Sizce aldatıldım mı???

okadar kötüyüm ki böyle bir durum da eşimin ilk kez yalanını yakalıyorummm bende onu böyle şeyler yapmaz derdim ne kadar da güvenirdimmm bana inat uğruna yaptıysa beni hiç tanımamış benm inadım daha kötüdür öyle bir intikamm alırım kiii erkek olduğuna utanırrr bunun planlarını sizlerle yaparız zamanı gelince şu aldatılma bir ispatlansınnn peki nasıl ispat edebilirim arkadaşlar öneri verin neolur....

Ortada bir yalan var gibi
ev dagitilmamis vs vs

ama bunlar gerekce olamaz

fevri davranmayin biraz daha takip edin
elbet varsa bir sey cikar ortaya...

çok fevri davranmadım ama o işi şakaya vurmaya çalıştı ben bana ispat etmeyene kadar konuşma benmle dedim...fevri davranmadan nasıl ispat ettircem bennnnnnnnn

Anladığım kadarıyla ali abin tlfonu açtığında eşinin kriz geçirip evi dağıttığını söylemiş. Sen eve geldiğinde de evde böyle bir durum yokmuş aksine çerez tabakları bulmuşsun. Ali abinin tlfonda söylediklerini eşine söyledin mi peki? Eve geldiğinde de karşılaştığın durumu. Şöyle düşünüyorum hiç kimse sinir krizi geçirdiği bir anda hastaneye kendini zor atıyorsa hastanede kaldığı süre içerisinde tlfonunu açamayacak kadar kötüyse evi de toplayamaz dolayısıyla çöpleri de atamaz? Birşeyler dönüyor ortada belli Ali abinizi eşinizden uzak tutun derim.

.............................

Son düzenleme:
ben benımıkının benı aldattığını oğrenen yakalaayana kadar benı gezdırmezz habıre bağırır asağılardı. aldattığını oğrendım her aksam dısarı cıkardı yemklere cıkdıkkk benımle duzgun konusmaya basladııı dusun artıkkk

sordum ev dağınık falan değildi dedimmm ali toplamış dedi yani herşey bie kulp buluyorrrrrr yaaaaaaaa ben bu erkeklerden artık nefrettt ediyorum ben eşim için neler yaptım yaaaaaaa o bana ne yaptı

hangi hastanede yattığıyla işe başlamak lazım heralde
ordan hastane kayıtlarına ulasabilirsin su hastanız cıktı mı gibi
ama iste ben de aynı hatalrı yapıyorum suphelendiğini belli etmeden ön arastırmayı iyi yapmak lazım
şimdi ne sorsan inkar edecek
ayrıca sinir krizi geciren adam iki gün hastanede niye yatsın
bu islere yakın oldugum icin soyluyorum sakinlestirici verilir eve gönderilir genelde

yaa onları biliyorum erkekler öyle yapar psikolojik olarak ama eşim yaptıysa da 5 aydan sonra tek biryere gitmedi hep benimle gitti işinede birlikte gidiyoruz ben yardımcı oluyorum yaptıysa da gecelik birşey yaptı bana göre...ama ben bunu da hazmedemmmmmmm

eşimde şeker olduğu için yatrdılar dedi ama hast yatmadığı koca bir yalannn yaa bir adam yattıysa karıcım al raporlarım der yattığım has ismi de burda der isim verir yok adam da ses yok gitmicem yanına işte akşam annesi gil gelecek onların yanına da gitmicemm odam da uyuyacammmmm

büyük bi tartışma...
telefonlar açılmıyor... veee eve gelince tablet bilgisayar hediye ediliyor... :44:

evde herşey kırılmış deniliyor ama eve gelince herşeyin yerli yerinde olduğu anlaşıyor.. :44:

hastanede yatılıyor fakat hastanenin adı dahil bilinmiyor... ayrıca işlemleri yaptırdıysa o kağıtlar nerede.. :44:

bunların hepsi birer şüphe..
ve işin içinde şüpheler varsa sonrasında iyi birşeyler çıkma ihtimali çok düşük

bu işin peşine düş güzelce araştır derim... hastane olayından başlasan daha kısa sürede sonuca ulaşırsın sanırım

kızlar şimdi ne yapmam gerek eşimle gidip konuşayım mı yoksa kafayı yiyecem yaaaa konuşmaya nasıl başlayayım ki bana herşeyi dökülsünnnn

bende öyle düşünüyorum içeri gitcem şimdi ve hast olayından başlayacağım neden yalan söylediiğini soracağım...ellerim titriyor ya aldatıldıysam diyee off nasıl kaldırcam ben bunu ailemde yanımda değil tek başımayımmmmm

dogru soyluyosun
hesap vermesi lazım da niye soylemiyor ki
heralde hastane meselesi yalan gibi
o baslı basına bi sorun zaten ne demek yani
o iki günde ne yaptıgını nasıl ögrenecksin işte o karısık
ah bu erkekler ya

3 gun cevap vermedi mi? siz flort doneminizde degilsiniz cani isteyince acsin istemeyince acmasin. Hmm esinin sana durup dururkende tablet almasi ilgincmis. Esofman olayi direkt olarak aldatmayla bagli olmaz, ama basit birseyden neden yalan soylemis dusundurucu tabii. Yani erkek milleti bi kac gun cevap dahi vermiyor telefonlarina hastanede yattim diye yalan soyluyor ve sana hediye aliyor. Boyle dusunmekte hakli olabilirsin belkide.

o 2 günde ne yaptığını öğrenmeye gerek yok 35 yaşındaki bir adam eşine söylediklerini erkek gibi ispat edemiyorsa kesin aldatma vardır bilirsiniz kendileri haklı olsalar kaynanalar gibi dilleri uzarrrrr

yaa diyorum ya alt tarafı eşortman nerden aldıysan söyle hast yattım diyo ispat edemiyo ve tablet alıyo ne bu yaaa kesin yalan varsa bi erkekte altından karıkız çıkıyorrrrrr

konuyu ilk okuduğumda ne alaka dedim ama daha sonraki msjdaki açıklamanızı görünce net olarak anladım.benim aklıma şu geldi..eşiniz sizin ulaşamadığınız zaman zarfında başka biyerde kalmış ve yeni bir eşofman alma ihtiyacı duymulş.yaz ayındayız eerkek erkeğe kalsa don atlet yatma durumu var ama demekki kalablık bi ortam kısa tatil yada bayanlı bir ortam olmalıki eşofman takımına ihtiyac duymuş..sizin içinizi deşmek istemem ama aklıma gelen klasik erkek senaryosunu yazdım ..allah yardımcınız olsun.konuşmak işe yaramaz sanmıyorum çok iyi araştırın bence..

bende bu seneryoyu yazdımmm ama işte insan konduramıyo yaaaaaa offffff aynen aynen hast olayı yalan büyük yalannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…