- Konu Sahibi kalbimdurur
-
simdi erkekler eger hasta olurlarsa hastalanmaya yuz tutmuslarsa mutlaka esini yada kim varsa yakin gordugu heleki hastaneye yatacaksa mutlaka ararlar...cunku nazlanacaktir onun hasta oldugunu bilmeni isteyecektir..taki cabuk gel diyene kadarda sirnasacaktir..simdi bu ali dedigin adamla bir dumen cevirmisler..esofman niye alinmis onuda anlamadim eger esin aldatmissa esofmani yoktuda hava olsun diye gidip adidasmi aldi kadinlara gostermek icin..burasi bir muamma ama bence kacamak yapmis olabilir bosver ustune gitme ama kiz tabiki en dogal hakkin kendini kotu hissetsin..bu tip durumlarda en iyi oc erkekge aldirilacak en pahali hediyeyle olculur eger istedigin birseyi hic sana sessiz sedasiz alirsa anlaki bir vukaati var..cunku cogu erkek bir halti karistirmadigi surece karisina alacagi pahali hediyeye hemen evet demez once bir miziklanir...
ya ben yalnıs mı anlıyorum yoksa arkadas aldatmıs evet ama sen pahalı bir hediye aldır is tatlıya bağlansın mı diyor
değer mi biciyosunuz kendinize inanın anlamadım
kendi defolsun gitsin, ahlaksız ya
karına hesap vermiycn de kime vericen
evet duyacagını duymussun
ya aman her erkekte ayni seyleri soyluyor bu forumdada..cagir babani alsin seni bu ne laftir ya babasi zaten bayiliyordu sana vermeye..ne guzel babasinin evine yolluyorlar valla hemen ilk laflari bu oluyor..alana kadar kizlari kedi gibi peslerinde geziyorlar aldiktan sonrada yok oyle yok boyle...
canini sikma bosver biraz araniz duzelsin ince ince yedir laflari ona..yazdiklarina gore aldatmamista olabilir..yani hani yemege gitmis falan filan yapmis olabilir ama dusuncem cok ileride bir durum yok..yuvani bozmana degmez..bence usteleme artik sessiz kal tam hersey durulmusken baska yerden vur..ona okadar iyi davranki yaptiklarinda bogulsun..
O 2 günün telefon kayıtlarını çıkartıp,numaraları sorgulatmak o ispatı getirir mi acaba,ama ben aldatmış gibi hissetmedim nedense.bende çok güçsüzüm okadar çok şey yaşadımki ve bana en acı gelen de babam haklı çıktı....ençok buna ağlıyorummmtek gecelik olması benm için bişey ifade etmez ha uzun süreli ha tek gecelik sonuç aldatma...ama ispatı yokk elimdeee
kac yasındasın ? calısıyormusun ?
canım alıye sorsan alı de ınkar edecek oda sana yalan soylecek kalkkıp alıye sorma bozacının sahıdı sıracı. senı bu sekılde konusarak ıkna etmeye calısıyor ve senı ıyı tanıyor esınnn rabbım sabır vbersın cumlemızeee erkeklerın dıbıne kırbıt suyuyla yakacaksınn
azönce ki yediğim laflardan sonra mı iyi davranmak...babamı en başta dinlemedimmm çok pişmanımmmm çokkkk... ne olursa olsun bana anlatsın doğruyu söylesin yaa yalan değil.....doğruyu ben haketmedimm kızlar geçmiş konularımı okursanız haketmediğimi daha iyi anlarsınız...artık sabrım kalamdı ki...
1 gecelik ya uzun süreli ..
Ne fark eder ki ?
Sonuç değişmez ,aldatan aldatmıştır.
Canım bak .. eşin daha önce 2 evlilik yapmış eski konularında bunları yazmışsın.
Sen 3. eşiymişsin ve aranızda yaş farkı da var.Eşine güveninin olması gayet normal.
Ali abi dediğin kişinin ne olduğu ortada.
Hastanede yattıysa hastanenin adı verecek sana eşin, sen de gidip hastane kayıtlarına bakacaksın.
Eğer veremiyorsa altında bir sorun var demektir.
Eşofman alabilir doğru bunda hiç bir şey yok ama şayet hastanede yattıysa. Yatmadıysa eşofmanı otelde kalmak için almıştır.
Sonucuna katlanmayı göze alıyorsan diye bir şey yok..Gideceksin her şeyi göze alıp öğreneceksin.
Eğer aldattıysa da burnundan fitil fitil getireceksin.
Çok kızdım eşine şimdi , kendinden kaç yaş küçük biriyle evlensin ,ailesine hizmet ettirsin,
Kız kardeşi tarafından hor görülsün..Yok böyle bir şey..
İnşallah kötü bir şey çıkmaz altından..
