Sizce de dnyann en yakkl erkei, sizin kocanz mi?

canım ya benim aşkımda bitane,en yakışıklı gözümde kızlar Allah mutluluğumuzu daim etsin.

eşim dünyanın en yakışıklısı var mı ötesi

yakışıklıdır hemde çoookkk...........ama dünyanın en yakışıklısıdır diyemem.....

Heee esim -tatlicadiarzu-

birde kenan imirzalioglu, kadir inanir, kivanc tatlitug, brad pitt, tamer karadagli daha sayayimmi?

Matthew Broderick, George Clooney, Tom Cruise vs. vs. vs. şakkıdı

hayır değil tabi ki de
ben onu sevdiğim sürece sadece benim gözümde yakışıklıdır
olay budur yani

eeşim tabikide çok yakışıklı ama daha yakışıklılarda var mı var tabiki.

dünyanın en yakışıklı erkeği değil benim eşim... o kadar abartmayım ama,
türkiyenin en yakışıklı erkeği diyebilirim...

bence biz kocalarimizi kendi gözümüzle dünyanin en yakisiklisi diyoruz, ama baskasinin gözünde bu böyle degil...biz kendimiz icin ne güzelse onagüzel diyoruz ....
dünya capinda bakmak gerekirse benim kocam dünyanin en yakisikli erkegi degil....

Dunyada tanidigim ve baskada tanimayacagim kadar guzel yuregi olan insanligiyla kocaligiyla babaligiyla mukemmel bir insan
eeeeeee kalbinin guzelligide yuzune yansiyinca dunyanin en yakisikli erkegidir benim kocamŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Birisini sevmek için illa çoook yakışıklı veya çok güzel mi olması gerekir?
Bütün dünya yakışıklılardan oluşmuyor maalesef.

kızm bile derki.. anne sen babamın neresini..beğendin..bende derimki o benim için dünyanın en yakışıklı....benim gözümde..çüünki o benim..kocam..yerimseniben

Benimde eşim bana dünyanın en yakışıklı erkeği gelıyorr.
bu konuda kocişimin üstüne erkek tanımam...

ne yalan söyliyim eşim dünyanın en yakışıklı erkeği değil, objektif olun arkadaşlar, sevmek başka, gerçekler başka

benim eşimde hakikaten herkesin beğendiği yakışıklı bi insan ama dünyanın en yakışıklısı diyemem.onu çok seviyorum ve benim gözümde çok güzel.gerisi boş

sevince daha da yakışıklı geliyor insana evet eşimden çokyakışıklıları var ama ya kalbi onunla çıkarken daranışlarıyla etkilemişti hastalanmıştım ve hastanede yatmam gerekiyordu ailemden uzaktaydım yanımda kaldı bana baktı yemek yiyemiyordum yediğimi çıkarıyordum haftalar sonra ne yemek istersin demişti domates ekmek demiştim bir insan sevgilisi domates ekmek yiyecek diye sevinebilirmi çok sevinmişti gözlerinden anlamıştım evet hala öyle sağlıkta hastalıkta olmak eşim her geçen gün daha yakışıklı sinirlendirince ayrı tabiii

benim eşimde bana çok yakışıklı
etrafına bakıyorum ondan daha yakışıklı birini daha görmedim :sm_cool: :dance:

benim gözümde dünyanın en tatlı kocası yirimm ben onu yer yerrrrrrrrrr:asigim:

valla eşim dünyanın en yakışıklısı ayyy canımmmmmmm o benimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…