Sizce eşimin maaşı yetmiyor mu?

Ailesine arada yardım edemez yanii? Bu size göre vicdansızlık oluyor demek pessss. Hakkınızda ki düşüncelerimde yanılmamışım

Eğer yatırım yaptığınız paradan harcamadıysa maaşına göre sıkışması çok normal.
Sonucunda bilezik almış.
2 ay öncede gram çok ucuz değildi.
Ama yatırım parasından bilezik alıp bu ay maaşı yetmediyse sorgula derim.
Gerçi sorgulama çünkü hayat cidden pahalı.
2 çocuk, kira, ıvır zıvır dünya masraf ama siz bana karı koca biraz eliniz sıkı gibi geldiniz ondan size çok fazla gelmiş bu para.
Şuan 8.500 tl açlık sınırının da altın kalıyor.
Çok komik gelebilir ama eşiniz bir aylık maaşıyla bir adet laptop alabilir.

Para o kadar değersiz, enflasyon karşısında her dakika eriyor artık yetmemesi çok normal.

Ama siz neden hesaptan kitaptan anlamiyorsunuz,
bu ay da siz gidin markete, fiyatlardan haberdar olursunuz.
bunda bir sey yok bence, belki sizin buraya yazmadiginiz bir kalem cok etkiliyordur, biz bilemeyiz o sebeple.

bence her ay yatirim yapilmaz zaten, illa fazla harcadigin aylar olur. Normal geldi bana bu durumunuz.

Bende asgari ücret ile çalışıyorum. ve bu parayla geçiniyoruz.

Valla hesabını bilmeyen erkeğe çok değil.
Benim eşimde hesabını bilmez maalesef bir alacağına beş alır yada ihtiyacımız olmayan bir şeyi alır pat gelir.
Ama tabi bizde kira sizinkinden fazla kızımın okul parası ekstra var faturalar falan bir maaş bunlara gider kalan benim maaşı da yatırım yapmaya çalışırız. Ama sizin maaştan hiç harcamıyorsanız bilezikte pahalı sonuçta ondan dolayı istemiştir.
Az bir bekleyin sadece bir ay isteyecek belki hemen telaşlanmışsınız.

hesap kitap işinden anlamiyorum diyince itici oluyor ama evet ,dediğim gibi geçen gün hesapladım, zaten her ay 2 ye yakın kalıyor,onu da eşim biriktirsin tabi ki ama benle bu konuyu paylasmadigi ve yetmedigini dile getirmesi biraz canımi sıktı hepsi bu,hayat pahali evet haklısınız,.

Benim eşim kenara para atamadığı ay yetmediğini söyler. Sizin eşiniz de böyle olabilir.

Çocuk giysileri çok pahalı ya. Bir de benim oğlum 14 yaşında ve garsom boy alıyoruz. Çocuğa girmiyor. Büyük yetişkine
girmiyor. Of çocuk zor is
Ben yarın bir delilik yapıp kızımı avm ye götüreceğim. Diyeceğim beğendiğin sweatshirti al diye. Buna bile delilik der oldum çünkü baktım ki bir tanesinin fiyatı 150 lira. Sadece bir tanelik hakkı var malesef

Kaç sene değil benim evliliğim üç yıl bile sürmedi benimde küçük kızım var daha iki yaşında bile değil kendimden biliyorum kesinlikle aceyip tutumlu bir kadin.parayı biriktirdiğin düşünüyorum pek kimseye para yedirecegini düşünmüyorum bunlar senin benim gibi değiller kimisi 4 bin TL ile ev gecindirir kimi 10 bin kimisi 20 bin ben kendi tahminlerimi söylüyorum tabiki eşinide bilmek lazım bu kadın bu kadar tutumlu eside tutumlumu sigara alkol kulllaniyormu arkadaş ortamı varmı eleştirmenin çok doğru olduğunu düşünmüyorum şuanda .benim yetiyordu ortalama bu bayan gibi yaşıyordum ondan biliyorum

Defacto ya waikikiye falan baktım. Kapüşonlu olanlar 120 den başlıyordu. Artık bir tane şey için de indirim kovalayamayacağım, alsın Mudo burda yok malesef.
Siz üzülüyorsunuz diye baktım az önce kapüşonlu sweatshirt fiyatına.gri düz renk kapüşonlu 42 küsúr,hatta tesadüf DeFacto.en az 120 değil ki siz 120 den başlıyor dediğiniz için dedim,yoksa model ve alım gücüne göre değişiyor tabi .

Mağazadan baktım ben belki dediğiniz gibi vardır ama çocuklar her şeyi beğenmiyor malesef. Bu güzelmiş diye elini attıklarına baktık biz hep. Bugün de gittik gezdik sweat değil gömlek istedi zaten. Ben önceden böyle çocukla çıkınca üçer beşer alırdım ne beğeniyorsa, şimdi öyle değil malesef. Bir gömlek bir etek aldık tam 200 lira. Küçüğe de iki tane alt aldım, eşofman, 110 tuttu. Bana sorarsanız hiçbir şey almadım yani bu alınanlar bana alışveriş yaptım hissi bile vermiyor ama malesef daha fazlasını almaya da güç yetmiyor.
Ek olarak 42 küsür demişsiniz ama belki çocuk bölümü içindir o fiyat. Kızım 11 yaşında ama yetişkin bölümünden giyiniyor. Ve inanın ne alt ne üst ben 100 liranın altında fiyat görmedim hiç defactoda.

Borsada batiriodur o zaman. Cok düşünmene gerek yok. Resmen sen ona hesap sorma diye sana bisey sormuo.

Adam cocuk icin hisse senedi aldim demis. Yalana bak. Kirk yillik kumarbazim nerde görsem tanirim bu hesap vermeyip üste çıkan hareketleri. Bu adam borsada oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…