Sizce de dnyann en yakkl erkei, sizin kocanz mi?

benim sevgilimde oyle cok yakısıklı degil ama, cok şirin, cok sempatik, cok tatlı,.. :asigim:

Herkesin kocasi kendine göre yakisiklidir...benim Kocacim Askim Hayatimin anlami bana cok cok yakisikli geliyor benim kocam en yakisiklisi kendi gözümde...

Gönlümün yakişiklisi ama asla en yakişikli deil bin kat yakişikli erkeler var onlara hakaret olmasin....

eşimde benim için dünyanın en yakışıklısı....
bu arada arkadaşlarım
insan güzeli sevmez sevdiğini güzel bulur....

İnşallah Allah kabul eder isteğini biliyomusun şuraya yazayım dedim bir kaç yazı okudum senin yazında kendimi buldum diyebilirim.ben hamıle degılım suan ama bebegımın en cok esıme benzemesını ıstıyorum yeşil gözlü uzun boylu eller çene burun Allahımmm ayyy bak yine özledim şimdi işte bian önce akşam olsa da gelseTabiki yakışıklı erkekler de var ama benim aşkım benim için herkesten yakışıklı.Bi yere gittiğimizde sağa sola bakıyom benımkınden yakısıklısı yok uuuuu:1hugnu yanımda dolastırmak bana gurur verıyo :asigim:bide bu yakışıklının bana aşık oldugunu bilmekkk ahhhhh:asigim:

eşim dünyadaki en yakışıklı erkek değil belki ama onu hiç kimselere değişmem :))

hayır değil hemde hiç değil ama gönlümün prensi çok seviyorum ben çirkinimi onada öyle derim diliyle sevdirdi kendini sempatik

ne kadar çok seversem seveyim,en yakışıklısı kocam değildir...

ya soru biraz abartilmis bence :1rolleyes:
herkesin sevgilisi kocasi kendisine güzel görünür tabi ama dünya yakisiklisi diye abartmaya gerek yok

tek fark: yakisikli birini gördügünde hiii yakisikliymis dersin ama sevdigine baktiginda icin gider
sevmedigin birinde bu sekilde hissedemicen icin yakisikli olmasinin bi önemi yok zaten :asigim:

benim kocam tv yada pc başka kadınları beyeniyorsa

benimiçin dunyanın en yakışıklsı deyil

Son düzenleme:
tabiki dünyada bir sürü yakışıklı adam var ama hiç birine hayranlıkla bakmam..yani adamın yakışıklılığı beni enterese etmez..ama kocamın o eşşek gözleri...o köfte dudakları baya bi enterese ediyor

tabiki de değil
benim kocamı çok seviyo olmam onun en yakışıklı olmasını gerektirmezki.

o da beni çok seviyo ama dünyanın en güzel kadını olduğumu düşünmüyor. zaten düşünüyorsa da büyük bi yanlışta kendisi
hihoyyyt

tabıkı esım bana gore o dunyanın en yakısıklı adamı ondan baskasını gozum gormez zaten

o benim dünyam
ve bana görede çook yakışıklı.............

yoooooooo! kim demiş
aşığız -seviyoruz ama kör de diilim :)
yakışıklı adamdır vesselam ama,gerçeklerde acıdır....

tabıkı benım kocam dunyanın en yakısıklısı :asigim:
ama sımdı josh holloway savyerınde hakkını yememek lazım :teytey: tabı hanı su magnum reklamındakı adamın ısteeee:icecream:

Aslina bakarsaniz pek de yakisikli degildir esim ama ....

Fakaaaaaaaat benim gözümde en yakisiklisi odur ...gamyoncuiremsu

çünkü o benim EŞİMŞeniz
ee benim eşim olduğuna göre dünyanın en yakışıklısı tabikide:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…