Sizce aldatıldım mı???

ya ben seni gaza getirmek istmem ama bu isin hesabını vermeden ben ona rahat uyku uyutmam
teker teker anlatıcak
en son görustugunuz andan itibaren
ispat edecek
aynı seyi karısı yapsa ne olurdu, o nedenle kesin haklısın

sımdı senın durum aşağı tukursen saka yukarı tukursem bıyık. esını kaybetmekten korkuyorsan ve gerceklerı duymaya hazırsan pesıne dusss. ben gerceklerle yuzlesecek kadar guclu değildım. cunku gerceklerı oğrendığımde onu terk edecektım ve ben onsuzz yapamamm sende gerceklerı kaldırabıleceksen pesıne dussss canımm ve tahmın edıorum kı bır gecelık kacamak olmus onun kı bunuda goz ardı etmee. bırıne guvenmekk cooook zor ama alısmaya calısmalısın suphelerın hep olacak bundan sonraa ya gene yaparsa dııyeceksınn

kızlar şimdi ne yapmam gerek eşimle gidip konuşayım mı yoksa kafayı yiyecem yaaaa konuşmaya nasıl başlayayım ki bana herşeyi dökülsünnnn

sana brsey dıyeyımmı erkek yaptım dmezz ınkar eder ve bu senı daha coook uzecekkk benımkı hep ınkar ettı amaelımde kanıtlaar vardı gene ınkar ettı en cokk bu delırttı benıııı yaptım demezz canımm

bende bu seneryoyu yazdımmm ama işte insan konduramıyo yaaaaaa offffff aynen aynen hast olayı yalan büyük yalannnnn

güçlü olun lütfen..size siz lazımsınız..şimdi ağlamak sızlanmak versaysın etmek yok..konuşmakta çözüm değil hangi erkek itiraf ederki bunu..araştırmaya başlayın bence.ali denen kişiyle başlayabilirsiniz işe veya hastane kayıtlarından ..

1 gecelik ya uzun süreli ..
Ne fark eder ki ?
Sonuç değişmez ,aldatan aldatmıştır.
Canım bak .. eşin daha önce 2 evlilik yapmış eski konularında bunları yazmışsın.
Sen 3. eşiymişsin ve aranızda yaş farkı da var.Eşine güveninin olması gayet normal.
Ali abi dediğin kişinin ne olduğu ortada.
Hastanede yattıysa hastanenin adı verecek sana eşin, sen de gidip hastane kayıtlarına bakacaksın.
Eğer veremiyorsa altında bir sorun var demektir.
Eşofman alabilir doğru bunda hiç bir şey yok ama şayet hastanede yattıysa. Yatmadıysa eşofmanı otelde kalmak için almıştır.
Sonucuna katlanmayı göze alıyorsan diye bir şey yok..Gideceksin her şeyi göze alıp öğreneceksin.
Eğer aldattıysa da burnundan fitil fitil getireceksin.
Çok kızdım eşine şimdi , kendinden kaç yaş küçük biriyle evlensin ,ailesine hizmet ettirsin,
Kız kardeşi tarafından hor görülsün..Yok böyle bir şey..
İnşallah kötü bir şey çıkmaz altından..

ama gene uzulen sen olacaksınnn. herseyı oğrendığınde ıkı yol cıkacak ya bu adamı cekeceksın bole yada sılıp atacaksın hayatındannn

kızlaar eşimle konuştum karşıma aldım neden yalan söyledin dedim yalan değil dedi aliyle ist birçok alışveriş yaptık hast ismi ver dedim ben ne bileyim dedi hast ismi aç aliye sor dedi....sorularıma cevap vermedi ve aldattığımı düşünüyorsan arayayım babanı ben kızını aldattım gel al kızını diyeyim dedi!!!aldattıma inanıyormusun dedi inanmıyorum ama bana cevap vermiyorsun dedim aldattığıma inanmıyorsan konuyu kapat dedi....ben kızlarla uğraşamam dedi herkes benm üstüme geliyor dedi işine geliyorsa dedi istemiyorsan çek git dedi biri gelir biri gider bu böyledir dedi.....

