değil evli bir bayana ben yakıştıramadım.Eğer sonuç kötü bir şekilde olursa bu durumla nasıl başa çıkacaksınız o saatten sonra? Eşinizin yaptığı şaka gereksiz olmuş olan sadece bu abartmayın.Ancak son paylaştığı biraz garip uzaktan gözlemleyin kimseyi karıştımayın

Dün sordum gözleri doldu bişey demedi konuyu kapat dedi. Whatsap mesajları baktım arkadaşı da sormuş o durumu hayırdır falan demiş, eşimde babamı abimi özledim daha ne olsun demiş.

Herkese eski sevgilisinin ismini söylemese güzel olurmuş. Hem de "güzel isim eski sevgilimin adı" demesi abes olmuş.
Bu kadar sevgili muhabbetinden sonra Zeynep'im yazsa ben de sinir olurdum.
Açıkcası evli erkeklerin böyle özledim çok temalı mesajlarını pek hayra alamet bulmuyorum.
Hele de yanlış anlama çekilebilecek, herkesin göreceği şekilde yazmak karısını sevmiyor, başkasını düşünüyor mesajı veriyor. Küçük düşürücü

ilişkinize arkadas akraba ana baba katmayın. bır şüphenız varsa kendınız halledın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…