- Konu Sahibi kalbimdurur
-
kızlar şimdi ne yapmam gerek eşimle gidip konuşayım mı yoksa kafayı yiyecem yaaaa konuşmaya nasıl başlayayım ki bana herşeyi dökülsünnnn
bende bu seneryoyu yazdımmm ama işte insan konduramıyo yaaaaaa offffff aynen aynen hast olayı yalan büyük yalannnnn
kızlaar eşimle konuştum karşıma aldım neden yalan söyledin dedim yalan değil dedi aliyle ist birçok alışveriş yaptık hast ismi ver dedim ben ne bileyim dedi hast ismi aç aliye sor dedi....sorularıma cevap vermedi ve aldattığımı düşünüyorsan arayayım babanı ben kızını aldattım gel al kızını diyeyim dedi!!!aldattıma inanıyormusun dedi inanmıyorum ama bana cevap vermiyorsun dedim aldattığıma inanmıyorsan konuyu kapat dedi....ben kızlarla uğraşamam dedi herkes benm üstüme geliyor dedi işine geliyorsa dedi istemiyorsan çek git dedi biri gelir biri gider bu böyledir dedi.....
yani eşim bana göre hiç hast yatmadı bana 2 gün boyunca telefonlarını açmadı 3. Gün akşam üzeri açtı ist. Da biletleri erteledim geç gitcez falan dedi sonra aradığı gün ali erken gitti falan..lafı geçiştirdi yani ortada yalan var ...bana göre eşim hiç hast. Yatmadı alinin aklına uyup 3 gün gezip dolaştılar belkide aldattı beni 3 gün bir adam eşinin telefonlarını neden açmaz...
ya ben seni gaza getirmek istmem ama bu isin hesabını vermeden ben ona rahat uyku uyutmam
teker teker anlatıcak
en son görustugunuz andan itibaren
ispat edecek
aynı seyi karısı yapsa ne olurdu, o nedenle kesin haklısın
kızlaar eşimle konuştum karşıma aldım neden yalan söyledin dedim yalan değil dedi aliyle ist birçok alışveriş yaptık hast ismi ver dedim ben ne bileyim dedi hast ismi aç aliye sor dedi....sorularıma cevap vermedi ve aldattığımı düşünüyorsan arayayım babanı ben kızını aldattım gel al kızını diyeyim dedi!!!aldattıma inanıyormusun dedi inanmıyorum ama bana cevap vermiyorsun dedim aldattığıma inanmıyorsan konuyu kapat dedi....ben kızlarla uğraşamam dedi herkes benm üstüme geliyor dedi işine geliyorsa dedi istemiyorsan çek git dedi biri gelir biri gider bu böyledir dedi.....
sımdı senın durum aşağı tukursen saka yukarı tukursem bıyık. esını kaybetmekten korkuyorsan ve gerceklerı duymaya hazırsan pesıne dusss. ben gerceklerle yuzlesecek kadar guclu değildım. cunku gerceklerı oğrendığımde onu terk edecektım ve ben onsuzz yapamamm sende gerceklerı kaldırabıleceksen pesıne dussss canımm ve tahmın edıorum kı bır gecelık kacamak olmus onun kı bunuda goz ardı etmee. bırıne guvenmekk cooook zor ama alısmaya calısmalısın suphelerın hep olacak bundan sonraa ya gene yaparsa dııyeceksınn
sana brsey dıyeyımmı erkek yaptım dmezz ınkar eder ve bu senı daha coook uzecekkk benımkı hep ınkar ettı amaelımde kanıtlaar vardı gene ınkar ettı en cokk bu delırttı benıııı yaptım demezz canımm
simdi erkekler eger hasta olurlarsa hastalanmaya yuz tutmuslarsa mutlaka esini yada kim varsa yakin gordugu heleki hastaneye yatacaksa mutlaka ararlar...cunku nazlanacaktir onun hasta oldugunu bilmeni isteyecektir..taki cabuk gel diyene kadarda sirnasacaktir..simdi bu ali dedigin adamla bir dumen cevirmisler..esofman niye alinmis onuda anlamadim eger esin aldatmissa esofmani yoktuda hava olsun diye gidip adidasmi aldi kadinlara gostermek icin..burasi bir muamma ama bence kacamak yapmis olabilir bosver ustune gitme ama kiz tabiki en dogal hakkin kendini kotu hissetsin..bu tip durumlarda en iyi oc erkekge aldirilacak en pahali hediyeyle olculur eger istedigin birseyi hic sana sessiz sedasiz alirsa anlaki bir vukaati var..cunku cogu erkek bir halti karistirmadigi surece karisina alacagi pahali hediyeye hemen evet demez once bir miziklanir...
bızımkı benı aldattı bn soru sordukca bırseylr oğranmek ıstedıkce aılesını ustume saldı. benı dısladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?