sizce kim haklı

değerli yorumlarınız için herkese teşekkürler. konu nasıl kapatılıyor ?

siz sadece duymak istedkleriniz yazılsın istiyorsunuz bu olmayınca da konu kapatılsın..
diğer arkadaşlarla aynı şeyi düşünüyorum , kesinlikle haksızsınız...

Babasının parasını vermemiş diyosunuz ama ablasi evli olduğu için resmi olarakda bekar olan hakeder anneyle birlikte resmen basvursa zaten yarısını kendine bağlar sgk verip vermeme insiyatifi kendisinde yani

Babasının parasını vermemiş diyosunuz ama ablasi evli olduğu için resmi olarakda bekar olan hakeder anneyle birlikte resmen basvursa zaten yarısını kendine bağlar sgk verip vermeme insiyatifi kendisinde yani

Yarisini kendisine baglar degil mi?

Tamamini degil. Anne kendi hakkini da bir kizina vermis, diger kizlarinin da bu konu hakkinda soz soyleme hakki var.

Zira konu sahibi de calisiyor. Evlenecek olmasi tum haklari ona gecirmiyor.

Zaten inisiyatif onda oldugu icin vermemesini elestiriyorum. Cunku annesinin ona hibe ettigi para uzerinden annesini, onu evinde agirlayan abla uzerinden de ablasini elestiriyor.

Olduda eşinin mesai saatleri degişti gece çalışacak yada bikaçgun gece yalnız kalcaksın ozamanda eşinimi boşayacaksın. Bence ortalığı boşyere karıştırıp kendini küçültmüşsün eşinin ve ailesine karşı başta olmak üzere

canım benim hiç dert etme onlar utansın.en iyisini yapmışsın inşaallah mutlu olursun.

burdaki kimseye kızmıyorum alınmıyorumda çünkü ne yaşadığımı bir ben biliyorum. etrafımdaki herkes buna tarafsız komsularım da dahil beni haklı buluyor cunku onlar ne yasadığımı biliyor.
Herkese teşekkürler

AYNEN ÖYLE KEYFİNDEN VE COK İSTEDİĞİNDEN ÇALIŞIYOR İHTİYACTAN DEĞİL

He ondan kesin. Paraya ihtiyaç olmasa bile kadın emekliliği yanmasın diye çalışıyor. Babanın emekli ayalığına muhtaç kalmamak için çalışıyor. Yarın öbür gün boşanan bir ablan olur zor durumda kalırsınız o zaman anlarsın annenin emekliliği olmasının kıymetni.

Yani zaten ben kalsam anlamın evinde mecbur veririm çünkü kimse sokaktan toplamiyo parayı bir gece kalmaya anneme gidiyoruz da mangal yapcak oluruz babam gider alır gelir kocamda gider bidaha alır gelir ben kendine yediremem zaten de herkes farklı ışte bide olabilir babası ölmüş olabilir ben olsam kimseye minnet etmem kendi evinde kalırım ışığı açık bırakırım tv açık bırakırım yinede minnet etmem kimseye çünkü kardeslerdede el var sonuçta istemese haklılar evi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…