Sizce aldatıldım mı???

eski konularımı okudun mu cnm bilmiyorum ama ben eşimle 3 yıl önce 3 ocakta flört etmeye başladık ve onun elini tutup gözlerine baktım seni herşeyinle kabul ediyorum neyle gelirsn gel karşıma seninle herşeye varım tek birşeyle gelme aldatmayla....bunu kaldıramam dedim ve biter dedim benim affım yoktur dedimmmmm....ben ondan pahalı hediyeler istemedim ki hiç yeri geldi en güzel günümüzü evde film izleyerek geçirdik yeri geldi kuru bir çiçeğe razı geldim asla al demedim....

ya ben yalnıs mı anlıyorum yoksa arkadas aldatmıs evet ama sen pahalı bir hediye aldır is tatlıya bağlansın mı diyor
değer mi biciyosunuz kendinize inanın anlamadım

hayir canim ne deger bicmesi bu sadece deneme yoksa almasin tabi herkesin ailesinin bir geliri var sadece istedigi seyi aninda aliyorsa yani hic tereddutsuz almaya yelteniyorsa var bir vukaat var dedim..

sadece suphelerini dogrulamak icin yoksa al tatliya baglansin olayi degil..kaldiki keske baglansa kocasida yapmamis olsa yoksa kimsenin bosanmasini istemem..bunu birakip iyisinimi alacak...

Ben bu yazıdan,hiçbir aldatma hissi almadım açık söylemek gerekirse ama;kimi erkekler ne yazık ki ufak gördükleri yalanları söylemek konusunda rahatsızlık duymuyorlar.Bence o tartıştığınız maddi konuda sizi bir şekilde ikna etmek ya da dediğinin aksi yapıldığı için huzursuz etmek amacıyla açmamıştır 2 gün telefonları.Yani aldatan adam,48 saat telefonu eline alamaz diye birşey yok,bu bir belirti değildir.Asıl aldatan adam tuvaletten arar yine arar ki karısı anlamasın durumu.Kendinizi üzmeyin derim ben,bence aldatma durumu yok.Moral bozukluğunuz eşinizin mantıklı açıklamalarıyla düzelir umarım...

Son düzenleme:

azönce ki yediğim laflardan sonra mı iyi davranmak...babamı en başta dinlemedimmm çok pişmanımmmm çokkkk... ne olursa olsun bana anlatsın doğruyu söylesin yaa yalan değil.....doğruyu ben haketmedimm kızlar geçmiş konularımı okursanız haketmediğimi daha iyi anlarsınız...artık sabrım kalamdı ki...

O 2 günün telefon kayıtlarını çıkartıp,numaraları sorgulatmak o ispatı getirir mi acaba,ama ben aldatmış gibi hissetmedim nedense.

aliyi aramadım zaten ne arayacam dediğin giibi bozacının sahidi sıracı...erkek gibi kendini ispat edemedi benm gözümde zaten eksildi...erkeklerden nefret ediyorummmm

BU işte bısey var çok uzulerek soyluorum ...

1.si bır erkek hastalanırsa hemen esini annesini vs arar

2.si hastanede yatmak 3 gun tel açamayacagı anlamına gelmez amleyat mı oldu nedır yanı ? hıc mı hastaneye yatmadk salak var sankı karsında

3.sü neden hastanede yatmıs saglık sorunu neymıs 3 gun bı hastanın hastanede tutulması oyle kolay ve gecıstırlcek bıey deildir.

4.sü yorumları okudum bırı gider biri gelirin lafının bilinç altına inersek 'bu adamın egosu tavan yapmıs kendıne guveni gelmiş bıraz kaba olucak ama biyerleri kalkmış ' pekı neden kalkmıs bu kadar guven nerden gelıo ?.

üzgünüm ama benım dusuncelrım bunlar bılıorum buyuk ıhtımalle yapmıcaksınız ama babanızın evine gidip bıraz burnu surttsun

ne kadar zor bısey yaa ALLAH bildiği gibi yapsın bunları .

yani onceki konularina bakmadim mutlaka hakli oldugun yerlerin vardir..ama burada sen kararini verdin bizden onaymi bekliyorsun her turlu konuya acikmisin ben onu anlayamadim..benim yazdigim seyler sende farkli bir bakis acisi yaratabilir..tamam ailen istememis olabilir ama sen icinde sevgiyi bitirmissen zaten durma..sana bu saatten sonra kimse sevgi yukleyemez ama seviyorsanda bir durul dusun umarim en mantikli karari verirsin

yanlis anlasilmissan ozur dilerim amacim kirmak degil sadece durumu farkli degerlendirmekti..

eski konularımı okuudugun için beni bu diyeceğimle iyi anlarsın bunlar beni ailecek kullanıyorlar hizmetçi gibi...başka bişey yok canım eşime ispat et diyorum adamın bi tarafında değil..üstüne üstlük babanı arayayım gelsin seni alsın diyor ne demek bu?hastanenin ismini bilsem araştırcam ama bilmiyorum ki zaten üstüne düşmeyeceğim karar vereceğim sadece...eşimde dedi az önce seninle mi uğraşacam toplan git babanın evine diye biri gider biri gelir dedi....çok kötüyüm babamı ailemi dinlemediğim için...şimdi nasıl geriye dönerim nasıl ararım onları nasıl yaaprım bilmiyorum...

