Sizce de dnyann en yakkl erkei, sizin kocanz mi?

yok valla kocam yakışıklı falan değil ama karizmatik bence
yani bi havası var karizması var yani:jeyyar:

yakışıklılık göreceli bir kavramdır...
benim eşim bana yakışıklı geliyor,ama dünyanın en yakışıklısı dersem çok abartmış olurum..
ama dünyanın en iyi eşlerinden biri dersem çok doğru söylemiş olurum...bana göre tabi...
sevgiler...

Yataga yatip işigi kapadinmi hepsi kadir inanir:roflol::roflol::roflol::roflol:

Yataga yatip işigi kapadinmi hepsi kadir inanir:roflol::roflol::roflol::roflol:
doğru söylüyosuna.s ne diyim benim eşimde bana dünyanın en yakışıklısı yatağa yatıp ışığı kapatınca tabii:roflol:

Eşimde olsa yalan söyleyemem, kusura bakmasın ama dünyada ne yakışıklılar var. Eşim ellerine su dökemez.
Ama gönül yakışıklıyı değil, insan gibi olanını ister. Zaten o yüzden eşim sıfatında hala kendileri.

eşim gerçekten baya yakışıklıdır,her gittiği yerde dikkat çeker ama tabiki dünyanın en yakışıklısı değil.ama bütün seven gönüller sevdiğini diğerlerinden farklı görüp,ayırıp sevmiş ki onlar dünyanın en iyisi yerimseniben.

gerçekçi olmak gerekirse hayır!nejat işlersırnaşık şey

gözlerim kör değil...
eşim dünyanın en yakışıklısı değil...
hatta yakışıklı bile değil...
sadece çok özel ve çok değerli benim için....
ikisi aynı şey değil...

benim kriterlerime göre yakışıklı...yakışıklılık kişiden kişiye değişen bişey ...gözleri yeter kocişimin yemyeşil gözleri:asigim:yerimseniben

eşimi çok severim,aşığım da; ama dünyanın en yakışıklı erkeği değil gözümde,gerçeğin farkındayım.
ben beğeniyorum eşimi :asigim:

Bana göre de eşim dünyanın en yakışıklı,,en karizmatik ve en tatlı kocasıı,,,, eşimi çok sevdiğim için bana da öyle gelebilir tabi herkezin yakışıklı anlayışı farklı olabilirr

Yakışıklı olmakla iş bitmiyor.. huyu yakışıklı olsun... a.s
Benım kocamda Allah vere yakısıklıdır hakkını yıyemem ama benım ıcın yakısıklıdan cok tatlıııııı, naniknanik
bebeğim o beniimm aşkuumm esmerim güzelim..... :asigim:
Oğluşumun babasıı... Şeniz
özlettiniz yahu kalkıp işine gıdecem sımdı.. kaydirigubbakcemile3

benım canım kocıskom hakketen cok yakısıklı. gözlerı renklı,fızıyı muhtesem nazar deymesın tosunuma.kılosuda boyuna goredır.yolda herkes ona bakıyor,herkes onu yakısıklı buluyor.ama ben kıskanmıyorum. qalıba olusumuzda kocıskoma benzıyecek.ultrasonda yuzunun net resmını aldıq akrabalar babasına benzıyor dıyorlar.INSALLAH oyledı huyuda fızıyıde askıma benzesın.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…