Önceki açtığınız ailem mi eşim mi konusunu okudum ve çok üzüldüm.Bir arkadaşımın sevdiği adam da 2 evlilik yapmıştı,arkadaşım çok seviyordu ve hiç unutmam babası Ona şu cümleyi kurmuştu:''Bak kızım,bu adamın 2 sabıkası var,3. sabıkası da sen olma...''Bu söz arkadaşımın beynine bir tokat gibi inmişti ve ayrılmıştı.Yaşadıklarınıza çok üzüldüm gerçekten.Yani böyle bir geçmişe ve aileye rağmen bir de aldatmak eyleminde bulunduysa,yazıklar olsun bu adama.Ama ben yine de aldatmış gibi hissetmiyorum neden bilmiyorum amaeski konularımı okudun mu cnm bilmiyorum ama ben eşimle 3 yıl önce 3 ocakta flört etmeye başladık ve onun elini tutup gözlerine baktım seni herşeyinle kabul ediyorum neyle gelirsn gel karşıma seninle herşeye varım tek birşeyle gelme aldatmayla....bunu kaldıramam dedim ve biter dedim benim affım yoktur dedimmmmm....ben ondan pahalı hediyeler istemedim ki hiç yeri geldi en güzel günümüzü evde film izleyerek geçirdik yeri geldi kuru bir çiçeğe razı geldim asla al demedim....
hayir canim ne deger bicmesi bu sadece deneme yoksa almasin tabi herkesin ailesinin bir geliri var sadece istedigi seyi aninda aliyorsa yani hic tereddutsuz almaya yelteniyorsa var bir vukaat var dedim..
sadece suphelerini dogrulamak icin yoksa al tatliya baglansin olayi degil..kaldiki keske baglansa kocasida yapmamis olsa yoksa kimsenin bosanmasini istemem..bunu birakip iyisinimi alacak...
sen durumu gayet net anlamışsın zaten
ispat istiyosan,eşinin o günlerdeki tel kayıtlarına bak
bir de ödemelerini kredi kartı vs ile yapıyosa kart extrelerini incele
illa ki delil bulursun
bu arada hastanede yattığına dair herhangi bir ödeme dekontu vs var mı
ara hastaneyi kaydı var mı sor falan
kocana sormadan bu araştırmaları yap
adam itiraf edecek değil illa ki reddecek
Ben bu yazıdan,hiçbir aldatma hissi almadım açık söylemek gerekirse ama;kimi erkekler ne yazık ki ufak gördükleri yalanları söylemek konusunda rahatsızlık duymuyorlar.Bence o tartıştığınız maddi konuda sizi bir şekilde ikna etmek ya da dediğinin aksi yapıldığı için huzursuz etmek amacıyla açmamıştır 2 gün telefonları.Yani aldatan adam,48 saat telefonu eline alamaz diye birşey yok,bu bir belirti değildir.Asıl aldatan adam tuvaletten arar yine arar ki karısı anlamasın durumu.Kendinizi üzmeyin derim ben,bence aldatma durumu yok.Moral bozukluğunuz eşinizin mantıklı açıklamalarıyla düzelir umarım...
BU işte bısey var çok uzulerek soyluorum ...
1.si bır erkek hastalanırsa hemen esini annesini vs arar
2.si hastanede yatmak 3 gun tel açamayacagı anlamına gelmez amleyat mı oldu nedır yanı ? hıc mı hastaneye yatmadk salak var sankı karsında
3.sü neden hastanede yatmıs saglık sorunu neymıs 3 gun bı hastanın hastanede tutulması oyle kolay ve gecıstırlcek bıey deildir.
4.sü yorumları okudum bırı gider biri gelirin lafının bilinç altına inersek 'bu adamın egosu tavan yapmıs kendıne guveni gelmiş bıraz kaba olucak ama biyerleri kalkmış ' pekı neden kalkmıs bu kadar guven nerden gelıo ?.
üzgünüm ama benım dusuncelrım bunlar bılıorum buyuk ıhtımalle yapmıcaksınız ama babanızın evine gidip bıraz burnu surttsun
ne kadar zor bısey yaa ALLAH bildiği gibi yapsın bunları .
yani onceki konularina bakmadim mutlaka hakli oldugun yerlerin vardir..ama burada sen kararini verdin bizden onaymi bekliyorsun her turlu konuya acikmisin ben onu anlayamadim..benim yazdigim seyler sende farkli bir bakis acisi yaratabilir..tamam ailen istememis olabilir ama sen icinde sevgiyi bitirmissen zaten durma..sana bu saatten sonra kimse sevgi yukleyemez ama seviyorsanda bir durul dusun umarim en mantikli karari verirsin
yanlis anlasilmissan ozur dilerim amacim kirmak degil sadece durumu farkli degerlendirmekti..
Önceki açtığınız ailem mi eşim mi konusunu okudum ve çok üzüldüm.Bir arkadaşımın sevdiği adam da 2 evlilik yapmıştı,arkadaşım çok seviyordu ve hiç unutmam babası Ona şu cümleyi kurmuştu:''Bak kızım,bu adamın 2 sabıkası var,3. sabıkası da sen olma...''Bu söz arkadaşımın beynine bir tokat gibi inmişti ve ayrılmıştı.Yaşadıklarınıza çok üzüldüm gerçekten.Yani böyle bir geçmişe ve aileye rağmen bir de aldatmak eyleminde bulunduysa,yazıklar olsun bu adama.Ama ben yine de aldatmış gibi hissetmiyorum neden bilmiyorum ama
seninle aynı fikirdeyim ama gidersem cnm burnunu sürtmem bu iş biter... dedğin gibi kendine güveni gelmiş o da neden biliyorum bu hafta annesi yüklü mallarını satıyor ellerine 2 tirilyona yakın para geçecek o yüzden bi yerleri kalkmış diye düşünüyorum tavırları bu yüzden bence...ben onun yokluğuna varlığına katlandım ama o fazla paranın kokusunu duyunca biri gider biri gelir dedi..allahım büyük yaa yapacağını yapar inşl.....
ozaman canım 4. maddede yazdgm sey aldatmanın buyk bı etkısıdr dıcektım ama çok paradan dolayıda olabılır bu oyuzden senın aldatma olasılıgı dusuor ınsallahta aldatmamıştr ozaman gerıye tek sorun sana yaptıgı saygısızlık .
bunuda kolayca aşabılırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?