Önceki açtığınız ailem mi eşim mi konusunu okudum ve çok üzüldüm.Bir arkadaşımın sevdiği adam da 2 evlilik yapmıştı,arkadaşım çok seviyordu ve hiç unutmam babası Ona şu cümleyi kurmuştu:''Bak kızım,bu adamın 2 sabıkası var,3. sabıkası da sen olma...''Bu söz arkadaşımın beynine bir tokat gibi inmişti ve ayrılmıştı.Yaşadıklarınıza çok üzüldüm gerçekten.Yani böyle bir geçmişe ve aileye rağmen bir de aldatmak eyleminde bulunduysa,yazıklar olsun bu adama.Ama ben yine de aldatmış gibi hissetmiyorum neden bilmiyorum ama

yukarda bıyerde esınıze çok ıyı davranın demssınz ... ?

ne alaka ya nıe daha ıyı davrancak ? bumu sizin kadına verdıgınız deger gözununzde biçtiğiniz profil

aldatmamıs olabılır bole bı ıhtımal var evet ama bu kadının karısına gecıpte biri gider biri gelir diemez nerde saygı sevgi ?
bunu dıyen adama yedırırım o lafı . ne demek ıyı davranmak .

saygı saygı bıraz kadınlar kendıne deger verse adamlar bole yapamaz.

eve hiçbir dökümanla gelemdi kiii sorduğumda hepsi alide demişti...kredi kartı kullanmıyor..aliyi arasam o da yalan konuşcak iyice cinnete sarcam ben..

canım tamam şuan zaten delil olmadığı için aldattı diyemiyoruz hepimiz...ama parçaları birleştirince eşimde ispat etmeyince sonuç aldatmaya bağlanıyor..ben o an başka şehirdeydim bir adam karısının telefonlarını nasıl açmaz yaa bişey mi oldu başına bişey mi geldi diye merakta mı etmez...bana ispat etmeyene kadar bunun sonucu belli içimde hep şüphe kalacak...

seninle aynı fikirdeyim ama gidersem cnm burnunu sürtmem bu iş biter... dedğin gibi kendine güveni gelmiş o da neden biliyorum bu hafta annesi yüklü mallarını satıyor ellerine 2 tirilyona yakın para geçecek o yüzden bi yerleri kalkmış diye düşünüyorum tavırları bu yüzden bence...ben onun yokluğuna varlığına katlandım ama o fazla paranın kokusunu duyunca biri gider biri gelir dedi..allahım büyük yaa yapacağını yapar inşl.....

yanlış anlamadım canım ben burdaki kimseyi asla yanlış anlamam istediğiniz düşünceleri yazabilirsiniz...sevgimden biliyor musunuz eskisi kadar emin değilim!!!çok sevdim çok fedakarlık yaptım çok yıprandım çok ezildim eşim ve ailesi yüzünden kendi ailemle bile aram açıldı eşim için kendi aileme bile resti çektim şimdi çok pişmanımm anlıyorum ki plan yaptı bana ailemle arama buzlar koydu ki sahipsiz olayım istedikleri muameleyi yapsınlar öylede oldu şimdi babam amcalarım arkamda olsaydı dili böyle olmazdı çünkü ailemden çekiniyordu şimdi daha iyi anlıyorumm o kadar aptalmışım ki...şimdi ne yapacağımı bilmiyorum

aynı cümleyi babam da bana kurmuştu bu adamdan sana koca olacağını bilsem önüne bütün servetimi sereceğim demişti hemde ağlayarak...hiç unutmuyorum...bu adamdan bana koca olmaz canım 2 evlilik bitirmiş ben 3.yüm tabi rahatça der biri gider biri gelir diye...aldatmadıysa bile neden yalan söylüyor?

ozaman canım 4. maddede yazdgm sey aldatmanın buyk bı etkısıdr dıcektım ama çok paradan dolayıda olabılır bu oyuzden senın aldatma olasılıgı dusuor ınsallahta aldatmamıştr ozaman gerıye tek sorun sana yaptıgı saygısızlık .

bunuda kolayca aşabılırsınız inşallah

şu aşamada yapacağım bişey yok... ama aklıma bişey geldi akşam kaynanamlar çay içmeye gelecek şimdi eşim hast yattıysa ki hala yattım diyor annesi gille otururken konuyu açsam mı acaba yada nasıl açayım???sonuçta hast yattıysa ailesi biliyordur kesin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…