Sizce aklında varmı biri

İşte bende bunu öğrenmek istiyorum yani evli barklı adamsın aşk sözleriyle senin ne işin var.. 2 sene önce abisi ve babasını kaybetmişti acaba onlara yazmış olabilir mi diyeeee kendimi teselli ediyorum

arkadaşına mesaj attırmak gibi şeyler yapma. kendi haline bırak bence.

İşte bende bunu öğrenmek istiyorum yani evli barklı adamsın aşk sözleriyle senin ne işin var.. 2 sene önce abisi ve babasını kaybetmişti acaba onlara yazmış olabilir mi diyeeee kendimi teselli ediyorum
Sorsan eminim ki sadece bir söz der.
Tabii düşündüğün gibi de olabilir. Şimdilik sadece gözlemle.

Olabilir yani wahtsaba sizin göreceğinizi bile bile, başka biri için özlem dolu sozler paylaşmaz herhalde

İnanın burdaki aldatma konularını okuyorum sonra bu anlattıklarım aklıma geliyor falan psikolojim bozuluyor neden benimkide yapmadın ki diyorum bazen.

Ben whatsapı mı kaldırdım sınavıma çalışmak için
Olsun yine de direk süphelenicek birsey değil bu, herşeye bir anlam yüklememek lazım, yazdiklarınızda suphe uyandıracak birşey göremedim ben

Olsun yine de direk süphelenicek birsey değil bu, herşeye bir anlam yüklememek lazım, yazdiklarınızda suphe uyandıracak birşey göremedim ben
Öylemi neyse rakatladım biraz bu aldatma konusunda çok hassasım da ben size sorayım dedm (

Yazdığı söz sanırım bir filmden alıntı,şimdi baktım siz de bir bakın da,bana abartıyorsunuz gibi geldi.
Büyük ihtimalle hastanede dalgasına demiş.Yeğen ile ilgili yaptığınız şeyse çok ama çok saçma,yeğeninin adı Zeynep ise ne yazsın oraya,herhalde adını yazacak ?

Ama yeğeni şuanda 2 3 aylık neden durduk yere dün onu yazdı bugün whatsapta durum yaptı

Bence konuda takılınacak tek nokta sizin yanınızda "zeynep güzel, eski sevgilimin ismi" demesi.. Bunu da çözdüğünüze göre problem yok bence.. Aklında biri olan adam sizin göreceğinizi,duyacağınızı bile bile aklındaki kişinin ismini sağda solda ilan etmez emin olun Eşiniz bence biraz densiz o kadar. Whatsap cümlesini de babası ve abisi için yazmıştır bence, ya da sizi sinir etmeye çalışıyo

Zakkumun bir şarkısı vardı.
“Kendisi bile bilmiyor ama
Hatırlatsın diye seni bana
Gözleri pek andırmasa da
İsmini verdim küçük kızıma”
Neyse efendim abartıyorsunuz eşiniz düşüncesizlik etmiş sadece. Kıskandırmak içinde yaptığını düşünmüyorum. Sözü de sormayın arkadaşınızla falan da denemeyin. Sadece gözlemde kalın.

Ewet güzel tespit densizdir biraz valla. Ne olacak ne bitecek diye düşünmeden pat diye söyleyebiliyor aklından geçeni huylu huyundan vazgeçmez işte

Sessızce izlemeye al esini canim ama ızlediğini çaktırma. Bır halt yıyorsa Allah onu senın kucağına getirip pat diye düşürüyor merak etme. Gizlı kalmıyor böyle şeyler yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…