sizce cok mu kiloluyum kafayi yiycem

Aslında fazla değil ama tabiki 57 kilo daha fit durabilir, 6 kilo neki, lahana çorbası diyeti ve Spor bunun üstesinden çok az bir süre sonra gelir

benim hamile kalmadan önceki kilomdasınız, aynı boydayız.
ve evet 63kg bu boya göre biraz fazla.
rahatsız oluyorsan spor ve diyetle verirsin, emzirmiyorsan daha rahat verirsin hem de.
ayrıca 86 dan 63 e iyi düşmüşsün tebrikler.

Çok güzel anlatmissiniz 50 dememn sebebi 50 nin üzerine çıktığımda yanlarm göbeğim acayip çıkıyo o yüzden bnm ideal kilo 50

İlk defa duydum bunu
Toz sekerden bi parca atilabilir kasigin ucuyla.. Tadini degistirmiyo bile..
Kesme şeker zaten katkili,jelatin var,domuz mu sigir mi belirsiz..
Bir de bi gidayi komple kesmek de dogru degil bence.. Seker, tuz, ekmek gibi temel seyler, bi rahatsizlik durumu yoksa az da olsa tuketilmeli diye dusunuyorum..

Diyetisyene gidince anladım ki bizler diyeti yanlış anlıyoruz. Çünkü diyet yaparken hiç yemek yemedigim kadar çok yiyerek 14kilo verdim. Günde6 kere yedim. Kahvaltı yumurta süt bir dilim tam buğday ekmeği peynir. Ara öğün yoğurt yada bitki çayı öğlen bir büyük but salata bir dilim ekmek ara öğün 2 galeta yada yarimdan biraz az simit ayran. Akşam 6 kaşık dolu dolu sebze bir dilim ekmek yada çorba bir kase yoğurt. Ara öğün bir meyve kapanış. Okadar doyuyor dum ki sonraki ogunu yemek istemiyor dum ama yemek zorundasın yoksa yeme atağı çıkıyor karşına. Her seferinde kesin kilo aldım diye gidip2 buçuk kilo2 si yağdan verip 0 spor ile zayıfladım. Ac kalarak yada sadece sebze salata yiyerek kilo veremezsiniz. Hamburger de yedim mantı da döner de kebap ta ama dengelemeyi ogrendim.

Beyaz şeker gıda olarak bile geçmiyor neredeyse diyetisyene göre . şeker zaten tüm besinler de var. Bir patlıcan kesme seker kadar şeker iceriyor mesela. Meyveler de öyle. Ekemek ile kesinlikle yiyilmeli. Ama çorba iciyor ise o öğün ekmek yememeli. Ve ekmek tam buğday veya çavdar olmalı dönüşümlü de yenebilir. Vücut su tutarsa yağdan kilo vermek mümkün değil yada o su yağ bağlar bu yüzden tuzun mümkün olduğu kadar az olması gerek. Damak tadı çok ilginç değişiyor. Mesela bana artık kola çok lezzetsiz. 3Ü bir arada aynı şekilde. Bana tuzlu gelen yemeğe herkes tuz atıyor. Ve bu2 hafta rutin şekilde bi yönde beslenince kendiliginden oluşuyor.

Zaten benim de bahsettigim sey bu.. Salt, tek basina seker tuz ekmek tuketilsin demiyorum.. Bunlarin oldugu besinlere bile yanasmayanlar var.. Az da olsa alinmali; ister bi sebze ister meyve ister baska bi gida araciligiyla..

Zaten benim de bahsettigim sey bu.. Salt, tek basina seker tuz ekmek tuketilsin demiyorum.. Bunlarin oldugu besinlere bile yanasmayanlar var.. Az da olsa alinmali; ister bi sebze ister meyve ister baska bi gida araciligiyla..
Aynen ışte pazartesi başlayıp salı biten diyetlerin nedenide hep bu. Mesela bigün doktora gittim kafam yerde ben yarım lahmacun yedim dedim. Ohh afiyet olsun ama niye okadar az yedin. Öğlen yemeği 2 lahmacun yiyebilirsin dedi. yedigin şeyin keyfini çıkar ki diyet yapmak azap olmasın. Ye lahmacununu ertesi gün iki öğün sebze ye dengele. Haburger ye ama kola patates kızartması ve sosları yeme. Al yanina bir ayran salata ye. Bazen tv de ünlüler çıkar derdi ya herşeyi yiye yiye zayıfladım hadi canım derdim. Gerçekten olayın özü bu.

