Normalde tek başıma kalabilen biriyim ama babamın vefatından sonra kalamıyorum pıskolojisi çok değişik beni bu konuda anlamanızı beklemiyorum zaten denedim günlerce ama sabaha kadar uyumadım evde yapamıyorum o çok değişik bi durumBaşınız sağolsun öncelikle.
Evde neden kalamadınız ki bu kadar sorun oldu,kilitleyip kapınızı otursaymışsınız,kimseye eyvallahınız olmazdı.
Ev boş dururken uzun süreli misafirlik doğru gelmedi bana,idare edilebilirdi ama edememişler ablalarınız.
Anneniz hep gece mi çalışıyor? İş değiştirme imkanı yok muydu? İşten çik demişsiniz ama çalışması anneniz için doğru olan zira sizde evlenip gidince hepten yanlız kalacak.
Bilemedim ,nişanlınızın ailesi ne kadar iyide olsa,başka bir yol bulsaydınız keşke,bana bu kadar yüz göz olmak doğru gelmiyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Annem bana bu konuda yardımcı olmadı aksine işten ayrılmak istemiyorum nikahinı kıy kmsede kalma dedi doğru olanda bu dediGece yazmışsın pardon. Yani belki sana destek için yeni bir iş durumunu araştırabilirdi. Bilemiyorum başkalarıyla bunu yaşamak extra yıpratıcı olmuş.
yaşım 23 ama hangi kız istemez evinden telli duvaklı çıkmayıki evde kalabilseydim zaten kendimi bu duruma sokmazdım aksam geliyorum kimse yok sabah geliyorum kimse yok ve bu süreç 4 ay sürecekti. evimizde tenha bir yerde ne olduğu belirsiz insanlarla doluCanım öncelikle başın sağolsun.Annen gece çalışıyor sen evde tek kalamıyor muydun?Keşke ablalarında destek olsaydı a ma olmamış sen elinden geleni yapmışsın böylede olmuşsa ailenin suçu büyük kendi elleriyle düğünsüz seni yollamışlar.Bu arada yaşın kaç ?
var ama 4 ay kalacaktım nişanlımda istemiyordu tek kalmamı evdeEvin çevresinde kimse yok mu ?hani olası bir durumda yardım edecek (Allah korusun )bunun dışında bunca çileyi çirkefliği çekene kadar dursaydın keşke evinde öyle zamanlar oldu ki ben gece bile kaldım yanlız başıma
geneldede çevremdeki arkadaşlarım ve komsularımda sizin verdiğiniz tepkiyi verdiler ama burda herkes ters tepki veriyor nedensehakkınızda hayırlısı olsun çok mutlu olun inşallah. böyle bir aile ortamında en uygununu yapmışsınız bence
Başta evde tek kalmamı ailemde istemedi ama ?Babanın vefatından sonra kalmam durumun olduysa psikoloğa gitmen daha dogru olurdu. Biraz saçma bir durum olmuş 23 yaşında ordan oraya kendini sürüklemen. Psikolog derdine çare olurdu belkide.
Ama bu durumu belirtmemissin konuda. Yoksa ben mi gözden kacirdimBaşta evde tek kalmamı ailemde istemedi ama ?
şimdi suçlu ben miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?