Sizce de dnyann en yakkl erkei, sizin kocanz mi?

Nexsxe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
62
0
86
38
Ankara
ARKADAŞLAR GÖNÜL KİMİ SEVERSE DÜNYA GÜZELİ OYMUŞYA,AYNEN O HESAPTAN BENİM EŞİMDE DÜNYADAKİ EN YAKIŞIKLI ERKEK BENİM İÇİN.TOM CRUS FALAN HALT ETMİŞ YANINDA.AMA GERÇEKTEN BENİM GÖZLERİMMİ ONU BU KADAR GÜZEL GÖREN YOKSA HERKESİN GÖZÜ KÖRMÜ
:asigim:

bence herkesin kocasi gozunde tam bi yakisiklidir, benim gozumde oyle yani! bi deolur olmaz seylere kiskanir dururum, annemde kizar bana bi tek sendemi var koca diye:asigim:

bende her zaman dünyada ki en yakışıklı kişi benim eşim derim ama dürüst olmak gerekirse eşimden bin katlı yakşıklılarda var

hayır değil, öyle yakışıklılar varki eşim onların yanında soldaki sıfır bile olamaz

benim aşkım da bana dünyanın en yakışıklısı geliyo çok seviyom ben onu hayranım ben onun herşeyine :asigim:

dünyanın en yakışıklısımı:Roflol::Roflol:abartmayın kızlar ya...onlarda sizleri dünyanın en güzel hatunu olarak görüyomu acaba:Roflol::Roflol::Roflol: görüyo diyenleri duyar gibiyim kandırmayın kendınızı yahulülülülülülülülülülülülü

benim esim en yakisiklisi diyemicem dahada yakisikli kisiler var ama cirkinde diyemem idare eder diyelim suna

inanmayacaksınız yine ama söylemek istedim benim sevgilim çıkmadan önce de senden daha güzelini görmedim ben diyodu bana 3 yıl bitti yine aynısını diyo ve ben inanıyorum böyle düşündüğüne..aşık olan zaten karşısındakini dünyanın en güzeli en yakışıklısı görürü başka güzellerle yakışıklılarla işi olmaz..

AHH BE GÜLÜM CIKARKEN ZATEN DÜNYANIN EN GÜZELİ OLUYORSUN EVLENINCE NEDENSE O GÜZELİ HİÇ GÖRMÜYO ERKEK MILLETI EVDE HIZMET EDEN BIRI KONUMUNA DÜŞÜYON ANIDEN:Roflol::Roflol:BU DOGANIN KANUNU...EVLENINCE KONUŞAM BEN SENLEnaniknaniknaniknanik

evt pekte mutevazilik olmicak ama 1hafta icinde evlenme karari alip benimle evlendigine gore benim hakkimdada oyle dusunuyor demekki.. zaten evdekileri zor evlendirdiler 30 yasinda yani benim esim zor begenenlerdendi kova burcu nolcak sengözlerimebaksanab

benim koci dünyada birtane ya.en yakışıklıbenim aşkım başka yakışıkl yok.birde oğlum çok yakışıklı.canım ya valla kıyamam kocişime.rabbi iyiki onu bana yazmış:)

aslında şaka bir yana tabiki herkezin sevdiği yakışıklı gelir gelmemesi anormal olur zaten.eğer öle görmüyorsan gönlünde bişeyler bitiyo dmektir.tabiki kocalarımız dünya yakışıklısı değil zaten önemlide değil.benim kacam aslın da yakışıklı gerçektan ama kalbi daha yakışıklı o daha güzel ve özel yapıyo eşimi:)

eşim dünyanın en yakışıklısı değil.bende dünyanın en güzeli değilim.ama son zamanlarda saçlarının yavaş yavaş dökülmeye başlaması,yüzündeki kırışıkların artması benim doğum kilolarımla debelenmemi beraber yaşıyor olmamız çok güzel geliyor bize.gençlik güzellik geçiyor kızlarda bunlara sevdiğiniz adamla şahit olmanız birbirinizi teselli etmeniz kalıyor geriye.gerisi boş ama bence çok hoş:teselli:

hayır kesinlikle dünyanın en yakışıklı erkeği değil olması mümkün değil zaten :Roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…