kac yasındasın ? calısıyormusun ?

canım alıye sorsan alı de ınkar edecek oda sana yalan soylecek kalkkıp alıye sorma bozacının sahıdı sıracı. senı bu sekılde konusarak ıkna etmeye calısıyor ve senı ıyı tanıyor esınnn rabbım sabır vbersın cumlemızeee erkeklerın dıbıne kırbıt suyuyla yakacaksınn

sen durumu gayet net anlamışsın zaten

ispat istiyosan,eşinin o günlerdeki tel kayıtlarına bak
bir de ödemelerini kredi kartı vs ile yapıyosa kart extrelerini incele
illa ki delil bulursun

bu arada hastanede yattığına dair herhangi bir ödeme dekontu vs var mı
ara hastaneyi kaydı var mı sor falan

kocana sormadan bu araştırmaları yap
adam itiraf edecek değil illa ki reddecek

ya ben seni gaza getirmek istmem ama bu isin hesabını vermeden ben ona rahat uyku uyutmam
teker teker anlatıcak
en son görustugunuz andan itibaren
ispat edecek
aynı seyi karısı yapsa ne olurdu, o nedenle kesin haklısın

ben duyacağımı duydum zaten ne yapcam bilmiyorumm üstüne gitsem bağırıp çağırcak kırıp dökecek ailesini çağırcak sesiz kaldım odama geçtim ağlıyorum hiçbirşey düşünemiyorummm

yavuz hırsız ev sahibini basarmış hesabı

bende çok güçsüzüm okadar çok şey yaşadımki ve bana en acı gelen de babam haklı çıktı....ençok buna ağlıyorummmtek gecelik olması benm için bişey ifade etmez ha uzun süreli ha tek gecelik sonuç aldatma...ama ispatı yokk elimdeee

aynen inkar edip duruyor zaten ispat etmiyor yaa bu adam beni umuramıyor ki hesaba almıyor sadece çook pişmanımm hemde çookk

simdi erkekler eger hasta olurlarsa hastalanmaya yuz tutmuslarsa mutlaka esini yada kim varsa yakin gordugu heleki hastaneye yatacaksa mutlaka ararlar...cunku nazlanacaktir onun hasta oldugunu bilmeni isteyecektir..taki cabuk gel diyene kadarda sirnasacaktir..simdi bu ali dedigin adamla bir dumen cevirmisler..esofman niye alinmis onuda anlamadim eger esin aldatmissa esofmani yoktuda hava olsun diye gidip adidasmi aldi kadinlara gostermek icin..burasi bir muamma ama bence kacamak yapmis olabilir bosver ustune gitme ama kiz tabiki en dogal hakkin kendini kotu hissetsin..bu tip durumlarda en iyi oc erkekge aldirilacak en pahali hediyeyle olculur eger istedigin birseyi hic sana sessiz sedasiz alirsa anlaki bir vukaati var..cunku cogu erkek bir halti karistirmadigi surece karisina alacagi pahali hediyeye hemen evet demez once bir miziklanir...

ya ben yalnıs mı anlıyorum yoksa arkadas aldatmıs evet ama sen pahalı bir hediye aldır is tatlıya bağlansın mı diyor
değer mi biciyosunuz kendinize inanın anlamadım

ya aman her erkekte ayni seyleri soyluyor bu forumdada..cagir babani alsin seni bu ne laftir ya babasi zaten bayiliyordu sana vermeye..ne guzel babasinin evine yolluyorlar valla hemen ilk laflari bu oluyor..alana kadar kizlari kedi gibi peslerinde geziyorlar aldiktan sonrada yok oyle yok boyle...

canini sikma bosver biraz araniz duzelsin ince ince yedir laflari ona..yazdiklarina gore aldatmamista olabilir..yani hani yemege gitmis falan filan yapmis olabilir ama dusuncem cok ileride bir durum yok..yuvani bozmana degmez..bence usteleme artik sessiz kal tam hersey durulmusken baska yerden vur..ona okadar iyi davranki yaptiklarinda bogulsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…