Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar benim eşim gerçekten çok yakışıklı. 1.90 boyunda esmer, kocaman kara gözlü süper yakışıklı. bayılıyorum ona. benki aslan burcu bir kadınım ve kolay begenemem. hayatımda beğendiğim tek erkek. en yakışıklı benim kocammmmmm.
dünyanın en yakışıklısı değil tabi,
benim ideal tipim de değildi onu tanımadan önce,
ama genel kanıya göre yakışıklı olduğu söylenir :)
fakat beyni we ruhu daha ön plana çıkıyor..
accayip kaliteli bir adam,hakkını yiyemem :)
YOO HİÇ TE DEĞİL..
AMA DÜNYAMIN YAKIŞIKLISI O...
(NAZAR DEĞMESİN AMA GERÇEKTEN YAKIŞIKLIDIR KOCAM-BİRİNE BENZETMEM GEREKİRSE KENAN İMİRZALIOĞLU TARZINDA DİYEBİLİRİZ.BOY-POS-SAÇ-KAŞ-GÖZ)
Esim dünyanin en yakisiklisi olmayabilir çünkü en yakisiklisi diye birsey yok kanimca. Ama sundan eminim dünyanin en saf kalpli, en cömerti, en tatlisi, en iyi insani:asigim::asigim:
benim için tek erkek güzel güzel bakıp dokunabilceğim eee durum böyle olunca vede benim olunca evet benim için yakışıklı başka erkek olmadığından olsa bilemiyorum artıkkkk :)
tabiikide benim sevgilimsırnaşık şeycanım o benim canımmmmmm.yirim ben onu yirimmmŞenizŞenizŞeniz
ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca yemişim brad pitini:roflol:
Esimi cok seviyorum ve iyiki bunu okumuyor ..dunyanin en yakisikli erkegi degil tabiki..istemem de olmasini herkes ona baksin..kiskanirim. :d
Ama benim gozumde birtanedir :)
herkese göre kendı kocası yakısıklıdır..ama çirkin ble olsa (baska insanların gözunde) o, benım gözlerımın ona baktıgı kadar değil mi?
bu arada benım kocacımmm yakısıklı deıl karizmatiktir(yakısıklılık yaslandıkça gider ama karizma hep wardır (olanda tabi)) : )