Vücut yapısına göre çok değişiyor bunun cevabı. Kilonuz çok değil. Yürüyüşle verirsiniz insaallah. Sağlıklı olduktan sonra gerisi kolay.

"Babaannem gibi görünüyorsun " cümlesi uzmeli sizi aslında. Boşverin onu bunu , eşinizin bu dediği hem çok kırıcı hem de çok hadsizce.
Konuşun, üzerinde durun.

Emzirmiyorum kizim 1 yasindayken emzirmeyi biraktim sonrasinda ayirmak zor olur diye 63 kiloya dusene kadar da hic diyet vs yapmadim kendiliginden ama cok sıkı bir vucudum vardi dogumdan once hala sıkı oldugumu soyluyorlar ama eskisi kadar degil.tabiki sadece gobek ve basenlerimden sikayetciyim hemde cokk simit seklini aldi karin bolgem kiyafetten cok.gozukmuyor ama ben biliyorum goruyorum ve rahatsiz oluyorum kardesim spora gidiyo ondan bir kac hareket ogrendim onlari uygulacagim yarindan itibaren yogurt kurunede basladim bu gece bakalim

Gerçekten akşam yemeği yememek çok etkili :)
Bende başladım 2 hafta oldu ben kilo veremedim ama şişkinlik gitti gobek bolgemden inceldigimi hissediyorum
Ve bariz belli
Sabah 1 poğaça öğlen yemek ekmeksiz pilav yok akşam 2 ayran kuruyemiş (leblebi ceviz fındık azar azar ) yarım saat 40dk spor
Niye kiloma yansimiyor sizce

Dipnot bende çok uyuyorum (

Çok güzel anlatmissiniz 50 dememn sebebi 50 nin üzerine çıktığımda yanlarm göbeğim acayip çıkıyo o yüzden bnm ideal kilo 50
O zaman bir yandan da kaslarını güçlendirmeye bak derim canım, hem metabolizman da hızlanır çok daha rahat kilo verir ve korursun. Çünkü daha o kiloda yanlar çıkıyorsa yağ dokun fazla kas dokun az olabilir. Hafif ağırlık kaldırmak kadında zararlı olmaz öyle çirkin kasa neden olmaz ama biraz toparlar, metabolizmayı hızlandırır, tavsiye ederim. Çünkü ben o kiloda gerçekten çok hasta gibi olmuştum, herkes yalvara yakara kilo aldırdı bana. Benim de kaslar çok zayıf değildir ama o zaman kaslar bile erimişti spor yapmadığımdan, belki de benimki abartıdır bilmiyorum, sen istersen emin olmak için bir yerde yağ kas ölçümü yaptır

Akşama ekmeksiz sebze ekle derim canım. Etli yemek yiyorsan aynen öğlen yemeye devam et, kuruyemişi ayranı ara öğüne çek, akşam tercihen yağsız yoğurtla çok az yağda ya da yağsız pişmiş mevsim sebzelerinden dönüşümlü ye. Salataların sindirimi zordur bu yüzden akşam değil de öğlen yemeğin yanında yiyebilirsin. Menünü ne kadar çeşitlendirirsen vücudun o kadar kendini korumaya almaz. Bu şekilde daha da hızlanır metabolizman. Bir de aralara yeşil çay serpiştir ya da en azından spordan sonra. Ayrıca meyve hiç mi yemiyorsun. Öğlene ya da sabaha ekleyebilirsin, meyve lifleri metabolizma dostudur unutma. Ne kadar dengeli yersen ilerideki olası iştah patlamalarını o kadar engellemiş olursun.
Uyuman iyi aslında uykusuzluk da kilo yapıyor. Metabolizman ne kadar uyku istiyorsa uyu, tabi başka bir hormonel bozukluğun yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…