gercekten severek evlenmış olupta gercekten huzurlumusunuz
annem her zaman gorusup evlenenlerın mutlu olamıycagını cunku bırbırlerınden mutlaka bırseyler gızledıgını soyler
maşallah ne güzel yaa... Rabbim herkese mutlu huzurlu yuva nasıb etsincanım senin için hayırlısı ne ise o olsun öncelikle bende kendimden biraz örnek verebilirim annem eşimi ilk tanıdığı zamanlar sevmemişti benim onunla oluşum veya ilerde evlenecek olursam mutlu olamayacağımı söyledi durdu hep....ben ve eşim uzun süren bir flört dönemi geçirdik hatta bu dönemde aynı evi paylaştığımız bir yılımız bile oldu o zamanlarda bile annem benim mutluluğumu gördüğü halde dahi hep birşeyler bulur hep olmaz yaşanmaz sonu evlilik olmaz dedi ve annem dahil çevremizdeki herkess sürekli olarak sorun yarattı aileler arkadaş çevremizdeki insanlar biz bu sorunlar sonunda baya yıpranıp ayrıldık evimizi boşalttık sekiz ay kadarda görüşmedik her nasıl oldu ise bir yerde karşılaştık ve karşılaşmamız hayatımızda yepyeni bir sayfa açtııı gene önümüze çıkan onca engellere rağmen biz her sıkıntıyı yendik üstesinden geldik ve sonunda evlendikkk ve çok ama çok mutlu huzurlu bir yuvamız
varallahım herkesede böylesini nasip etsinnn ve şimdi annem ve eşim çok ama çok iyi anlaşıyorlar yanyana geldiklerinde bazen annemin öz evladı eşimmiş gibi geliyor desem abarmış olmam.... eşimle bazı düşüncelerimizin çok zıt olmasına rağmen biz her zaman orta yolu bulabiliyoruz her şey kadında ve erkekte bitiyor saygıda sevgide şahısların birbirine olan güvenlerinde ve özverilerinde bitiyor....dilerim herşey gönlünce olur :1hug:
maşallah ne güzel yaa... Rabbim herkese mutlu huzurlu yuva nasıb etsinboyle orneklere o kadar ıhtıyacım var ki.. teşekkür ederim...
herşeyden önce sevgi önemli ama daha önde geleni saygı
bu ikisi varsa sorun olmaz hayatta
ama önce SAYGI
rica ederim canım eminim daha bir çok arkadaşımızında vardır buna benzer bir evililik yolculuğuuu allah herkeseee huzurlu mutlu sevgi saygı neşe dolu yuva nasip etsinnnn opuyorumnanaktan
aşk uğruna evlilik yaparsan o aşk ömür booyu sürmediği için bir zamandan sonra isyanlara başlarsın "yeterrrrrrrrrrrrr" diye
mantık evlilikleri aşk evliliklerinden daha iyi güzel gider...daha uzun ömürlüdür
evlilik aşkın mezarı derler...
bir yerden sonra aşk bitiyor .
hem aşkı hem mantığı aynı kişide bulmuşsan ne güzel... ama sadece aşk sana istediğin mutluluğu vermez
canım annen haklı yada hatalı diyememem ama benim eşim benden 5 yaş büyük 1.5 sene arkadaşlık yaptık 1.5 yıl nişanlı kaldık 1.5 yıllıkda evliyim (fazla uyumlu oldu rakamlar) Allaha şükür çok iyi aramız çokda iyi anlaşıyorduk ama biz gerek kendimiz gerekse ailemiz hakkında üzülebileceğimiz yada bilmemiz gerekenleri iyi yada kötü olsun konuştuk.sevgi çok önemli hayatı paylaşmak için ama saygı ve anlayışda çok önemli birlikte bişeyler yapabileceğin yaşlandığında yanında olmasını isteyeceğin insanla hayatını birleştirmek çok önemli bence.
birde benim anladığım iki aile arasında bazı fikir ayrılıkları var her zaman birbirinizi destekleyebilmeniz gerekiyor
severek evlendim çok mutlulyum.. ama gözü kapalı sevmek değildi benim... mantığıma hayatıma uygun birini sevdim.. çatışma yaşamıyoruz. bu yüzden mutluyum hemdee çok.
mantık evliliği.. sevmediğim bir adamla 4 4lük oluyor mantğım diye aynı yastığa baş koyamam. yaptığı herşey gözüme batar. ona ve ailesine çok içimden gleerek değer veremem. sadece saygı duyup izleyici olurmuşum gibime geliyor.
zamana bırak canım.. erkek arkadasın işini hayatını yoluna koysun sende okulunu bitirip işini bul.. sonra senin gözlerinin içini kim güldürebiliyor ise seni kim mutlu ediyorsa zaten ailende destekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?